Svađa, rasprava, tuča
Shutterstock, ilustracija
Raskid, svađa, veza, rasprava, prevara

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima će vam uvek reći istinu - bila ona lepa ili ružna.

Ali to će uraditi na prilično zloban način, ne uzimajući u obzir vaša osećanja. Oni će vam odmah reći istinu i pritom će vas to, najverovatnije, povrediti.

PROČITAJTE I:

 

Bik

Bikovi će vam sve reći u lice. Oni mrze laganje, a ne veruju ni u u okolišanje, pa će sve odjednom da vam kažu, čak i ako pomisle da će vas to rasplakati.

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Blizanci su neverovatno egoistični i zlobni, piše Index. Oni će vam često reći nešto ne samo zbog toga što je to važno za vas već da bi vas rastužili.

Strelac

Strelčevi ne razmišljaju o tome da li će nekog da povrede, već samo smatraju da informacija treba da dođe do prave osobe. Oni smatraju da vam time čine uslugu, bez obzira na način na koji su vam je saopštili.

Ova 4 horoskopska znaka rođena su da budu lideri i velike vođe!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 06.11.2019. 11:38 Ne mogu svi biti vođe, ali ovi horoskopski znakovi prednjače Foto: Shutterstock, ilustracija Postoje ljudi koji su u svakom trenutku spremni za kovanje planova, preuzimanje inicijative i rizike do cilja. Ovi znakovi Zodijaka zbog svog karaktera imaju veće predispozicije da budu vođe.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!