HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. JUL Blizanci će upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja, Lavove očekuje uspeh u poslu, Vodolije će imati problema sa bolovima u kolenima
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Postojeće planete u vašem polju tajni skrivaju vaše poslovne planove i donose vam atmosferu tajnih sastanaka. Priprema se nešto veliko.

Ljubav: U vašem polju sistema vrednosti dolazi do revalorizacije svih vrednosti, tako da ćete i svoju vezu s partnerom posmatrati na nov način. Razmišljate ozbiljno i želite ili sve, ili ništa. Period preispitivanja.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Bik

Posao: Sada ćete biti daleko organizovaniji nego pre. Pruža vam se prilika da ostvarite jedan visoko postavljeni cilj, a u tome će vam pružiti podršku jedna veoma uticajna osoba.

Ljubav: Napeta atmosfera između vas i partnera! Vaš razgovor začas skrene u pravcu rasprave. Iza svega se skriva zapravo to što ste se u poslednje vreme udaljili jedno od drugog.

Zdravlje: Osetljivost grla.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. JUL Blizanci će upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja, Lavove očekuje uspeh u poslu, Vodolije će imati problema sa bolovima u kolenima

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci

Posao: Nepovoljni aspekti donose neočekivane prepreke, ali ćete vi biti puni energije i spremni da ih prevaziđete. Ispoljićete efikasnost, pa ćete biti adekvatno i nagrađeni.

Ljubav: Želite da partner bitno promeni neke svoje životne stavove koji vam smetaju. Uprkos tome, on nastavlja po svome. Slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Ovaj period će vam doneti uspešno rešenje nekih administrativnih i pravnih problema. Što se tiče vaših ambicija, pružiće vam podršku jedna uticajna osoba.

Ljubav: Ovaj period donosi oživljavanje jedne veze iz prošlosti. Očigledno, emocije su još uvek tu. Vaši susreti će se intenzivirati, a ubrzo i jedna ozbiljnija priča. Obnoviće se stari žar između vas.

Zdravlje: Probavne tegobe.

Lav

Posao: Ovaj period vam donosi daleko povoljniju klimu poslovanja, pa ćete moći da završite rad na krupnom projektu, nakon čega ćete odmah preći na novi.

Ljubav: Period je povoljan za zbližavanje s osobom koju ste upoznali na nekom putovanju ili preko posla. Lavovi koji su u braku ili u vezi mogu naići će na kratkotrajan problem nesuglasica.

Zdravlje: Tahikardija.

Devica

Posao: Ovaj period Devicama donosi podršku moćnih osoba u sferi njihove profesije, ali i mogućnost napretka u karijeri kroz profesionalno usavršavanje.

Ljubav: Ovaj period pojačava vaš osećaj usamljenosti, pa ćete učiniti sve da budete zajedno s nekim ko vam se dopao na prvi pogled. Device u vezi uspešno će usaglasiti stavove oko zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Nervoza stomaka.

Vaga

Posao: Povoljni aspekti doneće vam mogućnost da sistematski organizujete posao i uspostavite prioritete. Uspeh vam predstoji u kreativnim zanimanjima, umetnosti, prosveti.

Ljubav: Nepovoljan sam početak jula traje još neko vreme što znači da su moguće nesuglasice s partnerom i drugačija raspoloženja. Kriza poverenja i igra skrivanja i razotkrivanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. JUL Blizanci će upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja, Lavove očekuje uspeh u poslu, Vodolije će imati problema sa bolovima u kolenima

Foto: Shutterstock

 

 

Škorpija

Posao: Obazrivo upravljajte novcem, jer postoji mogućnost da neispravno procenite poslovnu situaciju u trenutku i izložite se dodatnim troškovima. Zato, sve prvo dobro procenite, onda uđite u posao s novim saradnicima.

Ljubav: Ovaj period postavlja vašu vezu u test fazu, kada će se na ispitu naći osećanja vašeg partnera, ali takođe i vaša osećanja.

Zdravlje: Problem sa perifernom cirkulacijom.

Strelac

Posao: Period je izuzetno povoljan, jer ćete uživati podršku veoma uticajne osobe, koja će prihvatiti vaše originalne ideje i pomoći vam oko svega.

Ljubav: Period donosi priliku da upoznate zanimljivu osobu preko prijatelja. Vaše viđanje ubrzo može prerasti u vezu. Strelčevi koji su vezi preispituju svoja i partnerova osećanja, jer su se tu pojavile oscilacije.

Zdravlje: Problem sa upalom desni.

Jarac

Posao: Sada možete da započnete novu saradnju i postignete odlične rezultate u privatnom biznisu ili ako želite da načinite korak napred u karijeri.

Ljubav: Ovaj dan doprinosi skladnim odnosima sa partnerom, ali i tome da obnovite kontakt s nekom bliskom osobom iz prošlosti. Mnogo više kvalitetnog vremena posvećenog jedno drugome učvrstiće vezu i učiniti da traje.

Zdravlje: Smanjite pušenje.

Vodolija

Posao: Tokom ovog perioda imaćete srećan splet okolnosti i podršku jedne osobe na visokoj društvenoj poziciji što se tiče sprovođenja u delo vaše originalne poslovne ideje.

Ljubav: Ovaj period vam može doneti nesuglasice s partnerom, pa su moguće dileme i pomešana osećanja u vezi s tim kuda vas jedan takav odnos vodi.Slobodne Vodolije nalaze ljubav preko prijatelja.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

Ribe

Posao: Odlične rezultate moći ćete da postignete kroz početak jedne saradnje u okviru privatnog biznisa. U ovom periodu možete početi da radite na novoj radnoj poziciji kakvu nikada do sada niste radili.

Ljubav: Nesuglasice mogu biti zasnovane na nepoverenju i ljubomori. Pokušavate da uskladite stavove, ali s vremenom se vaše razlike u stavovima zaoštravaju.

Zdravlje: Izbegavajte gazirana pića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading