Sa njima nema šale: Ovo su najopasnije žene Zodijaka
Foto: Shutterstock

stanju su svakog da dovedu do ludila, čak i najuravnoteženije osobe.

OVAN

Žena Ovan nikada nije krotka. Ona i te kako zna kako da se posvađa, a vrlo mudro uvezuje informacije u mrežu koju će (ako joj je to ćef) isplesti oko osobe koja joj se zamerila. Zacrtane ciljeve će postići na bilo koji način. Ako joj nešto smeta ili je prestala da voli partnera, lako će stvari preokrenuti u svoju korist i optužiti partnera da joj ne daje dovoljno slobode, novca i prilike da živi kako zaslužuje. Jedini način da se oslobodite optužbi jeste da pobegnete od nje.

BLIZANCI

Žene rođene u ovom znaku su "prekaljene svađalice". Pletenje intriga je njihova omiljena zabava, a u ovome neretko potkače i dobre prijatelje. Ove nimalo prijatne osobine su posebno izražene kada aktivno tragaju za budućim mužem. Ako ste zaljubljeni u ženu Blizanca, treba da znate da je iskustvo pokazalo da su samo najstaloženiji i najstrpljiviji stigli do matičara sa njima.

DEVICA

Žena Devica vrlo dobro zna kako da pretvori život voljene osobe u mučenje. Zahtevaće raznorazne stvari od nje, da joj pomaže u čišćenju, pranju, čak i izboru novog tiganja u kupovini. Ne može svaki muškarac ovo da podnese. Međutim, ako je žena Devica takva čistunica a našla je partnera istih sklonosti, taj brak će biti veoma uspešan. U suprotnom, prirediće mu "pakao" od života.

RAK

Žena Rak je veoma zaljubljena i opsesivna. Naročito ako joj se čini da joj predmet njenog interesovanja ne obraća dužnu pažnju. Voljenu osobu će pratiti svuda - na poslu, u baru, kupatilu, pa čak i će ići s njim i na utakmice. Ako joj se netaktički ukaže na to da "guši", Račica ne samo da će se uvrediti, već će se postarati i da muškarčev život učini potpuno  nepodnošljivijim.

ŠKORPIJA

Žena Škorpija maestralno ume da nervira partnera zlobnim "peckanjem", bahatošću i čestim promenama raspoloženja. Sve deluje kao da ga testira. Međutim, reč je o nečemu vrlo jednostavnom - potrebne su joj emocije da bi se osetila važnom i značajnom. Jedini način da umirite Škorpiju jeste da pokušate da joj ugodite u svemu i obasipate je komplimentima.

Komentari (0)

Loading