Pavla Globa
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koji horoskopski znakovi će završtiti nedelju sa osmehom na licu! Ovaj period im je posebno povoljan, sve što naume će im se i ostvariti!

Blizanci

Predstavnike ovog znaka do kraja nedelje očekuju velike životne promene, zato je izuzetno važno, napominju astrolozi, da zadrže prisebnost i budu promišljeni. Ovog vikenda će steći neka nova znanja koja će im koristiti u budućnosti i doneti profit. Poseban uspeh ih očekuje 11. decembra!

Rak

Ako se oslobode strahova i sumnji, Rakove očekuje procvat. Astrolozi savetuju da ne oklevaju i "tamo gde treba" se postave odlučno i sa puno samopouzdanja - uslediće novčani dobitak, bilo u vidu povišice plate ili avans za neki novi projekat. Do kraja nedelje bi trebalo da izbegavaju sukobe, a najsrećniji dan biće im 9. decembar.

Lav

Lavovi šire dobru energiju svuda oko sebe, a "kako zrače, tako i provlače". Do kraja nedelje ih očekuje pregršt zanimljivih događaja. 10. decembar će biti najuspešniji dan za predstavnike ovog znaka u decembru, a astrolozi savetuju da samo zadrže "hladnu glavu" i ne uzlete previše, jer im se može vratiti kao bumerang. Najviše će "profitirati" na polju ljubavi. Slobodni upoznaju osobu koja će im promeniti život.

Astrolozi napominju i da bi u decembru svi horoskopski znakovi trebalo da obrate pažnju na zdravlje i pokušaju da se oslobode napetosti i stresa. Neka svoje misli usmere na predstojeće prazike i uživanje u krugu porodice. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading