"SUPERMESEC" U ČETVRTAK DONOSI ČUDESNU ENERGIJU: Spremite se za pozitivna iznenađenja i neočekivane preokrete
Shuterstoock

Pred nama je poslednji Supermesec u 2021. godini, 24. juna u 20 i 40 časova, i donosi nam pomešanu energiju i čudenu kombinaciju osećanja. Imaćemo osećaj da smo rastrzani, između više svetova, više mišljenja, ali postoji izlaz - moramo pronađi ravnotežu, spustiti se na zemlju i ostvariti stanje u kojem smo mirini i stabilni.

Naziva se još i "Jagodičasti Mesec" jer se događa u doba godine kada sazrevaju šumske jagode. Kao i svaki pun Mesec, naročito Supermesec, ima sposobnost da iz nas izvuče ono što smo davno potisnuli i sakrili, kako od sebe, tako i od celog sveta. On je čistač koji iz nas izvlači sve ono negativno što nam više ne služi. Iako proces energetskog i emotivnog pročišćenja može biti težak, na kraju ćemo osetiti veliko olakšanje.

Njegova energija na početku donosi intezivn ai pomešana osećanja, ali bura će s epostepeno stišavati i mnoge stvari uspećemo jasnije da vidimo. Pun Mesec nas podstiče da počnemo da gradimo čvrste i stabilne temelje. Mogu se probuditi nove istine i mudrosti koje će nam pomoći da razumemo život iz dublje perspektive.

Sada je trenutka da svoju dušu pročistimo od svih grešaka, loših postupaka i emnotivnih rana iz prošlosti. Živećemo slobodnije, otvorenije, čistijeg srca. Ipak, poratak u prošlost može biti težak, naročito ako dopuštate da osećate krivicu zbog nekih starih grešaka. Otpustite ovaj teret, to je deo vas koji ne zaslužuje da mu više poklanjamo pažnju.

Pod svetlošću punog "Jagodičastog" Meseca neophodno je da učimo sami iz svojih postupaka, da ih ne iskoristimo kao napad na sebe i samokritiku, već kao priliku za sticanje novih znanja i lekcija.

Oprostite sebi, oprostite drugima - jedino ovako u ovom trenutku možete pronaći apsolutni mir. U danima pred nama važno je da na život ne gledate kao obavezu koja od vas zahteva puno angažovanje, već kao avanturu koja će vam otkriti nove horizonte i lepote.

U ljubavi budite iskreni, razigrani i željni nežnosti. Ovaj Mesec je pogodan za rešavanje mnogih negativnih ljubavnih situacija, ali i šansa da oslobođeni emotivnih stega pronađete srodnu dušu i uđete u romantičan odnos koji može sve promeniti.

Komentari (0)

Loading