Astrološka podela po znacima: Saznajte koje su vaše slabosti i kako da smršate
Foto: Shutterstock

Horoskopski znaci skloni gojenju

Nije dovoljno nabrojati znake Zodijaka i po toj tablici odrediti da li je neko gojazan ili nije, već je za to potrebno pogledati celu natalnu kartu, pa na osnovu nje konstatovati na koji način osoba može najlakše da dovede kilograme u red.

Recimo, Neštun donosi alkoholizam

U natalnoj karti prvenstveno gledamo podznak i svetla (Sunce i Mesec), potom kakve aspekte prave Mars (metabolizam - sagorevač), Uran (ubrzanost, nervoza), Venera (šećer, mast), Jupiter (ekspanzija, uvećanje, rast, proširenje), Saturn (smanjenje, usporavanje, ograničenja, samodisciplina, oskudnost), Pluton (regeneracija), Neptun (trovanje, pogrešan način ishrane, alkoholizam).

Uran i Mars prave probleme sa kilogramima

Naravno, važna su polja i znaci u kome se odigravaju određeni aspekti jer po njihovoj simbolici možemo odrediti o kom delu tela se radi.

Horoskop pokazuje i da je neko sklon nervozi.

Ako je, recimo, krcato sedmo polje ili njen prirodni vladar Vaga, onda možemo pretpostaviti da ta osoba ima problem sa zadnjicom, ako se tu nađu Jupiter i Venera jedno pored drugog - znamo da ta osoba preterano konzumira slatkiše i masnu hranu (Venera) koja proširuje (Jupiter) zadnjicu (Vaga).

Ako neko nema problema sa kilogramima, već obrnuto - potrebno je da se malo ugoji, pogledaćemo i sigurno videti Uran ili Mars u nekom izazovnom aspektu sa svetlima ili podznakom, što nam ukazuje da osoba ubrzano troši svoju energiju (i time sagoreva masti).

Naravno, savet za ovu osobu bi bio da smanji nervozu (Uran) ili fizičke aktivnosti (Mars) i pojača unos masti i šećera (Venere), da obeduje uvek u društvu, da trpeza bude estetski doterana...

Sklonosti i slabe tačke horoskopskih znakova

O načinu na koji se hranimo govori drugo polje horoskopa. Astrološki znak koji je na vrhu ovog polja ukazuje sledeće:

Ovan - Vruća hrana, meso, roštilj, ljuto, začinjeno.

Bik - Masna hrana, slanina, čvarci

Blizanci - Brza hrana, obroci s nogu, grickalice.

Rak - Nacionalna kuhinja, domaći specijaliteti, tečna hrana.

Lav - Vrhunski kvalitet hrane, prestiž` u ishrani, obroci u restoranu.

Devica - Mali obroci, makrobiotika, zdrava hrana, jedu dok rade.

Vaga - Obrok u društvu, lepo aranžiran sto, slatkiši.

Škorpija - Završavaju tuđe obroke, jedu ono što drugi jedu, zagorela hrana, krvavo meso.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading