HOROSKOP ZA 2. SEPTEMBAR: Ovna očekuje pozitivna situacija na poslu, Biku će se destiti promene na ljubavnom planu, a Blizanci moraju pripaziti na zdravlje!
yolobook.com

OVAN

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna situacija. Uspećete da preokretene poslovne okolnosti u svoju korist. Možete da se nadate povoljnoj situaciji kada su u pitanju osećanja.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode i potrebno je da se usmerite na nova poznanstva. Starog partnera pokušajte da zaboravite jer se u prošlost ne biste sada trebali vraćati.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni tegobama zbog viška masnoća. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Dolazi vam povoljan period za putovanje, potpisivanje novog ugovora ili saradnju sa drugim gradom ili državom. Očekuje vas faza u kojoj ćete želeto brojne promene.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuju zanimljive promene sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Ako ste već u vezi moguće je da razmišljate o romantičnom putovanju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim tegobama kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete nove vesti koje će vam biti od koristi za posao. Pripremite se za pozitivne promene. U kojima ćete moći da nađete neku konkretnu korist za sebe.

LJUBAV: Spremni ste da budete iskreni prema svom partneru, pa makar to i bolelo vas i njega. Očekuje vas period u kojem biste mogli da krenete da razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želucem. Pred vama je faza u kojoj ćete bit u većoj meri skloni tegobama sa varenjem. Važno je da povedete više računa o svojoj ishrani.

RAK

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete manje komplikacije na poslovnom planu i sada konačno možete da napredujete. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati dobre vesti.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa novom osobom. Spremni ste za flert i nova poznanstva. Pred vama je jako povoljna faza za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni gojaznosti pa bi bilo bolje da probleme na vreme nekako predupredite.

LAV

POSAO: Pred vama je generalno povoljan dan, pa ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Veoma je važno da voljenoj osobi pokažete da je iskreno volite i da ćete biti uz nju bez obzira na sve. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima su mogući. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate brojne tegobe vezane za kičmu pa povedite računa više o tome.

DEVICA

POSAO: Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika, ulaganje ili pozajmljivanje novca. Dan vam je veoma nepovoljan. Moguće je da ćete biti orkuženi raznim stresovima.

LJUBAV: Moguće je da neke partnerove reči ostaju duboko urezane kod vas i da ne možete da ih izbacite iz glave. Postoje stvari koje ne možete da oprostite i preko kojih ne možete da pređete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa jetrom. Očekuje vas period u kojem biste trebali da povedete računa o stvaranju zdravijih navika. Bilo bi dobro da generalno smanjite unos alkohola.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete priliku da ostvarite poboljšanje i povećanje zarade. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Može se reći da odnos sa voljenom osobom iz dana u dan ide u sve gorem pravcu. Sve više razmišljate o prekidu vaše emotivne veze i spremni ste da donosite odluke.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u narednoj fazi. Moguće je da ćete imati tegobe sa probavom ili sa usporenim metabolizmom. Unosite više tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam lako da pokažete svoje ideje pred velikom grupom ljudi jer duboko u sebi nemate dovoljno samopouzdanja. Moguće je da u vama vlada veća količina nervoze danas.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi sa osobom do koje vam je stalo. Komunikacija ne ide u najboljem smeru. Možete da očekujete da će vam biti potrebno vreme da izgladite situaciju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zglobovima. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim tegobama na ovom polju u narednom periodu. Pogotovo se pazite ako ste fizički aktivni.

STRELAC

POSAO: Pred vama je malo teži dan tokom kojeg možete da očekujete komplikacije vezane za poslovne transakcije. Povedite računa o tome da ne dođe do poteškoća.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena što vam stvara veliki strah i nesigurnost. Važno je da se potrudite da problemu vi sa svoje strane otvoreno pristupite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Očekuje vas period u kojem će vam leđa generalno biti slaba tačka. Potrudite se da ne podižete težak teret.

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljan dan ako očekujete sklapanje novog posla. U suprotnom bi moglo biti nekih komplikacija. Posvetite se svom poslu i radite na koncentraciji.

LJUBAV: Emotivno ste sasvim sigurni pored svog partnera i zadovoljni ste načinom na koji se odvija vaša veza. Možete da očekujete da će vaš odnos napredovati.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete u sebi imati dovoljno energije za sve. Očekuje vas veoma pozitivna situacija na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Moguće su neke manje prepreke na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem. Potrudite se da budete konkretniji i da ne mistifikujete namere na poslovnom polju.

LJUBAV: Vaša ljubomora bi mogla da napravi veći razdor između vas i voljene osobe. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim prepirkama.

ZDRAVLJE: Hronični problemi se vraćaju i bilo bi dobro da posetite lekara. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni brojnim tegobama na polju zdravlja. Vodite računa o sebi.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete imati neke prepreke vezane za posao, koje ne možete da prevaziđete sasvim sami. Pred vama je period u kojem ćete imati neke nove ideje i promene.

LJUBAV: Imate utisak da se gube emocije između vas i partnera. Pred vama je faza koja donosi razne probleme u vezi. Moguće je da ćete sve više razmišljati o raskidu.

ZDRAVLJE: Pazite na bešiku i bubrege ali i na neke probleme koji se tiču reproduktivnih organa. Bilo bi dobro da posetite lekara kako biste obavili redovnu kontrolu.

Komentari (0)

Loading