Srčane smetnje su moguće, izbegavajte napete razgovore! Novčana situacija se poboljšava!

www.astrousluge.com/M.M. | astro 2019-11-18 14:58:09 2019-11-18 14:58:09

Kosmos šalje poruke...

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Sve okolnosti vam idu u prilog i poslovi se pokreću onako kako ste priželjkivali. Možete da očekujete odličan dan. Polje posla vam je dobro prikazano i generalno ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena do maksimuma i uživate u svakom trenutku sa njom. Možete da se nadate dobrom periodu u kojem ćete generalno biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Prija vam što veća fizička aktivnost. Važno je da nađete dovoljno vremena kako biste se više posvetili svom zdravlju i zdravijim navikama na ovom polju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Dobićete neophodnu podršku sa svih strana. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite važan napredak kada je u pitanju vaše polje posla. Sreća je na vašoj strani.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada pokazuje svoja osećanja. Očekuje vas početak jedne lepe i duge veze. Možete da se nadate da ćete biti ispunjeni pozitivnim i nežnim emocijama.

ZDRAVLJE: Bez problema, osećate se odlično danas. Imate puno snage u sebi i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je generalno veoma povoljan dan.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da imate više obaveza nego što ste očekivali i da vam atmosfera koja vlada na poslu stvara pritisak. Nije vam ni malo lako da se skoncentrišete na svoje obaveze danas.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi sasvim iznenada u trenutku u kom najmanje očekujete tako nešto. Pred vama je faza u kojoj ćete biti spremni na promene.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće. Očekuje vas period u kojem bi bilo dobro da nađete više vremena za sebe i za svoje zdravlje. Potrudite se da redovnije idete kod lekara.

RAK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao, moguće je da ćete uspeti da rešite neke probleme iz prošlosti. Potrudite se da budete dovoljno fokusirani na ostvarenje svojih prioriteta.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, upoznaćete novu osobu koja je iz drugog grada ili iz inostranstva. Bliži se početak veze na daljinu. Moguće je da ćete na početku biti zbunjeni.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mnogo toga vas opterećuje i važno je da se sa lekarom oko svega posavetujete na vreme.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti manje nesuglasice i da ćete zadržati nekog važnog klijenta. Očekuje vas period koji vam donosi razrešavanje nekih situacija.

LJUBAV: Lako donosite novu odluku po pitanju ljubavi. Spremni ste za početak veze sa osobom koja vam se duže vreme udvara. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak. Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu na ovom polju i da prevaziđete zdravstvene tegobe iz prošlosti.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam prilika da poboljšate svoju zaradu. Dodatni izvori prihoda vam mogu uneti samo više motivacije. Važno je da budete spremni da se više posvetite svom poslu.

LJUBAV: Oslanjate se na voljenu osobu i računate na nju u svakoj situaciji. Smatrate da je vaš partner vaša podrška u svemu. Ako ste slobodni, čeznete za tim da sretnete pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Sa zdravljem nema problema.možete da očekujete da će vam stanje na ovom planu biti stabilno i da ćete biti zadovoljni. Imate puno energije u sebi.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana osećati opterećenje i da će vldatai neki pritisak od strane nadređenih. Nije vam lako da sve rešite, dosta toga vas muči.

LJUBAV: Trudite se da sa osobom koju volite ostvarite kompromis čak i onda kada vam se mišljenja razilaze. Važno je da ostanete posvećeni zajedničkim ciljevima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Očekuje vas period u kojem ćete biti opterećeni i pod stresom, pa ćete biti skloni i problemima sa zdravljem.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da niste spremni da se danas posvetite poslu i da vam je potrebno neko vreme kako biste se rasteretili. Važno je da nađete način da poradite na koncentraciji.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju poznajete već neko vreme ali ne možete da joj pokažete interesovanje zbog nesigurnosti. Nije vam ni malo lako da napravite prvi korak ka njoj.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči kako biste mogli da nađete način da rešite probleme.

STRELAC

POSAO: Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim partnerom i uspećete da rešite probleme koji vas opterećuju. Važno je da se potrudite traženju kompromisa.

LJUBAV: Imaćete priliku da upoznate novu osobu sa kojom ćete poželeti emotivnu vezu. Polje ljubavi vam se pozitivno pokreće. Spremni ste da pravite važne promene i nove odluke.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola. Važno je da vodite računa i o unosu ostalih štetnih materija. Neohodno je da budete spremniji da se više posvetite svom zdravstvenom stanju.

JARAC

POSAO: Preporuka je da povedete računa o svojim finansijama jer ako budet skloni prekomernim troškovima može doći do problema. Pazite na svoje navike.

LJUBAV: Nije vam lako da dođete do pomirenja sa voljenom osobom, koja je jako tvrdoglava. Dosta toga vas u vašem odnosu opterećuje i često osećate da se bliži konačan kraj.

ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola. Moguće je da ćete u većoj meri biti skloni poteškoćama koje su vezane za vaše poroke. Važno je da budete spremni da se odreknete poroka.

VODOLIJA

POSAO: Pokušajte da se bavite samo uobičajenim obavezama jer je dan nepovoljan za veće promene ili važne poslove. Važno je da budete spremni da pravite kompromise.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala da je povređena i da ne želi da nastavi vezu sa vama.moguće je da vam je veoma teško da prihvatite da je vašoj priči došao kraj.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Moguće je da ćete biti skloni nekim tegobama na ovom polju. Posavetujte se sa dermatologom oko svega što vas muči.

RIBE

POSAO: Nestrpljivi ste jer ne možete da ostvarite sve svoje planove u trenutku u kom ste vi zamislili da treba. Moguće je da vas opterećuju razne sitnice koje ne idu u dobrom pravcu.

LJUBAV: Niste zadovoljni jer je komunikacija sa partnerom promenljiva. Osećate se kao da se vrtite u začaranom krugu oko istih problema. Ne znate kako da prekinete niz loših dešavanja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Potrudite se da u vašu ishranu uvrstite više namirnica koje sadrže gvožđe i vitamine. Izbegavajte rizično ponašanje i potrudite se da više pazite na zdravlje.

Pun Mesec i retrogradni Merkur nezgodna su kombinacija - evo koja 4 znaka treba da se posebno čuvaju!

AUTOR: Sensa.hr/M.M. DATUM I VREME: 13.11.2019. 13:29 Saznajte da li ste na pravom putu u pronalaženju sebe... Foto: Shutterstock Pun Mesec u novembru je u znaku Bika, a "ako sve ide po planu i ako je posejano dovoljno semena", kaže Suzan Tejlor, sada "ćemo videti prve plodove svog truda."

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Expand player
Pogledajte više