Nikada nećete znati kada su ozbiljni: Ova četiri znaka Zodijaka su kraljevi sarkazma
Foto: Shutterstock

Ovu su četiri najciničnija horoskopska znaka:

Škorpija

Škorpije su jedan od najciničnijih znakova zodijaka i slobodno ih možemo nazvati pobednicima u ovoj kategoriji. Zapravo, malo ko zna da je jedan od razloga toga njihovo prirodno nepoverenje prema ljudima. Pod vladavinom Plutona, planete tajni i tabua, to ih čini akutno svesnim mračnije strane života, kao i dovoljno pametnim da uvek budu na oprezu. Ovaj fiksni vodeni znak sve oseća duboko, ali želi da zadrži svoje emocije za sebe.

Jarac

Jarčevi su toliko praktični u svim aspektima života da mogu da se osećaju razočarano i sumorno zbog svega. Na sentimentalnom nivou, Jarčevi su osetljiva ili čak krhka bića koja se plaše razočaranja i napuštanja iza svog tvrdog oklopa. Razviće određeni nivo kreativnosti kako bi se zaštitili od potencijalnih razočaranja, poput onih koja su možda iskusili u prošlosti.

Strelac

Prijateljska nastrojenost Strelca krije ciničnu stranu koja može brzo da iznervira ostale ljude. Ako ste te "nesreće" da ih iznervirate, oni neće oklevati da vam uzvrate istom merom. Strelac će vas suptilno napasti i namerno se neće slagati sa vama samo da bi vas uznemirili, čak i ako nisu u pravu.

Vodolija

Ovi sanjari imaju velike snove, ali bore se da žive i uživaju u sadašnjosti. Oni takođe mogu brzo da se razočaraju kada sadašnje strukture i sistemi ne rade za dobrobit društva i velika veličina problema može ih brzo preplaviti. Kako bi postigli ono što žele, često mogu biti sarkastični i cinični i vrlo su svesni da ljudi to primećuju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading