HOROSKOP ZA 22. JUL Jarčevi će upoznati zanimljivu osobu na putovanju, Vodolije treba obazrivije da troše novac, Škorpije bi trebalo da prekontrolišu vid
Foto; iStock-Getty-Images

Ovan

Posao: Tajanstveni aspekt ukazuje na to da imate neki tajni plan i da vas u ovom periodu očekuje dosta sastanaka iza zatvorenih vrata.

Ljubav: Slobodne očekuje poznanstvo sa atraktivnom osobom, za koju kasnije mogu da saznaju da zapravo nije slobodna.

Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz nestabilnu fazu u odnosu s partnerom, ali će to ubrzo prevazići.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju novca donose vam priliku da zaradite dobro, ali neku saradnju možete prekinuti, dok neku potpuno novu možete započeti.

Ljubav: Odlučili ste da pređete granicu prijateljstva sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Zbog nekih okolnosti, odlučićete da se viđate tajno i da vezu držite u tajnosti.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Ovaj dan na vas će uticati ambivalentno, stvarajući vam višestruke opcije u pogledu pravca karijere. Kao neko ko ume da razmišlja, mogu vas zbuniti brojne prednosti i neke mane tih ponuda.

Ljubav: Osećate da je vaša veza zalutala u slepu ulicu, jer partner se neko vreme ponaša u skladu s vašim očekivanjima, pa onda opet po starom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA 22. JUL Jarčevi će upoznati zanimljivu osobu na putovanju, Vodolije treba obazrivije da troše novac, Škorpije bi trebalo da prekontrolišu vid

Foto; iStock-Getty-Images

 

 

Rak

Posao: Sve vreme imate podršku uticajne osobe koja stoji iza vas.

Očekuje vas novi početak i finansijski uspeh.

Ljubav: Rakovi koji su u vezi prolaze kroz fazu nezadovoljstva i žele nešto bitno da promene, a to će im sada i poći za rukom.

Međutim, ako više nema emocija, moguć je raskid.

Slobodni Rakovi mogu da upoznaju izuzetnu osobu s kojom je moguća veza.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Lav

Posao: Dešavanja u vašem polju platnog prometa znače da će u obimu posla biti dosta oscilacija.

Taj nestabilan period će vam doneti oprez u rukovanju novcem za dalje investicije.

Ljubav: Ovaj period može biti malo problematičan za one koji su u vezi, jer vi ne volite rutinu u ljubavi i ako osetite zamor materijala, možete naprasno odlučiti da raskinete.

Zdravlje: Potrebna vam je aktivnost.

Devica

Posao: Polje saradnje donosi vam mogućnost tajnih pregovora, ali i konfuzne situacije što se tiče neke saradnje.

U ovom periodu, okolnosti će biti bolje za one koji se bave umetnošću ili istraživanjem.

Ljubav: Danas ćete uspešno rešiti jedan dugotrajan problem u okviru vašeg odnosa sa partnerom ili u vašem odnosu sa ukućanima.

Zdravlje: Masna i brza hrana ne godi vašem probavnom sistemu.

Vaga

Posao: Ovaj dan iskoristite da sprovedete surovo realnu analizu postojeće situacije. Niste zadovoljni i želite da promenite radno mesto i to će vam poći za rukom.

Ljubav: To što se partner ponaša distancirano rađa u vama sumnju u njegova osećanja.

Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Bika ili Vodolije, i to preko nekih saradnika.

Zdravlje: Meteoropata ste!

Škorpija

Posao: Veoma povoljan period da započnete sopstveni biznis, posebno ako se to tiče oblasti uslužnih delatnosti ili ugostiteljstva.

Škorpije očekuje put koji su ranije odložile.

Ljubav: Slobodne Škorpije očekuje izlazak sa zanimljivom osobom koju su upoznale preko društvenih mreža.

Po svemu sudeći, ispostaviće se da je to upravo osoba kakvu ste dugo očekivali.

Zdravlje: Prekontrolišite vid.

Strelac

Posao: Planete u polju saradnje ukazuju na moguće obnavljanje stare saradnje, kao i na to da prvo morate važan posao završiti da biste mogli da krenete napred.

Ljubav: Dan može stvoriti konfuznu situaciju među ukućanima, tako da ćete biti u situaciji da glumite advokata. Pozitivna energija ispunjava polje ljubavi kada je reč o obnavljanju veze sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

Jarac

Posao: U vašem polju komunikacije možete očekivati pomeranja planova i nesporazume. Trebalo bi da se pripazite spletaka i konkurencije.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi mogu iskrenim razgovorom da prevaziđu jedan stari problem, tako da će ući u stabilniji period. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju veoma kvalitetnu osobu preko posla ili na putovanju.

Zdravlje: Reumatični zglobovi.

HOROSKOP ZA 22. JUL Jarčevi će upoznati zanimljivu osobu na putovanju, Vodolije treba obazrivije da troše novac, Škorpije bi trebalo da prekontrolišu vid

Foto; iStock-Getty-Images

 

 

Vodolija

Posao: Obazrivo trošite novac, jer možete pogrešno proceniti neke poslovne rizike. Uprkos dobrim idejama, pripazite se konkurencije i bilo kakvih ilegalnih poslova.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da se upustite u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Pa ipak, budite oprezni kako ne bi došlo do skandala i kako se ne biste iskompromitovati.

Zdravlje: Nesanica.

Ribe

Posao: Planetarni aspekti ukazuju na to da je ovaj period veoma povoljan za ostvarenje dugoročnih poslovnih ciljeva i originalnih ideja. Ako radite s klijentima, budite posebno pažljivi, moguć je nesporazum.

Ljubav: Dopada vam se osoba koja vam je zbog nekih okolnosti nepristupačna ili živi daleko od vas. Ribe koje su u vezi mogu da prolaze kroz krizu poverenja.

Zdravlje: Alergija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading