ASTROLOZI OTKRIVAJU 4 horoskopska znaka imaće u 2022-oj veliku sreću u ljubavi, a oni će se i venčati
Foto: Shutterstock

"Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tela." - rekao je Aristotel. Kada će se naša duša sresti sa srodnom? Da li ćemo uspeti da pronađemo pravu ljubav ili probudimo strasti u vezi ili braku? Možda odgovore na vaša pitnaja krije astrološka prognoza.

Horoskop predviđa da će na polju ljubavi u 2022. godini skoro svaki horoskopski znak osetiti neku magičnu promenu. Neko će težiti većoj slobodi, a neko će želeti da stane na ludi kamen i proširi porodicu. Najvažnije je da se oslobodite strahova i sumnji kako biste ostavrili svoje romantične želje.

Saznajte koja 4 horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi u 2022. godini:

Bik

Već od kraja 2021. do februara 2022. očekuje povoljno vreme Bikove u vezi, a i one usamljene. Posebna romantika očekuje ih na proleće, kada april donosi novu ljubav i leptiriće u stomaku. Veza koja se započne u ovom mesecu može biti duga i imati uspešnu budućnost. Leto je veoma povoljno za ljubav, a odnosi se razvijaju skladno. Kada se u pvezi pojave izazovi sve ćete uspeti da rešite iskrneim razgovorom, ppa neće ništa biti skriveno i tajno. Kraj avgusta i početak septembra mogu doneti neke izazove, ali ukoliko ste spremni da zajedno promenite neke stavri kako bi zavladao sklad, onda će sve biti u harmoniji.

Vaga

Vage će u 2022. godini biti srećne i mirne kada je reč o ljubavi. U julu su moguća nova poznanstva, ali ako želite da veza potraje moraćete da otvorite srce i pokažete svoje emocije.. Krajem avgusta i početkom septembra mnogi predstavnici ovog znaka će podići svoju vezu na ozbiljniji nivo. U oktobru su moguće nove romanse, Vaga će biti popularna kod suprotnog pola jer zrači posebnim šarmom i energijom. U preostalim mesecima predstavnike znaka čeka skladan i nekonfliktan period. Jedino su u maju moguće male nesuglasice, ali oluja će brzo proći.

Jarac

Jaračevima će početak godine ostati upamćen kao period romantike i bajki u odnosima. Ovo vreme je povoljno za jačanje postojećih veza i braka. April će takođe biti odličan mesec za ljubavnu sferu. Jun, sredina septembra i novembar periodi su harmonije i međusobnog razumevanja u odnosima. Krajem jula i početkom avgusta, Jarčevi bi trebalo da kontrolišu svoje emocije i postanu empatičniji prema svom partneru kako bi još više razvijali odnos. Cenite slobodu jedno drugog, jer je to presudno kao i poverenje. Uz iskrenu komunikaciju i romantičnu taktiku mnoga srca biće osvojena i zaljubljena.

Škorpija

Početkom 2022. godine Škorpije su u dobrom periodu i ljuabvnu vezu podižu na viši nivo. Mnogi će početi zajendo da žive ili će se čak odlučiti za brak. Nova poznanstva su moguća u aprilu i maju. Sličan period se takođe očekuje u julu i avgustu, kada će Škorpije biti preplavljene emocijama i osećanjima. Male poteškoće u partnerstvu mogući su u junu i septembru. Međutim, od sredine prvog meseca jeseni odnosi će ponovo postati skladni i stabilni. Uplovićete u more nežnih osećanja i međusobnog razumevanja. U novembru napravite zajednički plan, jer vam kraj sledeće godine donosi krupne i lepe promene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading