POZNATI ASTROLOG TVRDI: Novak Đoković neće igrati na Australija openu!?
EPA/ MORGAN SETTE

A šta zvezde kažu? Šta one predviđaju najpopularnijem Srbinu na planeti?

Poznati astrolog Boban Vujović tvrdi da Đokovića očekuje turbulentna godina.

"Astrološki gledano naredna 2022. će biti puna nepredvidljivih situacija, zastoja u napretku, ovo je godina borbe i velikog testa izdržljivosti. Iako kalendarski Nova godina počinje sa satom u kome dobrotvor Jupiter vlada, njegova pozicija u znaku Riba zajedno sa Neptunom do 10. maja i od 29. oktobra do 21. decembra donosi lažna nadanja i obećanja, tako da se savetuje da svako na svoj način ne odustaje od borbe za ostvarenje svojih snova, a pravi primer za to je Novak Đoković" kaže Vujović.

"Generalno situacija oko turnira je veoma komplikovana zbog kovid propusnica i vakcinacije, te je veliko pitanje ko će moći da se takmiči. Kako stoje stvari tako će biti i na ostalim sportskim takmičenjima tokom nastupajuće godine. Za Novaka cela naredna godina biće veoma burna i turbulentna, sa velikim padovima i skokovima. Sam početak 2022. godine može biti veoma komplikovana zbog tranzita Marsa koji se kreće suprotno njegovom znaku Blizanaca iritirajući tako vladara njegovog horoskopa Merkura, sa jedne strane, a sa druge, ova agresivna planeta ugrožava njegov Saturn i Uran u znaku Strelca koji u astrologiji predstavlja dešavanja u inostranstvu. Ovaj loš tranzit donosi brojna neprijatna iznenađenja tako da se tih dana može očekivati i neočekivani događaji što će kod njega izazvati dodatnu nervozu i nemir od 7. do 14. januara. Tako da su male šanse da će učestvovati na AO, a i ako mu dozvole boravak, biće izložen raznim pritiscima i nepravdama", pojašnjava Vujović. 

"Dodatnu komplikaciju tokom januara unose retrogradni Merkur i Venera, a opšte poznata činjenica da Nole slabije igra kad je njegov vladar horoskopa usporen i prividno se kreće retrogradno. Možda bi bilo mnogo bolje da ne ide na put, jer postoji opasnost od sklonosti ka doživljavanju nezgoda, nepravdi i neostvarenih planova. Ova loša slika njegovog horoskopa traje do 7. februara, mada su velike šanse da ostane na prvom mestu do tog perioda".

Ako januar i početak februara nisu po ukusu svih kojima je Novak drag, onda bi period koji sledi mogao da ih obraduje. A posebna novost vezana je za Novakov privatni život, uz nagoveštaj da bi Stefan i Tara uskoro mogli da dobiju društvo za igranje.

"Sam kraj februara i početak marta 2022. daje bolju sliku njegovog kosmograma gde može očekivati uspeh, samopuzdanje, mada od sredine marta opet kreću komplikacije sa lažnim nadanjima, i ukoliko bude hteo da zaigra na faktor sreće, to se neće isplatiti. Ponovo retrogradnost Merkura od 10. maja do 3. juna usporava njegovo napredovanje na sportskom planu. Tokom leta i sve do 30. oktobra ima veoma povoljan period kad može očekivati nove titule na Grend slem turnirima i time zauvek obezbedi mesto najboljeg tenisera svih vremena. Odlični planetarni aspekti krajem proleća do početka jeseni obećavaju i radosnu vest o proširenju porodice. Na samom početku leta Novak ima odlične aspekte nebeske mehanike, gde je prisutna maksimalna snaga i koncentracija za postizanje vrhunskih rezultata. Tokom letnjeg perioda zvezde su mu naklonjene i trebalo bi da pokaže nagli rast svoje vitalnosti, sa ogromnom dozom entuzijazma i hrabrosti. U toj napornoj i iscrpljujućoj trci za uspehom, osim borbe biće potrebno veliko strpljenje i mudrost koji mu neće nedostajati".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading