HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. OKTOBAR: Raka brzopletost skupo košta, Vaga će emotivno procvetati, Ovan dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za novu poslovnu saradnju kakvu niste očekivali. Možete da očekujete pozitivne promene u narednom periodu na ovom polju.

LJUBAV: Deluje vam da se partner ponaša drugačije prema vama i čini vam se da se situacija preokrenula u negativnom smislu. Imate utisak da vaš odnos može biti problematičan.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom u narednom periodu. Bilo bi dobro da na vreme sebi zakažete pregled kod stomatologa i da uradite redovnu kontrolu.

BIK

POSAO: Razmišljate o pokretanju privatnog posla koji bi mogao da vam donese veće poboljšanje zarade. Pred vama je povoljan period za nove ideje na ovom polju.

LJUBAV: Dolazite do kontakta sa osobom koja će otvoreno pokazati da joj je stalo do vas. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da ostvarite vezu.

ZDRAVLJE: Stanje je sve bolje na ovom polju. Ukoliko ste imali bilo kakve probleme iz prošlosti, sada polako dolazite do stabilizacije i oporavka.

BLIZANCI

POSAO: Dolazite do novih kontakata i poznanstva koja bi za poslovno polje mogla da vam budu veoma značajna. Iskoristite maksimalno ovaj dan koji može da vam bude veoma povoljan.

LJUBAV: Nakon iskrenog razgovora sa osobom do koje vam je stalo ćete lakše sami sa sobom razgraničiti neke stvari. Važno je da budete spremni na nove emotivne odluke.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima kod vas u narednom periodu. Pogotovo ako konzumirate cigarete možete da budete skloni tegobama sa disajnim  putevima.

Foto: Pixabay

 

RAK

POSAO: Moguće je da ste preterano brzopleti i da ćete zbog toga praviti neke manje greške i propuste na poslovnom planu. Važno je da neke stvari prekontrolišete više puta.

LJUBAV: Možete da očekujete strastven susret sa osobom prema kojoj gajite jake simpatije. Pred vama je jako povoljan period za polje ljubavi. Bićete zadovoljni novim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Imate višak energije, prijaće vam trening. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju zdravlja jer generalno nemate veće probleme.

LAV

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za pokretanje novog posla. Pred vama je povoljna faza za preokrete i nova dešavanja na ovom polju. Bićete zadovoljni ishodom.

LJUBAV: Možete da očekujete lepu atmosferu sa simpatijom. Očekuje vas povoljan dan za ljubavno polje. Potrudite se da se opustite i da iskreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje u narednom periodu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla.

DEVICA

POSAO: Radite prekovremeno i spremni ste da uložite maksimalan trud i napor kako biste ostvarili dosta bolju zaradu. Poslovno polje vam je danas generalno dobro prikazano.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vaš odnos sa voljenom osobom postati čvršći i stabilniji vremenom. Ako budete radili na tome da gradite iskreniji odnos, bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost da biste se osećali bolje. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da uvek imate dovoljno prostora za bavljenje sportom.

VAGA

POSAO: Preispitujete svoje planove i pitate se da li su dovoljno realni. Možete da očekujete splet srećnih okolnosti koji će biti na vašoj strani, a dobićete i podršku svojih saradnika.

LJUBAV: Moguće je da ste imali neke probleme u braku ali i da ste stanje između vas i voljene osobe postepeno popravlja. Pred vama je povoljan period za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da vam bude raznovrsna ali istovremeno i umerena. Neophodno je da budete spremni da menjate neke loše navike.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete imati manji nesporazum sa kolegama koji pokazuju da nemaju isto mišljenje i poglede na svet kao vi. Vi težite tome da dominirate na poslovnom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često viđate u svom bliskom okruženju i spremni ste da pokažete svoja iskrena osećanja ka njoj. Možete da se nadate lepim novim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da ojačate imunitet.povećajte unos vitamina i potrudite se da se hranite zdravije. Veoma je važno da poradite na svojim navikama.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, možete da se nadate poboljšanju okolnosti na tom polju. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu za neku novu poslovnu saradnju.

LJUBAV: Ostvarićete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom. Možete da računate na pozitivne ljubavne preokrete koji će u vaš život uneti mnogo pozitivne energije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv i podložan problemima. Pogotovo budite oprezni kada su u pitanju srce i pluća.

JARAC

POSAO: Nemojte da donosite brzoplete odluke jer biste mogli veoma da se pokajete. Izbegavajte promene na poslovnom planu danas kako ne biste sebe dovodili u rizične situacije.

LJUBAV: Moguće je da priželjkujete novu vezu ali za sada u svom okruženju nemate adekvatnu osobu za tako nešto. Pred vama je period koji za ljubav može da bude problematičan.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku i crevima koji bi mogli da vam budu osetljivi. Tokom ovog perioda možete generalno da budete skloni stomačnom virusu i trovanjima.

VODOLIJA

POSAO: Još malo ćete čekati na ostvarenje vaših poslovnih ciljeva, neke stvari vam se odlažu iako to niste planirali. Važno je da ipak pokažete strpljenje kako bi sve prevazišli.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je postala prilično napeta i tenzična. Ne znate šta da očekujete od ove situacije. Moguće je da vaš odnos zapada u veću krizu sada.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj vas muči u ovom periodu i skloni ste manjim problemima na polju zdravlja. Oko svega što vas muči, za svaki slučaj treba da se posavetujete sa lekarom.

RIBE

POSAO: Ostvarićete značajno poboljšanje zarade. Generalno vas očekuje dan u kojem ćete biti zadovoljni svojim poslom i situacijom na ovom polju. Sudbina vam je naklonjena.

LJUBAV: Želite da ostvarite stabilan odnos sa partnerom ali vam se čini da on uporno pravi iste greške ka vama. Moguće je da često imate utisak da se vrtite u začaranom krugu.

ZDRAVLJE: Prijaju vam sveže namirnice i potrebna vam je zdravija ishrana kako biste na polju zdravlja mogli da ostvarite bolje stanje. Važno je da se posavetujete sa nutricionistom.

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

25.10.2021 07:07

Volim nova desavanja 🤣🤔🤣🤗🤗🤗🌹💞❤😜😜😜🌹🍀🤗