HOROSKOP ZA PETAK, 10. DECEMBAR Vagama sudbina naklanjena, Strelčevi nepoverljivi, Jarac i Devica pred novim iskušenjima
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Iako ste imali nov priliv novca nije vam lako da se izborite sa svim troškovima koji su počeli da vas opterećuju u značajnoj meri. Pred vama je period koji je finansijski teži.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude rođena u znaku Device. Pred vama je generalno povoljna faza, pa se malo pokrenite na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguće su tegobe vezane za grlo kod vas u narednom periodu. Moguć je i problem vezan za pad imuniteta, pa se generalno potrudite da povećate unos vitamina.

BIK

POSAO: Vrlo je verovatno da vas očekuje povećanje zarade u narednom periodu. Bićete zadovoljni poslovnim promenama koje vas očekuju u narednom periodu.

LJUBAV: Voljena osoba vam pruža sve ono što ste želeli da imate i veoma ste srećni kada ste zajedno. Možete da očekujete pozitivne okolnosti u odnosu sa njom.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju u ovoj fazi. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa gojaznošću. Jako je važno da pazite šta jedete i da budete fizički aktivni.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas period u kojem vam neće biti ni malo lako da donesete konačnu odluku po pitanju poslovne situacije. Moguće je da vam deluje da su sve okolnosti nestabilne.

LJUBAV: Zaljubili ste se u osobu sa kojom nemate preterano čestu komunikaciju, a platonska ljubav nije ni malo vaše područje. Ni sami ne znate kako da se postavite prema ovoj osobi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima koje bi mogle sada da vam budu osetljive i veoma podložne problemima, iritacijama i tome sl. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti nove ideje i nove predloge koji vam mogu biti od velike koristi na polju posla. Povoljan dan je pred vama, pa vam posao ide od ruke.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom ili ima drugačije poreklo od vašeg. Očekuju vas generalno zanimljive promene u ljubavi.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i nije vam lako da se izborite sa njom. Moguće je da vas opterećuju i neki problemi na polju zdravlja koje u prošlosti niste na vreme rešili.

LAV

POSAO: Pokušajte da svom poslu posvetite svoju energiju, jer ćete u suprotnom imati neke neočekivane komplikacije na ovom polju. Važno je da budete fokusirani.

LJUBAV: Zanimljivo poznanstvo vas očekuje. Bićete zadovoljni, jer se promene konačno dešavaju kod vas na ovom polju. Izbegavajte neiskrenost, budite otvoreni prema partneru.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate sasvim i nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete da će vam u narednom periodu sudbina biti naklonjena na polju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Važne obaveze su se pojavile u poslednji čas i ne možete da ih odložite iako ste prezasićeni poslom. Moguće je da osećate da ste polako došli do granica izdržljivosti.

LJUBAV: Pred vama je period u kojem ćete biti prilično distancirani u odnosu sa voljenom osobom. Nekada vam se čini da biste bili srećnji da ste sami i slobodni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vode. Važno je da na ovom polju budete oprezni i da stvarate zdravije navike. Izbegavajte preteran unos alkohola i štetnih supstanci.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete povoljan period za važna sudska i formalna rešenja koja sada lako dolaze do vas. Sudbina vam je veoma naklonjena u ovom periodu.

LJUBAV: Iskreni ste prema svom partneru i nemate šta da krijete u vašem odnosu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju ljubavi u narednom periodu. Stanje je sve stabilnije.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju. Zdravlje vam je sasvim stabilno i nemate bilo kakav razlog za brigu sada.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je šansa da povećate svoju zaradu i da pozitivno utičete na poslovno okruženje. Možete da očekujete da će vam generalno sudbina biti sada naklonjena.

LJUBAV: Nakon romantičnih trenutaka sa voljenom osobom imate osećaj ispunjenosti. Zadovoljni ste odnosom koji imate sa partnerom i ne biste ništa menjali.

ZDRAVLJE: Krvotok je osetljiv kod vas u ovom periodu, pa treba da vodite računa o sebi. Trebali biste u narednom periodu redovnije da idete na lekarske kontrole.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete uskoro morati da donesete neke nove odluke kada je u pitanju poslovno polje. Važno je da budete spremni da povlačite neke manje rizike na ovom polju.

LJUBAV: Na polju ljubavi je pred vama faza u kojoj ćete biti sigurni kako da se postavite. Simpatija vam uliva osećaj nesigurnosti i zbog toga ste ponekad nervozni.

ZDRAVLJE: Pazite na osetljivu kožu koja bi mogla da vam stvara određene probleme sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem biste trebali da posetite dermatologa.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas imati previše obaveza i da ćete na kraju dana biti prilično iscrpljeni. Važno je da se potrudite da nađete više vremena i za sebe.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da bi želela da ima nešto stabilnije i ozbiljnije u vezi sa vama. Niste za sada spremni da se obavezujete.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da jedete više voća i povrća. Potrudite se da uvedete zdravije navike kod sebe. U narednom periodu ćete imati manje tegobe na polju zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Skloni ste naglim odlukama kada je u pitanju posao, ali bi ipak bilo dobro da malo bolje razmislite ovaj put. Izbegavajte preterane rizike ili bespotrebno trošenje novca.

LJUBAV: Osećate se nekako usamljeno i željni ste novih dešavanja kada je u pitanju ljubavno polje. Moguće je da ste već dugo usamljeni i da ste nezadovoljni zbog toga.

ZDRAVLJE: Skloni ste negativnim emocijama i tome da se povlačite u sebe, ali možete imati i probleme vezane za anksioznost. Prijalo bi vam da porazgovarate sa nekim.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete ostvariti ono što želite na ovom polju. Vaši planovi će se konačno realizovati i bićete zadovoljni situacijom na ovom polju na kraju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja će danas pokazati interesovanje prema vama. Uskoro vas očekuje početak zanimljive veze u kojoj ćete uživati i dobiti puno ljubavi.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati sasvim stabilno stanje i dobro ćete se osećati u svojoj koži.

Komentari (2)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

10.12.2021 08:11

Da,da, ja sam za njih veliki zalogaj 👍😀 i neka! I ja nista ne menjam,bas mije fenomenalno ovako,kad vise nema normalne zene za zajednicki zivot.Traze samo avanturo i da menjajo ku₩ce,ima i udate isto.🙋‍♂️🤪🤪

SKORPION - AUSTRIA

11.12.2021 08:16

@SKORPION - AUSTRIA - Hvala za minus,znam istina boli.Sta valja je udato,ostalo sve u prolazu!