HOROSKOP ZA 21. JUN: Ovan mora ozbiljno da se posveti poslu, Bika očekuje strastvena veza, a Rak treba da poveća unos vitamina!
Foto: Pixabay

OVAN 

POSAO: Povedite računa ako ste planirali neko dalje putovanje, moguće su komplikacije i nestabilnosti. Bilo bi dobro da se sada posvetite svakodnevnim poslovima koji ne zahtevaju rizike. 

LJUBAV: Moguće je da ste pod nekim neobičnim okolnostima upoznali jednu zanimljivu osobu o kojoj sada neprestano razmišljate i maštate. Ukoliko već imate partnera očekuje vas dobar odnos sa njim. 

ZDRAVLJE: Povedite računa o masnoćama. Ukoliko ste već do sada imali probleme sa holestrolom, onda je kranje vreme da se okrenete zdravijem načinu života i boljoj ishrani. 

BIK 

POSAO: Povoljan je dan ako u planu imate bavljenje finansijama ili rešavanje pitanja kredita pozajmica i tome sl. Možete da očekujete da ćete dobiti pomoć i podršku koja vam je neophodna. 

LJUBAV: Imate jaku unutrašnju potrebu za tim da budete sa nekim u ljubavnoj vezi. Očekuje vas mogućnost da uđet u vezu na bazi strasti koja se kasnijemože razviti i u malo ozbiljniji odnos. 

ZDRAVLJE: Puni ste energije, prijaće vam aktivnost bilo kog tipa. Važno je da se posvetite potrebama svog organizma i da poradite na boljoj kondiciji u narednom periodu. 

BLIZANCI 

POSAO: Povedite računa o tome da li je vaš poslovni partner sasvim iskren o svemu. Moguće su neke manje komplikacije na poslovnom planu. Postoje naznake za to da o nekim stvarima niste obavešteni. 

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je avanturistički nastrojena i koja ima mnogo inicijative i energije. Pored nje se osećate posebno. U narednom periodu vas očekuje pokretanje veze sa njom. 

ZDRAVLJE: Moguć je kašalj ili neki manji problemi vezani za vaše respiratorne organe. Ukoliko ste skloni astmi ili alergijama, budite jako oprezni tokom današnjeg dana. 

RAK 

POSAO: Pozitivne okolnosti na poslovnom planu vam ulivaju osećaj sreće i zadovoljstva. Konačno vidite svetlo na kraju tunela. Osećate se dobro jer verujete da ćete uspeti u svojim namerama. 

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja deluje veoma nežno i emotivno. Moguće je da je u pitanju Riba. Vas dvoje biste bili odličan spoj za stabilniju ljubavnu vezu. 

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet u ovom periodu jer ste skloni manjim problemima sa krvnom slikom i generalnom slabošću organizma. 

LAV 

POSAO: Pred vama je dan u kom nećete imati previse obaveza. Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu na poslu. Postoje velike šanse da ćete uspeti ranije da odete sa radnog mesta. 

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljna atmosfera na ljubavnom planu! Možete da se nadate veoma zanimljivim dešavanjima! Osoba koja vam se dopada će vam pokazati svoje interesovanje. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Sve ukazuje na odlično stanje. Bićete puni pozitivne energije i dobrog raspoloženja. 

DEVICA 

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam je veoma povoljan. Možete da očekujete neke lepe vesti. Uspećete da ostvarite pomak u karijeri kojem ste se duže vreme nadali. 

LJUBAV: Stabilna emotivna situacija vas raduje. Možete da očekujete jako lep odnos sa bračnim partnerom. Ukoliko ste nekim slučajem slobodni, možete da očekujete veoma zanimljivo poznanstvo. 

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja je osetljiva kod vas generalno. Moguće je da se ne hranite baš pravilno. Bilo bi dobro da izdvojite vremena da se posavetujete sa nutrucionistom. 

VAGA 

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom poslovnom razgovoru nakon kojeg ćete imati daleko bolji uvid u trenutnu situaciju. Pred vama je povoljna faza za odluke i analiziranje. 

LJUBAV: Očekuje vas prilika za zanimljiv flert sa osobom koja deluje veoma pozitivno. Pred vama je prilika za zbližavanje. Ukoliko ste u vezi, voljena osoba će vam pokazati da je spremna za više. 

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima koji bi mogli da vam budu osetljivi tokom današnjeg dana. Mogući su i problemi sa kijavicom, glavoboljom ali i sa prehladom ili gripom. 

ŠKORPIJA 

POSAO: Dolazi vam očekivana uplata. Finansijska situacija vam je sasvim solidna, a vi ste svakako zadovoljni zbog toga. Možete da se nadate generalno stabilnom stanju na ovom polju. 

LJUBAV: Možete da se nadate stabilnoj situaciji sa voljenom osobom. Na ovom polju danas nemate veće promene. Stanje ostaje kakvo jeste i vi ste sa tim sasvim zadovoljni. Niste spremni za velike promene. 

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju u ovom periodu i generalno možete da imate probleme sa viškom kilograma. Maksimalno se posvetite stvaranju zdravijih navika na polju ishrane. 

STRELAC 

POSAO: Možete da očekujete neobične okolnosti na polju posla. Povedite računa o mogućim gubicima. Čuvajte svoje finansije i sve stvari koje su vam vredne od potencijalne štete. 

LJUBAV: Moguće je da ne vidite stvari na pravi način i da imate pogrešnu sliku o nekim zbivanjima. Dajte sebi malo vremena da sagledate stvari drugačije. Uskoro će vam neke stvari biti jasnije. 

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća. Skloni ste i problemima vezanim za malaksalost. Odmarajte se i nemojte da se opterećujete previše ni mentalno ni fizički. Potrebno vam je da se malo opustite. 

JARAC 

POSAO: Nestrpljivi ste da realizujete neke projekte o kojima ste dugo razmišljali. Potrebno vam je ipak još malo vremena. Nemojte da brzate, već se potrudite da na sve dobro organizujete. 

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Spremni ste za vezu na daljinu i želite da budete sa njom. Ukoliko već imate partnera, moguće je da on odlazi na put. 

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom. Povedite računa o svim tegobama koje mogu biti vezane za krvotok koji vam je sada prikazan kao jedna od najslabijih tačaka. 

VODOLIJA 

POSAO: Očekuje vas povoljna radna atmosfera u kojoj vasa kreativnost veoma lako može da dođe do izražaja. Ukoliko ste u potrazi za poslom, lako biste mogli da dođete do nove prilike. 

LJUBAV: Mogućnost da uđete u vezu sa jednom novom osobom je pred vama! Moguće je da ste na početku poznanstva imali prijateljski odnos ali se sada postepeno iz dana u dan stvari zahuktavaju. 

ZDRAVLJE: Nema problema na ovom polju, možete da očekujete jako dobar dan tokom kojeg ćete imati odlično stanje. Puni ste pozitivne energije i spremni ste za sve životne izazove! 

RIBE 

POSAO: Očekuju vas nove vesti u vezi vašeg posla. Moguće je da je pred vama i neki važan razgovor sa nadređenima tokom kojeg ćete doći do zaključaka od ključnog značaja. 

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku, današnji dan bi mogao da vam bude veoma zanimljiv. Pred vama su generalno burne ljubavne promene. 

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid opuštanja i relaksacije. Nemojte da se opterećujete danas i potrudite se da se posvetite maksimalno sebi i svojim potrebama. 

Komentari (0)

Loading