HOROSKOP ZA VIKEND Ovan se zaljubljuje do ušiju, Lavu se otvara novo poglavlje u životu
Foto: Shutterstock

Ovan

I Vaga i Mesec u Škorpiji se fokusiraju na posvećene veze u vašoj karti, a pomračenje Meseca ukazuje na intimnost i zajedničke resurse. Svađa neće pomoći u rešavanju nesuglasica između vas i voljene osobe, ali saosećanje i aktivno slušanje mogu. Sve dok vam je oboje stalo do toga kako se drugi oseća i spremni ste na ustupke, možda ćete završiti zaljubljeniji nego što ste bili ranije.

Bik

Mesec u Vagi u petak vas poziva da prihvatite brigu o sebi i sve promene u načinu života koje će poboljšati vaše zdravlje i blagostanje. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca fokusiraju svoju transformativnu energiju na vašu sedmu kuću partnerstva i posvećenosti, nudeći vam priliku da produbite vezu koju imate sa voljenom osobom - ako ste voljni da očistite emocionalne blokade između vas. To bi moglo zvučati zastrašujuće, ali je potpuno izvodljivo.

Blizanci

Mesec u Vagi u petak je u vašoj petoj kući kreativnosti i strasti u trigonu sa Saturnom, pomažući vam da ideje pretvorite u stvarnost. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca insistiraju na tome da ispitate svoj život, uključujući svoje navike, način života, zdravlje, posao i opšte blagostanje. Trebalo bi da imate jasnu ideju o tome šta funkcioniše u odnosu na ono što zaista treba da promenite. Nećete moći da se izvučete iz transformacije, zato se ne trudite da pokušavate.

Foto: Shutterstock

 

Rak

Mesec u Vagi osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice—trigon od Meseca do Saturna pomaže vam da završite stvari, omogućavajući vam da završite zastarele projekte. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca fokusiraju transformacionu energiju na vašu petu kuću kreativnosti, strasti i romantike. Ako imate emocionalne blokade koji stoje na putu vaše kreativnosti i emotivnih odnosa, ovi tranziti će vam pomoći da ih očistite.

Lav

Mesec u Vagi sija u vašoj trećoj kući komunikacije, veze i zajednice u petak, a trigon sa praktičnim Saturnom vam pomaže da završite projekte i završite stvari. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca koje sledi fokusiraju moćnu transformativnu energiju na vaš dom i porodični sektor. Može doći do oluje ili dve dok se stara emocionalna energija nestane. Novo poglavlje u životu se otvara.

Devica

Mesec u Vagi osvetljava vaše finansije u petak, a trigon sa Saturnom je idealan za rešavanje bilo kakvih poslovnih i novčanih pitanja. U subotu i nedelju, Mesec u Škorpiji i pomračenje Meseca fokusiraju transformativnu energiju na komunikaciju, vezu i zajednicu. Imate priliku da pregledate i zatim ponovite način na koji komunicirate sa onima oko vas, uključujući braću i sestre, komšije i vaše zajednice.

Foto: Shutterstock

 

Vaga

U petak, Mesec sija u vašem znaku, osvetljavajući vaše samopouzdanje i društvenu prirodu. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca u subotu i nedelju skreću vam pažnju na bezbednosna pitanja zajedno sa vašim ličnim finansijama. Lako možete videti šta u vašem životu funkcioniše finansijski, a šta ne. Kada steknete tu svest, možete početi da preduzimate korake da je popravite.

Škorpija

Mesec u Vagi u petak se fokusira na vaše snove i duhovne prakse, dok trigon sa Saturnom dodaje malo praktičnih uputstava u tu kombinaciju emocija. U subotu i nedelju, Mesec u vašem znaku osvetljava vašu prvu kuću, povećavajući vašu osetljivost. Pomračenje Meseca je posebno transformativno: ako želite da produbite dobre navike ili da se rešite loših, ovo je vaša šansa.

Foto: profimedija

 

Strelac

Mesec u Vagi koji voli ljude osvetljava vaš sektor prijateljstva i društvenih događaja, pa planirajte da provedete vreme sa svojim članovima porodice u petak. U subotu i nedelju, Mesec u Škorpiji i pomračenje Meseca se fokusiraju na vašu dvanaestu kuću snova i mističnih poslova. Vaše psihičke i intuitivne sposobnosti će biti epske. Transformacija je naziv igre tokom ovog tranzita, tako da razjasnite uloge koje vi igrate, kao i uloge ljudi u vašem životu.

Jarac

Mesec u Vagi u petak osvetljava vašu desetu kuću karijere, vašu vladajuću planetu Saturn, što vas danas čini posebno nadarenim i srećnim u poslu. Mesec u Škorpija i pomračenje Meseca fokusiraju svoju transformativnu moć na vašu jedanaestu kuću prijateljstva. Očekujte promenu u toj oblasti svog života—ostavite bilo koga ili bilo šta što ste prerasli jer je promena na putu.

Vodolija

Mesec u Vagi u petak poziva vas da se upustite u avanturu, dok vam trigon sa Saturnom pomaže da shvatite šta i kako da radite. U subotu i nedelju, Mesec u Škorpiji i pomračenje Meseca fokusiraju svoju transformativnu moć na vašu karijeru. Ako postoje stvari koje treba da promenite, ovo je prilika da se te promene dogode.

Ribe

Mesec u Vagi osvetljava vašu osmu kuću skrivenih talenata i psihičkih sposobnosti, a trigon sa Saturnom se odnosi na praktičnu magiju i njenu sposobnost da duboko utiče na živote. U subotu i nedelju, Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca fokusiraju svoju moć transformacije na viši um, ekspanziju i avanturu. Vreme je da izađete iz svih kolotečina koje ste možda uspostavili i krenete u novim pravcima.

 

Komentari (0)

Loading