horoskop, glumac, devojka, muškarac,
shutterstock.com
horoskop, glumac, devojka, muškarac,

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Očekuju vas manje promene u većini životnih polja, naročito u društvenom životu i na polju finansija. 

LJUBAV

Zauzete Blizance u 2021. godini očekuje dublja veza sa partnerom i dodatna bliskost. Slobodne Blizance očekuje nova ljubav sa osobom koja im je do sada bila samo prijatelj. Ako ste u dugoj romantičnoj vezi, onda očekujte poboljšanje u odnosu na prethodne godine. Intimnost će biti bolja, a erotska energija pojačana. Očekuju va i dobri odnosi sa prijateljima. Iskoristite pozitivne aspekte koliko god možete.

KARIJERA

Krajem 2021. godine očekuje vas pojačan stres na poslu. Očekuje vas dodatan posao, više zahteva i obaveza, kao i dodatan rad sa ljudima. Mogući su i problemi sa saradnicima, a jedino što vam može pomoći da prebrodite ovu krizu jeste sposobnost dobre komunikacije. Naučićete neke nove veštine za rešavanje sukoba, ali ne dozvolite da vas emocije preplave kada su u pitanju poslovni odnosi.

horoskop, glumac, devojka, muškarac,

shutterstock.com

NOVAC

Dragi Blizanci, ova godina vam donosi posebnu sreću na polju finansija. Venera će biti u Jarcu od početka godine do maja meseca. Ovo je savršeno vreme za bilo kakve finansijske promene, posebno na poslovima vezanim za trgovanu ili trgovanje akcijama. Saturn je u konjukciji sa Plutonom, pa dobro obratite pažnju na finansije.

PORODICA

Mars će biti u Vagi u prvoj polovini 2021. godine, pa do kraja jula. Ovaj aspekt pomaže da poboljšate odnos sa decom i mlađim članovima porodice. Bićete kreativniji i raspoloženiji. Očekuje vas godina divne interakcije sa decom, a moguće je da očekujete i prinovu.

ZDRAVLJE

Jupiter ove godine ima veliki uticaj na vaš znak i donosi vam fizički i mentalni razvoj. Ovo vam može pomoći da poboljšate mentalno zdravlje i koncentraciju. I vaše fizičko zdravlje će zabeležiti određeni rast, sve dok se pobrinite da često vežbate, naročito tokom retrogradnih Merkura u 2021. godine .

Godišnji horoskop za Blizance po mesecima u 2021. godini:

Januar - mesec za introspekciju, posebno kada su u pitanju veze. Razmislite šta želite od godine i shodno tome napravite planove i ciljeve.

Februar - donosi bistriji um i poboljšanje harizme. Ovo je savršen mesec za pronalaženje ravnoteže između posla i društvenog života koja može trajati tokom cele godine.

Mart - donosi još više energije od februara! Usredsredite ovu energiju na svoju karijeru. Ovo može pomoći da poboljšate i finansije.

April - vladavina Merkura koji vas podstiče da provodite više vremena sa prijateljima i voljenima. U isto vreme, potrudite se da ne izgubite trag ka svojim ciljevima i finansijama.

Maj - savršen mesec za fokusiranje na vaš ljubavni život i komunikaciju sa drugima. Pokušajte da ignorišete prošle partnere i usredsredite se na svog sadašnjeg partnera. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubav.

Jun - Veneru u Raku da zaštiti vaš novac. Ovo vam daje vreme da se usredsredite na kreativne napore. Samo ne dopustite da Jupiterov uticaj izazove previše frustracije!

Jul - poziva Raka da i dalje pazi na vaše finansije. To vam daje vreme da se usredsredite na svoje veze, kako romantične, tako i platonske.

Avgust - donosi pozitivnost u vaš život. Što više vremena provodite sa prijateljima i voljenima, to ćete verovatno osećati bolje. Izbegavajte izolaciju ovog meseca.

Oktobar - foksuirajte se na odnose sa porodicom. Ako se svesno ne usredsredite na ovo, možda će vam skrenuti s uma da provedete vreme sa njima. To može negativno uticati na vaše veze.

Novembar - bićete osetljivi što može negativno uticati na neke vaše slabije veze. Pokušajte da razradite svoje hobije da biste se razveselili.

Decembar - savršen je mesec za pravljenje planova za godinu koja predstoji, jer mesec predviđa da će biti vrlo miran. Razmislite o promenama koje biste mogli da napravite, posebno u pogledu vašeg društvenog života.