EVO KAKO SE HOROSKOPSKI ZNACI PONAŠAJU KADA SU ZALJUBLJENI Blizanci prosto ne mogu da sakriju, a Ribe su osetljive i nežne
Foto: Shutterstock

Pogledajte koja su to karakteristična ponašanja koja imaju znaci kada se zaljube.Razotkrijite čak i one najtajanstvenije.Više nećete morati da sumnjate u postojanje nečijih osećanja.

Pratite ove pokazatelje i budite sigurni da sa druge strane postoje simpatije. 

Ovan

Ovan je sve samo ne stidljiv. Ako mu se neko dopada, on će ga okružiti kao čopor vukova. Ovan nije neko ko okleva kada je u pitanju prilazak osobi koja mu je dopada. Kada mu neko zagolica maštu, Ovan će u glavi imati milion pitanja za datu osobu. Punom parom napred - je moto jednog Ovna.

Bik

Bikovima je potrebno malo više vremena da se zaljube i sigurno će vas najpre više puta testirati pre nego što otkriju kako se zaista osećaju. Svakako, Bikovi su nežni i pažljivi, priređivaće vam romantična iznenađenja i sa njima ćete se uvek osećati voljeno i ispunjeno.

Blizanci

Blizance je nemoguće ne "provaliti" da su zaljubljeni. Oni su tako "providni" da će vam sve biti jasno čim ih vidite. Ali jako su simpatični i zabavni i oni će za svog partnera učiniti sve. Romantični su pa ćete sa njima moći da vodite one duge noćne razgovore. Njima nije problem da kažu kako se osećaju. Čak, reći će vam to odmah i direktno.

Rak

Rak je veoma oprezan kada su njegova osećanja u pitanju. On je neko ko se ne otvara lako, ali kada se jednom zaljubi, to je do kraja života. Budući da je izuzetno emotivan, Rak je vrlo pažljiv u početku, jer ne želi da ogoli svoja osećanja, iz straha da mu ljubav neće biti uzvraćena.

Lav 

Oni ionako vole da budu u centru pažnje, a kada im se neko sviđa idu na "all-in". Od najskuplje košulje iz ormana pa nadalje njihovo pravljenje važnima skače sa standardne desetke negde pod oblake. Ali su zapravo slatki jer im je jako bitno što mislite.

Devica

Budući da je vrlo organizovana, Devica i polju ljubavi pristupa na isti način. Kada se Devica zaljubi, osoba o kojoj je reč o tome neće imati pojma. Ona će se pretvarati da je sve vrlo ležerno i neće otkriti svoja osećanja sve dok ne ugleda povoljan trenutak. To bi bio onaj kada postane apsolutno sigurna da i druga osoba oseća isto.

Vaga

Vage su po prirodi neodlučne i često deluju ravnodušno. Ipak, kada se zaljube, zaista su mile i divne, a ako se najednom pokrenu na akciju i krenu odlučno da se bore, to znači da im je zaista stalo do vas. Svakako, Vagama vlada planeta ljubavi, Venera, što ovaj znak čini savršenim kada su veze u pitanju.

Škorpija

Ponekad se ponašaju poput Blizanaca i izluđuju vas, ali ono što će odati svakog Škorpiona je buljenje. Možda zvuči malo zastrašujuće, ali je zapravo više čudno i intenzivno. Oni zapravo pokušavaju da shvate kako i zašto tako utičete na njih. Ako uspete da ostanete dovoljno tajnoviti  da zadržite njihovu pažnju, uspeli ste.

Strelac

Strelac nije neko ko na jednom mestu može ostati predugo. Čitav njegov život se svodi na pokret. Kada im se neko svidi, Strelčevi nastoje da sa njim provode što je moguće više vremena. Strelac je taj koji se ne ustručava da napravi inicijativu i pozove osobu koja mu se dopada na sastanak ili zajedničko putovanje.

Jarac

Samokontrola je za njih jako bitna tako da ne očekujte dramatične izlive emocija od njih. Bolje obratite pažnju na povremeni džentlmenski potez i lepu reč. Ako vam se učini da je u vaš život ušao vitez iz nekog prošlog vremena, možete biti sigurni da mu se sviđate.

Vodolija

Vodolija je neko ko posvećuje dosta pažnje svom poslu i karijeri. Ako je u situaciji da bira između osobe koja joj se sviđa i svoje karijere, i ako odabere ovo prvo, to je jasan znak da je Vodolija veoma zaljubljena. Kao vrlo direktna osoba, Vodolija se neće ustručavati da otvoreno kaže šta oseća.

Ribe

Ribe su vrlo osetljive i nežne u ljubavi, ali su svakako savršeni partneri. Želeće da sa vama dele sve, da o vama znaju sve, da stalno budete zajedno i radite romantične i lepe stvari u kojima ćete uživati. Beznadežno se zaljubljuju i u vama će videti celi svoj svet.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading