Pare, dinari, novac
Shutterstock
Pare, dinari, novac

Shutterstock

, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Manje finansijske promene vas očekuju ali uspećete na kraju da ostvarite stabilnost na svim poljima. Potrudite se da sa svoje strane dobro organizujete troškove koje imate u planu.

LJUBAV: Moguće je da ste skloni ljubomori i da vam nije lako da vratite poverenje u partnera koji vas je već jednom izdao. Pred vama je period u kojem ćete se miriti sa samoćom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Moguće je da ćete zbog emotivnih problema postati malo skloni porocima. Pokušajte da se izdignete iznad situacije i da ipak živite zdravije.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Povoljan je dan za novi posao ili za razgovor za novo radno mesto, ukoliko ste u potrazi za poslom. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi ostvarili cilj.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas, pa se potrudite da vodite računa o unosu tečnosti kao i da idete na redovne kontrole kod vašeg izabranog lekara.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas veoma važan dan za nove odluke. Moguće je da ćete preseći i da ćete neke poslove sasvim isključiti. Vreme je za bitne odluke koje treba da sprovedete u delo.

LJUBAV: Imate utisak da ste pogrešili pri odabiru partnera i na neki način priželjkujete ozbiljnije promene. Vreme je da razmislite o tome šta očekujete od života i emocija.

ZDRAVLJE: Pazite na svoj želudac i stomak. Organi za varenje bi mogli da vam budu jako osetljivi. Pred vama je faza u kojoj će vam uglavnom od ishrane zavisiti zdravlje.

RAK

POSAO: Pred vama je veoma dobar dan za polje zarade. Možete da očekujete da će vam se sve pokrenuti na bolje. Spremni ste da se maksimalno angažujete oko svojih poslova.

LJUBAV: Ako ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo koje u vama budi jake emocije. Potrebne su vam promene. Spremni ste da uđete u novu vezu kako bi pobegli od samoće.

ZDRAVLJE: Pazite na donji deo leđa. Moguće je da ćete imati neke probleme i bolove u predelu krsta. Ako imate bilo kakve povrede leđa, obavezno se obratite vašem lekaru.

LAV

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom nećete imati baš dobru komunikaciju. Možete da očekujete da će biti dosta tenzije među vama u ovoj fazi.

ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama i nije vam lako da vratite svoj imunitet u dobro stanje. Moguće je da ćete biti podložni brojnim tegobama. Vodite više računa o zdravlju.

PREPORUČUJEMO I:

 

DEVICA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan ukoliko ste imali u planu neke nove poslovne pregovore ili potpisivanje ugovora. možete da očekujete da ćete doneti dobre odluke na polju posla.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za flert, imate mogućnost izbora između više udvarača. Zanimljiva dešavanja vam slede. Potrudite se da date sve od sebe kako bi napravili pravi izbor.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas u ovom periodu. Moguće je da ćete biti skloni nekim povredama. Izbegavajte preterano naprezanje i pazite se prilikom vežbanja.

VAGA

POSAO: Ne želite da prepustite kontrolu u tuđe ruke već vam je potreban osećaj nadmoći, pa možete brzati i grešiti danas. Moguće je da vam neće biti lako da sve dovedete u red.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom koji imate sa voljenom osobom. Priželjkujete proširenje porodice i brak na papiru. Spremni ste za ozbiljnije korake u tom smislu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Moguće je da vam je potrebna redovna lekarska kontrola kako biste utvrdili da li je neophodan neki vid terapije kod vas.

ŠKORPIJA

POSAO: Manji pad koncentracije vas dovodi do problema na polju posla ali ćete u narednim danima sve rešiti. Možete da očekujete da ćete na poslu imati neku manju tenziju danas.

LJUBAV: Željni ste pažnje, a pored partnera ne nalazite to što vam je potrebno. Možete biti skloni tajnim vezama ili paralelnom flertu. Nije vam lako da ostanete verni.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Današnji dan vam nije preterano povoljan. Skloni ste stresu i problemima sa nervozom. Ispred vas je faza u kojoj možete da očekujete promenljivo zdravlje.

STRELAC

LJUBAV: Dopada vam se neko ko živi daleko od vas. Za sada se vaša komunikacija zasniva na prijateljskim i platonskim emocijama. Niste još spremni za nešto konkretnije. 

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro danas. pred vama je povoljan dan u kojem nećete imati razlog da budete zabrinuti na bilo kom polju. Uživate u vikendu i pozitivnoj atmosferi.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dobru saradnju sa starim poslovnim partnerom i neki manji dobitak danas. Pred vama je faza u kojoj će se javljati i neke nove ideje i ponude.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo koje u vama budi nove želje i uzbuđenja. Povoljan je dan za neku prolaznu avanturu. Možete da očekujete da ćete imati zanimljive promene.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Osećate se sasvim dobro, energični ste i spremni da se posvetite sebi i ljudima koje volite. Prija vam umerena aktivnost i rekreacija.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite svoje želje. Možete da očekujete značajan pomak u karijeri. Dajte sve od sebe i napravićete pozitivne rezultate na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o ozbiljnijim promenama sa trenutnim partnerom. Pred vama je povoljan period za brak ili zajednički život. Ako ste slobodni, nema još promena.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, ostvarićete veći uspeh nego što ste mislili. Pred vama je povoljan dan da realizujete bilo kakvu poslovnu ideju.

LJUBAV: Pozitivan je dan za polje flerta, lako sklapate nova poznanstva. Ostavljate jako dobar utisak na osobe suprotnog pola. Imate mnogo samopouzdanja i zračite pozitivnom energijom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste energije, spremni da budete aktivni i da prihvatite pozitivne strane života. Dobro ste raspoloženi i spremni da se opustite i uživate.