Evro Novac Novčanice Pare
Shutterstock
Evro Novac Novčanice Pare

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bik

Bik, čiji je vladalac Venera, tokom celog života teži ka luksuzu. Usmeravanje ka osrednjosti je potpuno neprihvatljivo za Bika. Kako teže ka boljim i lepšim stvarima, oni se trude i da zarade kako bi te stvari mogli sebi i porodici da priušte. Poseduju talenat za upravljanje novcem, koji ne utiče negativno na njihov potencijal zarade.

Škorpija

Iako su skroz drugačiji od Bika, jedina zajednička želja im je kako zaraditi što više novca. Ovaj znak ima urođenu sposobnost investiranja, tako da u zrelim godina ubiraju plodove svog rada. Oni su u stanju da sve svoje snove pretvore u stvarnost.

Lav

Tipičan Lav ima potrebu da bude primećen i obožavan – a to bi moglo skupo da ga košta. Oni mogu da budu inspirisani time da zarade veliku svotu novca, kako bi finansirali svoju najsavremeniju garderobu, raskošne večere, izdašne poklone i druge stvari, koje mu pomažu da održe pažnju i imidž u javnosti.

Rak

Želja za domaćinstvom često motiviše Raka da svu svoju energiju usmerava ka većim kućnim budžetom. Rakovi žive za priliku da se brinu o svojoj bašti, budu odlični domaćini, obezbeđuju sve što mogu za njihovu porodicu. Sa karakterističnom radnom etikom, ovaj znak ima velike ambicije, tako da često dolaze do zacrtanog cilja.