venera
Shutterstock
venera

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Venera, planeta ljubavi, ušla je u emotivnog Raka 7. avgusta, gde će se zadržati do 6. septembra. Kako Venera poprima odlike znaka u kojem se nalazi, jasno je da ćemo biti ranjiviji i emotivniji.

Venera u Raku je kućevna i najviše je fokusirana na porodicu, tako da će sve ono što se tiče našeg doma i porodice biti ključno u periodu do 6. septembra.

Venera će najmanje prijati Ovnovima, Jarčevima, Vagama!

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN - Mras u vašem znaku, a Venera u Raku, doneće pravu buru osećanja. Mnogi pripadnici vašeg znaka nalaze se u velikoj emotivnoj krizi, a ulaskom Venere u Raka sve je konačno isplivalo na površinu. Ukoliko ste u braku ili vezi, partner će očekivati više pažnje. Iako niste neko ko tek tako pokazuje osećanja, Venera u Raku će vas sigurno savladati!

JARAC - Venera u Raku donosi vam veću romantiku u odnosima, ali vam to neće odgovarati. Vi kao klasičan Jarac nećete moći da shvatite toliku količinu parnerovih osećanja. Jedno je sigurno, neko će vršiti pritisak na vas da pokažete osećanja.

VAGA - Venera u Raku može da vam donese flert na poslu! Treba da obratite pažnju u kakve veze se upuštate jer će vas sve pogađati znatno više nego inače. Iako ste u ovom periodu zatrpani poslom, flert preko posla će vas prilično iznenaditi!

Bračni par, svađa, momak i devojka, veza, nervoza, loš seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock