NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA LETO: Ribe će se udaviti u stresu, Ovan zaljubiti, Blizanci niko ne bi bio u vašoj koži
pixels

OVAN

Početak leta donosi vam veliku želju za uživanjem u životu. Odmarajte se, zabavljajte, uživajte sa voljenom osobom, posvetite se čarima porodičnog okupljanja. Najviše će vam prijati da budete u društvu bliskih ljudi, a sve što je emotivno i vezano za srce, sada vam najviše prija. Na polju karijere očekuje vas uspešan i plodan period, kao i u finansijama. Potrudićete se da zaradite više, a najviše uspeha imaće oni koji na poslu daju sve od sebe. Slobodni Ovnovi će se zaljubiti, a taj pozitivni pomak donosi im energiju i duševnu snagu.

BIK

Za Bika će leto biti mnogo bolji period nego proleće. Opuštate se i uživate u npvim avanturama i hobijima. Na profesonalnom planu se preporučuje da analizirate stare greške, izvučete prave zaključke i počnete da se krećete ka postavljenim ciljevima. Put do onoga što želite biće težak, ali ne možete odustati kada se suočite sa prvim preprekama. Svaki trud biće vredno nagrađen. U ljubavi vas očekuju lepe emocije, obnavljanje bliskostis a partnerom i želja da stvarate zajedničku budućnost. Usamljeni Bikovi mogu preko prijatelja upoznati zanimljivu osobu. Stabilno zdravlje.

BLIZANCI

Vreme je da prestanete da skrivate probleme pod tepih i suočite se sa izazovima. Konflikti sa partnerom mogu se rešiti smaoistinom i iskrenim razgovorom. Moguće je da ćete neke stavri morati da promenite ako želite da vaša veza bude uspešna. Na poslu vas očekuju greška i umor, pa je bolje da iskoristite odmor i obnovite energiju. Najbolje je da provedete odmor u krugu porodice i obnovite neke veze. Pazite na nedostatak sna.

RAK

Ostnanite prizemni i u kontaktu sa stvarnošću. U poslednje vreme prečesto zaranjate u svet snova, ali tako rizikujete da propustite važne prilike u životu. Zbog vaših iluzija moguće je da će se prvi izazaovi pojaviti u ljubavi. Pazite kako komunicirate sa voljenom osobom jer neke reči mogu biti grube i povrediti drugu stranu. Otvorite srce, oslobodite nežna osećanja bez straha. Bez većih promena na poslu.

LAV

Usamljeni Lavovi će maštati o ljubavi, ali se na ovom planu neće ništa značajno promeniti. Moguće je povezivanje sa bivšim partnerom, ali ni ta veza neće doneti zančajan napredak. Uskoro možete otkriti da su se emocije skroz ugasile. Na poslu vs očekuju napeti odnosi sa kolegama, naročito ako ste i razvili prijateljstva. Neka prijateljstva se mogu ugasiti, ali će se roditi i nova. Jačajte pozitivan duh i verujte u dobre ishode.

DEVICA

Iako ste planirali da leto iskoristite za odmor, prioriteti će se malo promeniti. Na privatnom planu vas prati sreća, naročito ako tražite novu ljubav. Device koje su posveene poslu, nezavisne su i imaju dobar odnos sa kolegama, očekuje posebno plodan period. Moguće je potpisivanje važnih ugovora i sklapanje partnerskih sporazuma. Materijalna situacija se neće drastično poboljšati.

VAGA

Cilj broj 1 za Vagu biće duhovno buđenje. Vage će se ozbiljno baviti unutrašnjom harmonijom i harmonijom u odnosima sa spoljnim svetom. Da biste postigli ono što želite, preporučuje se da oslonite na samodisciplinu. Na poslu je važno da ostanete smireni, inače nećete videti šansu za rešenje. Postupajte u skladu sa ranije izrađenim planom, primenite ideje koje obećavaju. Leto je vreme za poboljšanje vaše finansijske situacije. U ljubavi šarmirate, privlačite i osećate se dobro.

ŠKORPIJA

Početkom leta mnogo toga će doći na svoje mesto. Planete podstiču vaše pozitivne promene. Ostaćete pribrani, što je važno ne samo na poslu i na polju finansija, već i u ljubavi. Na profesionalnom polju preporučuje se da se bavite neraščišćenim odnosima i starim problemima. Da biste postigli sve ciljeve, moraćete da promenite taktiku poslovanja. Više verujete u sebe!

STRELAC

Tokom leta najviše ćete se fokusirati na ljubav. Partner smatra da ste pomalo pasivni, a zajendo morate razbiti monotoniju u koju je vaša veza ušla. Ovo je prolazna bura koju možete da rešite. Zajedno radite sve više stavri, opuštajte se, idite na odmor i uživajte. Na polju karijere očekuje vas uspeh ili napredak, ali zbog previše stresa i napora, vaše zdravlje i imunitet mogu biti narušeni. Razmislite o promeni načina ishrane i počnite da vežbate.

JARAC

U ljuabvi vas očekuje karma. Ukoliko se često igrate sa tuđim osećanjima, to vam se može duplo vratiti. Dozvolite drugoj strani da kaže kako se oseća. U ovom periodu shvatiete da nije važno samo vaše mišljenje, već i da morate razumeti drugu stranu. Leto 2021. je vreme da sve postavite na svoje mesto. Na polju porodničnih odnosa očekuju vas konflikti. Ukoliko dobro isplaniratestrategiju na poslu, sve će ići bolje nego štos te mislili.

VODOLIJA

Na polju ljubavi vlada zahlađenje, ali nemojte za sve kriviti partera. Samo zajendo možeteobnoviti strasti i vratiti poverenje. Astrolozi takođe savetuju da prestanete da ignorišete svakodnevne probleme koji uzrokuju konfliktne situacije u komunikaciji sa partnerom. Pokažite svoju nežniju stranu u romantilnim odnosima. Na poslu sve ide po planu, ali pazite na komunikaciju sa kolegama jer lako možete reći nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

RIBE

Ribe neće imati vremena da se opuste. Letnji meseci za vas biće užurbani i stresni. To nije samo zbog velikog obima posla, već i zbog problema koji se javljaju u ličnoj sferi. Moguća je sumnja u pravi izbor partnera. Da ne biste doneli pogrešnu odluku, naučite da mirno razgovarate sa partnerom o svim izazovima. Slobodne Ribe još uvek neće biti spremne za ulazak u novu vezu. Biće teško koncentrirati se na profesionalne obaveze. Ukoliko je moguće, idite na odmor, jer vam je ovog leta prekopotreban. Tokom odmora razmislite šta vas ometa na putu razvoja. Slušajte signale svog tela.

Komentari (0)

Loading