Pravi rasipnici: Neki pripadnici Zodijaka obožavaju da troše novac
Foto: Freepik

VAGA

Vaga zaista živi kao da je svaki dan poslednji kada su radnje otvorene. Ovaj delikatni vazdušni znak uvek se stara da bude šik i elegantan, graciozno naglašavajući najnovije modne trendove. Vagama dominira planeta lepote, Venera, i one odmah prepoznaju kvalitet, dok im nije problem da postanu rasipnici da dobiju nešto što će trajati. Jednostavno, njihova slaba tačka je što ulažu u nekoliko ovih „dobrih investicija“. Njihova potrošačka filozofija je prilično sažeta u motu "Moraš potrošiti da bi zaradio novac"!

STRELAC

Strelac bi se mogao opisati kao vrhunski sanjar zodijaka. Ovim vatrenim, strastvenim znakom vlada planeta ekspanzije, Jupiter. I pošto je generalno neustrašiv, neće razmišljati da sebi rezerviše putovanje i otputuje na primer u Norvešku.  Steći će prijatelje gde god da dođe. Nije ga briga za novac, niti će oklevati da proba sve slatkiše poslužene u skupom restoranu. Međutim, uprkos svojim preterivanjama i fantazijama, finansijska sigurnost je uvek prioritet za Strelca. I to je jedan od razloga zašto je ambiciozan. On voli da zarađuje da bi mogao da troši!

Ribe

Ribe više od ikoga osećaju koliko je život težak i ponekad je najlakše rešenje za loš dan „potrošačka terapija“. Ribe su generalno uzbuđene, kako svojim vrednostima, tako i imovinom, i ako nisu oprezne, mogu bukvalno da isprazne svoj račun, a da to i ne primete. Pošto pripadaju promenljivim znacima, vole da menjaju stvari i stoga investicije koje naprave ove nedelje možda neće imati smisla sledeće. „Zašto sam kupio ovu traku za trčanje?“ "Da, mislio sam da je to dobra ideja!"

Komentari (0)

Loading