HOROSKOP ZA SREDU 20. JUL Rakove očekuje povoljan period za realizaciju planova, Strelčevi su puni pozitivne energije, Ribe će upoznati novu osobu u svom životu
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: Povoljan period za to da razradite svoj posao, pa čak i neki projekti na kojima ste počeli ranije da radite tek sada mogu da dobiju konkretniji oblik.

Ljubav: Ovaj period donosi vam prolazne, kratkotrajne krize poverenja u partnera. Međutim, ukoliko budete otvoreni, to će stvoriti poverenje između vas. Potrudite se da to prevaziđete i povratite poverenje.

Zdravlje: Alergija.

Bik

Posao: Povoljan period da započnete nešto novo, rad na nekom projektu kakav nikada do sada niste radili. Tu ćete pronaći izazov i uspešno se odazvati.

Ljubav: Ovaj dan je jednostavno kompleksan, jer vam donosi susret bivše i sadašnje ljubavi, tako da se vaša ljubavna scena u ovom periodu duplira.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Blizanci

Posao: Povoljan period da izrazite kreativnost i originalne ideje za dalji razvoj poslovanja. Ovaj period će vam doneti početak rada na nečemu novom, ali vi kao da niste sasvim psihički spremni na takve promene.

Ljubav: Blizanci mogu da naiđu na probleme u ovom periodu, jer su se dosta promenili u poslednje vreme, što neće izmaći pažnji njihovog partnera.

Zdravlje: Značajno pogoršanje vida.

Rak

Posao: Povoljan period da realizujete neki plan od ranije ili nastavite ranije prekinutu poslovnu saradnju.

Ljubav: Povoljan period, jer možete da upoznate zanimljivu i veoma privlačnu osobu s kojom ubrzo možete da započnete vezu. Rakovi koji su vezi mogu da probude partnerove sumnje čak i ako zapravo nemaju nikoga sa strane.

Zdravlje: Nesanica.

Lav

Posao: Ovaj period kao da vam ne pruža poslovne prilike kao što je to ranije bio slučaj, pa je neophodno da poradite na tome i da završite ono što ste započeli.

Ljubav: Aspekti u vašem polju emotivnih odnosa čini vaš stav prema vezi i partneru daleko dubljim i ozbiljnijim. Mnogi koji su u vezi doneće odluku da stupe u brak i pređu na viši nivo kvaliteta.

Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Kompleksna situacija na poslu, dosta spletaka i neizvesnosti tako da nećete znati na čemu ste neko vreme, a u tome se nikako ne snalazite.

Ljubav: Device koje su u vezi, prolaziće kroz problematičan period kada mogu sumnjati u partnera. Moguće je da se on jednostavno povukao u sebe. Slobodne mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu, ali da se ubrzo razočaraju.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Vaga

Posao: Povoljan period da sprovedete neke promene što se tiče vaše radne pozicije. Sada je trenutak da tražite bolje uslove za sebe. Čitav niz sastanaka će vam doneti novi krug saradnika.

Ljubav: Očekuje vas početak ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko društvenih mreža. Vage koje se nalaze u vezi očekuje kriza poverenja s partnerom.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Škorpija

Posao: Povoljan period koji će vam doneti više dobrih poslovnih ponuda i dalje proširenje vaše mreže saradnika, ali i poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Pojačan erotski naboj kojim ćete zračiti privući će brojne udvarače, pa ćete moći da birate. Škorpije koje su u vezi mogu prolaziti kroz period krize poverenja s partnerom, pa je povremeno moguće distanciranje.

Zdravlje: Nervoza.

HOROSKOP ZA SREDU 20. JUL Rakove očekuje povoljan period za realizaciju planova, Strelčevi su puni pozitivne energije, Ribe će upoznati novu osobu u svom životu

Foto: Shutterstock

 

 

Strelac

Posao: Povoljan period za to da obnovite staru i uspostavite novu saradnju, kao i za to da ostvarite svoju originalnu ideju što se tiče privatnog biznisa.

Ljubav: Strelčeve ovog dana očekuje važan i veoma iskren razgovor s partnerom kojim će uspeti da prevaziđu jedan stari problem koji dugo postoji. To će doprineti poboljšanju vaše veze.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.

Jarac

Posao: Povoljan period za uspostavljanje nove saradnje ili učvršćivanje postojeće, tako da vas u ovom periodu očekuje pokretanje novih projekata i sklapanje novog sporazuma.

Ljubav: Jarčevi razmišljaju kako da poprave svoj odnos s partnerom, jer nisu zadovoljni nekim aspektima svoje veze. Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Poteškoće sa viškom kilograma.

Vodolija

Posao: Ovaj period donosi vam odličnu priliku da dobro zaradite, kroz privatan biznis ili saradnju s prijateljima. Odlična prilika dovodi se u vezu sa primenom ideje za način poslovanja.

Ljubav: Vodolije tokom ovog perioda očekuje susret sa veoma privlačnom osobom preko prijatelja. Vodolije koje su u vezi prolaze kroz skladan period u kojem su postigli lepu atmosferu.

Zdravlje: Nervoza.

HOROSKOP ZA SREDU 20. JUL Rakove očekuje povoljan period za realizaciju planova, Strelčevi su puni pozitivne energije, Ribe će upoznati novu osobu u svom životu

Foto; iStock-Getty-Images

 

 

Ribe

Posao: Dan donosi nesporazume s poslovnim saradnicima i kolegama, ali to na sreću neće imati neku veću težinu. Pred vama se otvara odličan period što se tiče finansija.

Ljubav: Slobodne Ribe upustiće se u strastvenu ljubavnu avanturu s osobom koja ih neodoljivo privlači. Ribe koje su u vezi mogu naizmenično da se svađaju i mire. Malo rasprave, malo ljubavi.

Zdravlje: Problemi sa alergijom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading