Kineski horoskop, svinja, godina svinje, novac, prasica, kasica
Shutterstock, ilustracija
Kineski horoskop, svinja, godina svinje, novac, prasica, kasica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Početkom nedelje, bićete potpuno fokusirani na karijeru i uspeh. Naročito će vam sreda biti povoljan dan za finansije! Kada su troškovi u pitanju, vi ste već mislima "negde daleko", i maštate o nečemu što bi trebalo da se ostvari tokom toplijih meseci. U četvrtak je odličan dan da kupite nešto što će vam biti potrebno za tu zamisao. Za vikend se pripazite većih troškova, zvezde neće biti naklonjen!

Bik

Ova nedelja vam neće biti sjajna kada su u pitanju odnosi na poslu, pa se dobro pripazite. Jedna greška može mnogo da vas košta. Već od srede se stvari malo popravljaju, u fokusu vaše pažnje biće ljubav i prijatelji. Planirate kupovinu skupljeg poklona nekoj dragoj osobi, i to odložite do petka, tada ćete naći najbolju ponudu.

Blizanci

Mirna nedelja za Blizance kada je novac u pitanju. Biće ga taman koliko bi trebalo, možda i nešto više nego što ste očekivali! Bićete naročito pametni s novcem u utorak i sredu, moguće je da ćete izbeći da vas neko ko želi da vam nešto proda prevari. Za vikend će vam na pamet pasti odlična ideja koja vam može pomoći da zaradite dodatni novac.

Rak

Rakovi, dobro isplanirajte svoje troškove ove nedelje! Od ponedeljka do srede ste spremni da "bacate" pare kao da rastu na drveću. Budite oprezni, postoji velika stvar koju želite već neko vreme, i možete sebi da je priuštite bez udara na novčanik samo ako pažljivo isplanirate trošak. Obavite to početkom nedelje jer već od četvrtka zvezde nisu na vašoj strani kada je novac u pitanju.

Lav

Ove nedelje brinete zbog novca, iako ste inače dobro raspoloženi. Zvezde kažu da bi trebalo da se uzdržite od većih troškova koji nisu obavezni u vašem životu. Veoma ste društveni tokom čitave nedelje i moguće je da će neko iz okoline pokušati da vam "izvuče" novac. To nije dobra ideja, naročito u četvrtak i petak. Razdvojite prijateljstvo i finansije!

Devica

Neodlučni ste ove nedelje i to može mnogo da vas košta. Bićete malo rasejani zbog ljubavi, pa bi trebalo da pripazite na finansije. Moguće je da zagubite novčanik ili važne papire vezane za finansije. Do četvrtka se dobro pripazite, tada će se sve vratiti u normalu. Vikend je trenutak kada smete da rizikujete s novcem, može da vam se isplati!

Vaga

Na vama će ove nedelje biti veoma velike odgovornosti. Budite veoma promišljeni, jer ćete biti potpuno fokusirani na posao i zbog toga vam možda promakne nešto vezano za novac i osobu koju ne poznajete. Zvezde kažu da se pripazite na ulici kako ne biste ostali bez novčanika. Tokom vikenda, ako ste obazrivi, odjednom ćete se "zaljubiti" u nešto što ste videli i želećete da ga kupite. Ima neke veze sa umetnošću i vašim domom. Ako se pripazite i dobro proračunate, možete to sebi da priuštite.

Škorpija

Izazovi su pred vama ove nedelje i zbog njih ćete možda biti iscrpljeni. Najbolje je da se pritajite kada su finansije u pitanju, imate važnije stvari na umu. Ako ste planirali šoping, petak je najbolji dan jer će odjednom svi problemi biti rešeni i bićete potpuno rasterećeni. Za vikend je moguć nesporazum u vezi s novcem, ali ne brinite, već sledeće nedelje uplovljavate u "mirnije" vode.

Astrologija, astro, horoskop, novac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Strelčevima ove nedelje stiže novac! Iz nekog razloga će vam zvezde biti veoma naklonjene i sreća će biti na vašoj strani početkom nedelje. Veće troškove ili kupovinu obavite do srede jer se tada sve menja. Moguć je sukob sa starijim članom porodice ili čak figurom autoriteta oko novca. Budite obazrivi da vas to ne bi mnogo koštalo! Za vikend, pravite uzbudljiv novi plan i započinjete štednju vezanu za njega.

Jarac

U ponedeljak ćete se pitati kako ste došli u situaciju u kojoj se nalazite. Budite pažljivi, ono što vidite možda nije istina. Zvezde kažu da se naročito pripazite kada su u pitanju novac, računi i bilo šta vezano za brojeve, da ne biste bili na gubitku. U sredu je moguće da vam neko traži pozajmicu, na vama je da odlučite kako ćete se postaviti. Petak je dan da ostvarite svoje ciljeve i postavite nove koji će vam doneti veću zaradu.

Vodolija

Prva nedelja marta biće prepuna rizika za Vodolije. Od osobe koju ne poznajete dobro čućete za odličnu priliku vezanu za novac. Početak nedelje je dobar za ovakve eksperimente, ali već od četvrtka, budite pažljiviji. Stvari možda nisu onakve kakvim ih neko prikazuje, to imajte na umu krajem nedelje da vas ne bi prevarili.

Ribe

Na poslu vas očekuje drama koja osobu koja vam je draga može koštati zaposlenja. Ni slučajno se ne mešajte u to! Imate dovoljno svojih obaveza i misli, i važno je da ove nedelje budete fokusirani. Verujte instinktu i budite skoncentrisani. Nije dobra nedelja za novac i biće vam ga potrebno više nego što ga trenutno imate, ali ovog vikenda, osoba koja je "nestala" iz vašeg života vratiće vam novac koji vam duguje.