HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. OKTOBAR: Rakove očekuje nešto sudbinsko, Lavove kriza u ljubavi, Ribe stres
public.wmo.int

OVAN

POSAO: Uspešno ćete ostvariti svoje planove i bićete zadovoljni ishodom događaja tokom današnjeg dana. Poslovna situacija se razvija tokom koji ste želeli.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja deluje hladno u komunikaciji sa vama i sa kojom niste sigurni na čemu ste. Trebaće vam dosta vremena da se taj odnos definiše.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana. Imate mnogo energije u sebi i osećate se sasvim dobro. Pred vama je povoljan dan.

BIK

POSAO: Ne treba vam sada nova poslovna promena. Ono što želite je stabilizacija. Umorni ste od osećaja neizvesnosti i smatrate da je krajnje vreme da se donesu konačne odluke.

LJUBAV: Želite porodicu i brak ali niste zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom. Moguće je da ste u sukobu sa samim sobom i da niste sigurni u kom pravcu treba da krenete.

ZDRAVLJE: Smanjite stres kako bi vam zdravlje bilo bolje. U narednom periodu vas očekuju problemi koji će biti vezani za nervozu i visok pritisak takođe, pripazite na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da niste spremni da se posvetite svom poslu onoliko koliko bi trebalo jer imate pad energije. Dajte sebi vremena da napunite baterije pa ćete se opet baviti poslom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete veoma povoljan dan za neko novo ljubavno poznanstvo. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni novim ljubavnim događajima.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem kao i sklonost ka prehladama.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. OKTOBAR: Rakove očekuje nešto sudbinsko, Lavove kriza u ljubavi, Ribe stres

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Uspešni ste u svom poslu i spremni ste da ulažete još više truda kako bi ostvarili još bolje rezultate na ovom polju. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Prija vam da se posvetite osobi koju volite i imate želju da sa njom provodite što više vremena. Nedostaje vam vaša bliskost i osećaj koji ste nekada imali jedno pored drugoga.

ZDRAVLJE: Generalno dobro zdravlje vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnom danu. Preporučuje vam se bavljenje sportom ili bilo koja fizička aktivnost.

LAV

POSAO: Neke greške ponavljate i sami sebi dodatno komplikujete poslovnu situaciju. Pred vama je nepovoljan dan u kojem biste mogli da imate brojne probleme na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam voljena osoba pokazuje nezadovoljstvo i da ima dosta zamerki na vaše ponašanje. Dosta toga se okrenulo protiv vas i nastupa kriza u odnosu.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole kako biste utvrdili konačno kakvo je stanje na vašem polju zdravlja. Moguće je da imate neke sitne probleme koje bi trebali da rešite.

DEVICA

POSAO: Nekada imate utisak da su sve važne obaveze samo vaša briga i da se svi drugi provlače na vaš račun. Potrudite se da se zauzmete za sebe i svoje nagrade i interes od posla.

LJUBAV: Odnos između vas i partnera se iz dana u dan menja. Niste zadovoljni i smatrate da je bolje da se raziđete sada kada je sve još sveže nego da čekate dodatne komplikacije.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Moguće je da će vas zdravlje mučiti i na nervnoj bazi. Povedite više računa o sebi i o svojim navikama.

VAGA

POSAO: Iako imate naporan tempo na poslovnom planu, ipak osećate da su neke stvari sada vredne vašeg truda. Sprmni ste da se posvetite poslu kako bi kasnije profitirali.

LJUBAV: Partner pokazuje da mu je stalo do vas ali vama smeta njegova ljubomora. Mogući su manji problemi i trzavice u vezi. Biće potrebno truda i vremena da ih prevaziđete.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima na polju zdravlja. Potrudite se da na vreme ostavite cigarete.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. OKTOBAR: Rakove očekuje nešto sudbinsko, Lavove kriza u ljubavi, Ribe stres

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do napredovanja koje bi za vas moglo da bude veoma  značajno. Na poslovnom polju za vas nastupa faza veoma važnih novih odluka.

LJUBAV: Priželjkujete nova dešavanja na ljubavnom polju i spremni ste da preuzmete inicijativu ka osobi koja vam se dopada. Važno je da budete sigurni u sebe.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje hormone koji bi mogli da vam budu veoma promenljivi. Očekuje vas period u kojem bi bilo poželjno da odete na lekarsku kontrolu i pregled.

STRELAC

POSAO: Uporni ste i uradićete sve ono što je do vas kako biste ostvarili ciljeve koje ste sebi zacrtali za današnji dan. Važno je da se posvetite i pravilnoj organizaciji posla.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate manje probleme u komunikaciji i dosta neslaganja na ovom polju. Možete da očekujete da ćete imati dosta trzavica oko sitnica.

ZDRAVLJE: Pazite na svoju ishranu i navike. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni problemima na polju zdravlja pa je važno da vodite više računa o sebi.

JARAC

POSAO: Nije vam povoljan dan pa su mogući manji gubici i ostale negativne promene. Nemojte da očekujete previše kada je posao u pitanju i zadovoljite se malim pomacima.

LJUBAV: Razočarenje kroz koje ste prošli treba da vas učini jačim. Vreme je da menjate svoj pogled na svet, ljubav i ljude. Moguće je da je potrebno da stvari sagledate drugačije.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Bićete veoma skloni tegobama na polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj će česte migrene da vam predstavljaju hroničam problem.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. OKTOBAR: Rakove očekuje nešto sudbinsko, Lavove kriza u ljubavi, Ribe stres

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da imate pogrešan utisak o osobi sa kojom sarađujete na poslovnom polju. Dosta toga vas sada opterećuje kada je u pitanju polje posla i niste sigurni u svoju budućnost.

LJUBAV: Svađe sa voljenom osobom vas sve više izbacuju iz takta. Pred vama je jako težak dan za komunikaciju i emocije. Sve  može biti nekako pogrešno protumačeno.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije kod vas. Imaćete osećaj hroničnog umora često naglašen. Dajte sebi vremena da se oporavite od zdravstvenih tegoba iz prethodnog perioda.

RIBE

POSAO: Nemojte da očekujete previše dobra dešavanja danas je vam sudbina nije baš naklonjena. Moguće je da ćete imati neke manje poslovne probleme danas.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za flert i početak nove emotivne veze. Zauzeti pripadnici ovog znaka će imati miran dan.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama, bolnim stanjimakao i zdravstvenim problemima koje prati povišena telesna temperatura. Potrudite se da vdite više računa o sebi i da idete redovno kod lekara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading