HOROSKOP ZA PETAK, 24. SEPTEMBAR: Lavovi se moraju čuvati prevare, Škorpije  moguć raskid veze, Jarčeve čeka finansijsko blagostanje
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu priliku kada je u pitanju mogućnost za ostvarenje novog poslovnog dogovora. Pred vama je povoljan dan za nove poslovne aktivnosti.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera da niste dovoljno posvećeni vašoj vezi ali ne vidi napor koji zapravo činite. Moguć je da ćete imati veće probleme u komunikaciji u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kod vas kada je u pitanju polje zdravlja. Možeete da očekujeete da ćete biti dobro. U sebi nosite dosta pozitivne energije.

BIK

POSAO: Možete da očekujete generalno dobru situaciju na polju posla i zarade. Ne očekuju vas bilo kakvi problemi danas. moguće je da ćete učvrstiti neke poslovne dogovore.

LJUBAV: Ljubavna situacija je veoma turbulentna kod vas, moguće je da idete iz veze u vezu i da donosi brzoplete odluke. Možete da očekujete da ćete imati komplikacije.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i cigarete koji bi mogli prilično loše da utiču na vaše zdravlje. Jako je važno da nađetee način da negujetee zdrave navike kod sebe i da budete bolji prema sebi.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete generalno povoljan dan. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za putovanja, bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Povedite računa o svojim planovima.

LJUBAV: Moguće je da ne primećujete osobu koja bi želela da vam se na neki način suptilno približi. Niste sigurni da li ste spremni za novu vezu sada kada još razmišljate o prošlosti.

ZDRAVLJE: Čuvajte se hroničnih problema. Mogli biste da imate malo teži dan kada je u pitanju zdravlje. Oko svega se posaveetujte sa vašim lekarom.

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete dan koji će biti naporan. Puno obaveza je pred vama i važno je da budete maksimalno skoncentrisani kako biste sve mogli da ostvarite na najbolji način.

LJUBAV: Vaša nervoza se negativno odražava na komunikaciju sa partnerom. Potrudite se da smanjite razdražljivost ako želite da vam se odnos sa voljenom osobom stabilizuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog lošeg imuniteta kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povećate unos vitamina, da više odmarate i da više vodite računa o sebi.

LAV

POSAO: Pred vama su neki preokreti koji dolaze sasvim neočekivano. Moguće je da vam promene unose osećaj nervoze i nesigurnosti i da ne znate kako da se postavite.

LJUBAV: Nova ljubavna prilika je pred vama ali vi je nećete iskoristiti jer sve o čemu mislite je bivša ljubav. Moguće je da vam nije ni malo lako da prošlost ostavite po strani.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je povoljan dan u kojem ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem. Svoje vreme provedite sa dragim ljudima do kojih vam je stalo.

DEVICA

POSAO: Na polju privatnog posla vas očekuju neki zastoji ali probleme možete da rešite brže nego što očekujete. Imaćete priliku da donesete neku novu poslovnu odluku.

LJUBAV: Imate utisak da partner pokazuje svoju negativnu stranu i da ga u tom svetlu još niste videli. Svaki čovek ima svoje mane i važno je da prihvatite da niko nije savršen.

ZDRAVLJE: Problemi sa donjim stomakom bi mogli da vas opteerećuju kada je u pitanju zdravlje. Na vreme se oko svega što vas muči posavetujte sa vašim lekarom.

VAGA

POSAO: Moguće je da vas poslovne obaveze opterećuju više nego što bi trebalo i da razmišljate o odlasku na godišnji odmor. Potrudite se da sve dobro organizujete kako biste našli vremena za sebe.

LJUBAV: Lako pokazujete svoje interesovanje ka osobi koju želite za sebe. Spremni ste za otvoreno i direktno udvaranje. Ne želite više da okolišate sa bilo čim na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Prija vam da budete aktivni i da se posvetite bavljenju sportom. Ovo je pravo vreme da krenete sa zdravim navikama, treninzima i pravilnom ishranom.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijsko stanje vam je promenljivo pa vas to čini nervoznim, ali uspećete da nađete neko rešenje za situciju u kojoj se nalazite. Nastavite da se trudite i borite za sebe.

LJUBAV: Moguće je da se odnos sa voljenom osobom menja i da vam se čini da više nema dovoljno ljubavi među vama. Uskoro ćete poželeti da prekinete vezu koja ne funkcioniše.

ZDRAVLJE: Potrebno je da pazite na ishranu. Važno je da povedete više računa o svojim navikama u narednom periodu ako želite da imate povoljno stanje na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Odlaganje poslovnih obaveza vam danas ide od ruke. Niste sada spremni da realizujete sve što se od vas očekuje i potrebno vam je vreme za sve. Nemojte da žurite.

LJUBAV: Vaš brak je u krizi na neki način. Ne želite da se razvedete ali ne vidite na koji način se stanje može rešiti. Mogućee je da vam treba vremena da nađete odgovarajući kompromis.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem kod vas u narednom periodu. Povedite računa ako ste već imali tegobe vezane za kardiovaskularni sistem, povišen pritisak itd.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Očekuje vas jako dobra situacija na polju finansija, pa samim tim i na polju posla. Nema potrebe da brinete kada je u pitanju posao sve može da se reši veoma uskoro.

LJUBAV: Zadovoljni ste svojim emotivnim stanjem. Ako ste zauzeti, od voljene osobe dobijate dovoljno ljubavi i nežnosti. Pred vama je povoljan dan u kojem treba da uživate.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati sasvim stabilno stanje. Možete da očekujete povoljnu situaciju generalno na svim poljima danas.

VODOLIJA

POSAO: Dolazi do ozbiljnih promena i trebaće vam više vremena kako biste mogli tome da se prilagodite. Potrudite se da se posvetite svojim obavezama i da budeete odgovorni.

LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi pružite sve ono što joj je potrebno kako bi pored vas bila srećna i zadovoljna na duže staze. Očekuje vas povoljan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Vraćaju vam se problemi sa kičmom. Možete da očekujte nešto teži period kada je u pitanju polje zdravlja. Oko svega što vas muči treba da se posavetujete sa lekarom.

RIBE

POSAO: Postepeno se oslobađate stresa i pritisaka na poslu. Konačno možete da očekujete da će sve krenuti na bolje. Povoljan vam je dan za nove odluke na polju posla.

LJUBAV: Zavoleli ste svoju slobodu i niste spremni da se ponovo vežete za nekoga. Potrebno vam je da budete sami i bez opterećenja. Još neko vremee nećete želeti novu vezu.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro. Ne biste trebali da imate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni i u dobroj formi danas.

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

24.09.2021 07:45

Prekini vezo ako ne valja i dodi kod mene hahaha.Jos sam slobodan!