Ubedljivo vodi: Ovo je najpodmukliji horoskopski znak
Foto: Shutterstock

Iako nije opšte pravilo, astrologija igra ulogu u karakteru ljudi i verovatno ima mnogo veze sa tim koliko su određeni znaci horoskopa podmukli.

Spisak zlih znakova nije dovoljno dugačak. Međutim, u njemu postoje i neki za koje se ne bi pomislilo da su podmukli, kao što je Rak.

Rakovi su privrženi, osetljivi i lako razumeju osećanja drugih. Ali, postaju i prilično podmukli kada pomisle da im se drugi rugaju. Oni veruju u izreku „drži svoje prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže“, pa je teško reći da li im se ne sviđate ili ne. Ipak, nema potrebe da brinete o njima. Njihovo lukavstvo gotovo da i ne dolazi do izražaja, jer mrze svađe i tenzije.

Još jedan znak na listi izdajnika je Vaga, kojom vlada Venera, uvek slatka, mirna i traži ravnotežu. Iza ovakvog ponašanja, međutim, često se kriju lični motivi i namere.

Listu upotpunjuju snalažljiva Vodolija, „nevine“ Ribe i nepredvidivi Blizanci. Ali koji je najpodmukliji od svih znakova?

Škorpija

Ništa nije onako kako izgleda kada je u pitanju Škorpija. Pod vladavinom Marsa, planete akcije, on često deluje pasivnije. On radi iza kulisa i oličenje je podmuklog ponašanja.

Škorpije, posebno ako su povređene, postaju neverovatno kreativne sa svojom osvetom, koju će preduzeti i godinama kasnije. Ako ovo uključuje „zabadanje noža“ drugoj osobi u leđa, ona neće oklevati da to učine. Oni su zaštitnički nastrojeni i misle da će im ovo ponašanje uvek pomoći da dobiju ono što žele za sebe ili svoje voljene.

Komentari (0)

Loading