DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL  Slobodne Blizance očekuje ljubav na prvi pogled, Strelčevi nemojte ulaziti u rizične investicije,Ribe će imati problema sa kičmom
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nepovoljni aspekti donose vam poteškoće u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima. Posao se može odvijati daleko usporenije zbog promenljivih regulativa i poteškoća u saobraćaju. Neko putovanje možete odložiti.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz krizu i to ćete moći da osetite kroz sve veću distancu koju postavljate jedno prema drugome. Veza zasnovana na pravim osećanjima proći će za vreme ovih aspekata bez problema. U suprotnom, uslediće naporni i teški razgovori među vama. Budite strpljivi.

Zdravlje: Tahikardija. Ne zanemarujte ove simptome.

Bik

Posao: Negativan aspekt može vam doneti složeniju situaciju na poslu budući da može uzrokovati odlaganje projekata i kašnjenje novca. Najveći izazov sastojaće se u tome da prevaziđete razlike u stavovima između vas i nadređenih.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz fazu distanciranja u odnosu s partnerom. Pa ipak, oboje ćete pokazati spremnost da prevaziđete problematičan period. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža. Bićete oduševljeni na početku, da bi kasnije došlo do zahlađenja.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Blizanci

Posao: Za vreme nepovoljnih aspekata ne preporučuju vam se rizične investicije. Vaš odnos sa nadređenima može postati problematičan, jer neko od vaših kolega počinje da širi neke spletke o vama. Potrudite se da zauzmete mudar stav prema tome.

Ljubav: Slobodne Blizance očekuje ljubav na prvi pogled u osobu koju upoznaju preko društvenih mreža. Početak ljubavnog poglavlja sa osobom u znaku Vodolije ili Lava krije u sebi izazov, jer se može ispostaviti da je osoba veoma zatvorena i da se teško otvara.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša, kilogrami se samo gomilaju.

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa novim poslovnim partnerima može naići na prepreke. Problem može da se sastoji u nepostojanosti pregovarača. Komplikovanu situaciju ćete rešiti uz pomoć svog tima, ali opet nećete biti sasvim zadovoljni. Finansijska situacija se iz dana u dan popravlja.

Ljubav: Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize u odnosu sa partnerom, a najveći problem mogu biti spletke i mešanje drugih osoba u vaše privatne stvari. Problem ćete prevazići samo potpuno iskrenim razgovorom sa partnerom.

Zdravlje: Probavne smetnje. Odrecite se brze hrane.

Lav

Posao: Nepovoljni aspekti donose vam problem u komunikaciji sa saradnicima, ali i sa klijentima. Očekuje vas problematičan period ako se bavite ugostiteljstvom ili uslužnim delatnostima. Reč je o smanjenom obim posla i broju klijenata.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi tokom ovog perioda mogu da imaju period slabijeg razumevanja s partnerom, a moguće su i ljubomorne scene. Lavovi koji su slobodni, mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Škorpije. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Više se odmarajte. Potrebno vam je više sna, preforsirali ste se.

Devica

Posao: Neophodan je oprez u ovom periodu, jer vam nepovoljni aspekti mogu doneti ozbiljne previde i pogrešne procene poslovne situacije. U svakom slučaju, očekuje vas prilično problematičan period kako u odnosu s nadređenima, tako i sa kolegama. Neprijatnost u komunikaciji sa jednim saradnikom. Pokušajte da vladate situacijom.

Ljubav: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje sa osobom koju mogu da idealizuju preko svake mere. Zadržite oprez da se ne biste jako razočarali. Device koje su u vezi očekuju nesporazumi.

Zdravlje: Problemi sa disanjem.

Vaga

Posao: Nepovoljni aspekti mogu vam doneti tehničke probleme u sprovođenju posla, ali i konflikte s nadređenima. Ključ izlaska iz problematičnog perioda sastojaće se u oslanjanju na članove tima i umerenom nastupu u odnosu s nadređenima. Zakašnjenje uplate novca.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da počnu da se viđaju sa osobom koja nije slobodna, ali da to tek kasnije saznaju. Moguća je takođe delikatna situacija da im se udvara neka osoba na poslu, a to može biti i nekood nadređenih. Neophodan je diplomatski nastup.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL  Slobodne Blizance očekuje ljubav na prvi pogled, Strelčevi nemojte ulaziti u rizične investicije,Ribe će imati problema sa kičmom

Foto: privatna arhiva

 

 

Škorpija

Posao: Teško ćete moći da se držite unapred zacrtanog plana radnih aktivnosti, jer se uslovi poslovanja mogu menjati vrlo brzo. Moguće su promene zakonskih regulativa koje blokiraju sprovođenje radnog zadatka. Važno je da osmislite rezervni plan i improvizujete rešenja zajedno sa svojim članovima tima.

Ljubav: Škorpije očekuje isprekidan odnos s partnerom, što će početi u njima sve više da budi sumnju. Škorpije koje su slobodne mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla ili društvenih mreža. Ubrzo će uslediti prvi sastanak.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Nemojte ulaziti u rizične investicije, jer vam planete ne daju podršku da krenete putem nedovoljno proverene situacije na terenu. Vaša saradnja sa nekim prijateljima može iznenada da se postavi na potpuno drugačije temelje izmenom nekih ranije dogovorenih uslova.

Ljubav: Glavna tema ovog perioda je zbližavanje sa osobom s kojom poslovno sarađujete, a koja vam se iz dana u dan sve više dopada. Nalazite se u nedoumici da li da pokvarite kolegijalan odnos. Pa ipak, privlačnost između vas je isuviše velika da biste odoleli.

Zdravlje: Bol u leđima.

Jarac

Posao: Nepovoljni aspekti mogu negativno uticati na rad sa mušterijama, klijentima i na međusobne odnose s kolegama i nadređenima. Situacija će zahtevati dosta prilagođavanja. Ako se bavite trgovinom ili radite s klijentima moguć je smanjen obim posla.

Ljubav: Ako ste u vezi, prolazite kroz period krize. Partner može da vam prebaci za neke stvari koje ste rekli ili uradili, a ukoliko odgovorite istom merom, postoji mogućnost veće rasprave i distanciranja. Situacija će zahtevati prilagođavanje.

Zdravlje: Bol u kolenima. Kako on traje, neophodan je odlazak kod ortopeda.

Vodolija

Posao: Veoma je važno da se dobro organizujete u ovom periodu, jer postoji mogućnost da pogrešno procenite obim posla usled čega možete probiti zadati rok. Čuvajte se manipulativnih kolega i spletaka u ovom periodu, jer bi to moglo da vam stvori neprijatnosti i dovede vas u sukob s nadređenima.

Ljubav: Zauzete Vodolije osećaju se potpuno neshvaćenim od strane partnera. Uz sve to, partner može postati na momente ljubomoran, pa je na vidiku prilično stresan period. Biće neophodno kompromisno rešenje da bi se povratio mir.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JUL  Slobodne Blizance očekuje ljubav na prvi pogled, Strelčevi nemojte ulaziti u rizične investicije,Ribe će imati problema sa kičmom

Foto: privatna arhiva

 

 

Ribe

Posao: Nepovoljan aspekt ukazuje na nesporazume u odnosu s nadređenima. Rizične investicije nisu preporučljive, jer postoji mogućnost previda, pa čak i većeg finansijskog gubitka usled pogrešne procene. Ovi negativan aspekti upućuju na to da budete oprezni u rukovanju novcem.

Ljubav: Ribe koje su slobodne mogu da počnu da se viđaju sa osobom koju poznaju preko društvenih mreža. Kasniji period bi mogao da im donese zbližavanje. Odnos će s vremenom da preraste u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Problem sa lumbalnim delom kičme. Razlog je preterano fizičko naprezanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading