ŠTA NAS ČEKA OD 23. JUNA DO 17. JULA? Venera danas ulazi u Blizance i donosi romantiku, flert, zabavljanje, evo ko će imati najviše sreće
Shutterstock/NASA images

Danas, 23. juna Venera prelazi u sazvežđe Blizanaca i tu ostajte sve do 17. jula.  Evo kako najbolje da ih iskoristite i otključate svoj unutrašnji potencijal.

Udar energije

Moćna Venera donosi na snagu i energiju. Tako da će mnogi konačno dobiti snagu da savladaju razne vrste prepreka koje su ih dugo sputavale, zbog kojih se nisu usuđivali da idu dalje. Ovo je vreme snažnog naleta snage, energije i snage volje. To je naročito važno u trenutku kada 28. juna počinje retrogradni Neptun.

Šanse sa ljubav

Venera je planeta ljubavi. Ako već imate srodnu dušu ili ste je tek pronašli, Venera će vam pomoći da ojačate svoj odnos, produbite poverenje, intimnost, da napravite korak dalje. Ali, da biste to uspeli, ne možete pustiti da se sve samo od sebe desu. Morate da budete otvoreni jedni prema drugima, da govorite o svojim osećanjima, o onime što vam smeta, što biste želeli da bude bolje. Samo tako se stvara odnos poverenja i poštovanja.

Ako ste i dalje slobodni, Venera će vam poslati mnogo šansi da upoznate nekog ko je zanimljiv i vredan pažnje. Samo je potrebno da izađete iz kuće! Neće vam srodna duša pozvoniti na vrata! Romantika, flert, zabavljanje - sve će to biti dobrodošlo od 23. juna do 17. jula.

Slušajte šta vam telo poručuje

Venera će vam dati neophodnu energiju da prevaziđete umor, apatiju, bezvoljnost, ukoliko postoje. Ako se trenutno ne osećate najbolje, Venera će vam pomoći. Samo je potrebno da slušate svoje telo. Ako vam se ide u prirodu, ostavite sve I idite! Ukoliko biste radije ostali kod kuće i opustili se, osamili, uradite tako. Ništa ne treba da radite na silu.

Koga čeka najviše sreće?

Blizanci su znak komunikacije. Stoga će svi oni kojima je posao vezan za komunikaciju s drugima, koji su vešti s rečima, imaće šansu da ostvare najbolje rezultate. Sreća će pratiti one koji su pozitivni, vedri, otvoreni, nasmejani, koji žele dobro sebi, ali i drugima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading