AKO NISU U CENTRU PAŽNJE POSTAJU OPASNI: Ova 3 znaka su najveći "narcisi" u horoskopu
Foto: Printscreen/instagram

Narciosidne osobe su one koje uglavnom misle samo na sebe i uvek teže da budu u centru pažnje. Veruju da su oni centar sveta i često ne biraju sredstva kako bi postigli svoj cilj. Mogu koristiti ljude i njegovu energiju kako bi sebe učinili nadmoćnim. Obično je prilično teško komunicirati sa takvim ljudima, jer oni retko vode računa o mišljenjima drugih ljudi.

Ne mogu ostati sami i živeti bez pažnje drugih, i nikada ne vide mane u sebi, već uglavnom kritikuju i osuđuju druge. Koren narcisoidnog poremećaja je najčešće u detinjstvu i javlja se kod ljudi lkoji u ovom životnom dobu nisu bili prihvaćeni od strane vršnjaka, profesora ili roditelja. Često se narcizam naziva i glad za ljubavlju.

Prema astrolozima, među sledeća 3 horoskopska znaka ima najviše narcisa:

Lav

Lavovi su često vrlo samouvereni, a uvek su na tankom ledu u borbi sa vlasititim egom. Ukoliko ga ne obuzdaju, mogu postati egoistični. Retko slušaju druge ljude i uglavnom smatraju da su uvek u pravu. Teško prave kompromise, a mogu biti i vrlo sebični.

Škorpija

Imate dve strane. Kada ste dobro raspoloženi, možete biti najdivnija osoba na svetu. Ali kada vas nešto naljuti, zaboravljate na sve na ovom svetu osim na sebe. U razgovorima volite da dominirate i retko kada saslušate savet ili mišljenje drugih. Škorpije često vole da svi čekaju samo na nju. Obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu mogu napraviti scenu samo da bi svi pogledi bili ponovo usmereni ka njima.

Vodolija

Znate svoju vrednost i možete se zauzeti za sebe i druge, ali ste skloni da radite neke stvari samo zbog svoje slave i popularnosti. Često ne birate sredstva da biste bili u centru pažnje. Tuđe mišljenje retko slušate, a kada neko pokušava da vas usmeri to smatrate kao ograničenje slobode. U ljubavnim vezama zbog toga imaju često puno izazova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading