Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Znak Škorpije vlada od kraja oktobra pa sve do kraja novembra. Osim Sunca, u ovom znaku će boraviti i Merkur i to od 2. do 20. novembra, koji će nas uljuljkati u duboke misli, u otkrivanje tajni, analize…

PROČITAJTE I:

 

Bik

Imate puno razloga da se veselite mesecu novembru! Zvezde su povoljne i sada ćete vrlo jasno – kao što već dugo niste – znati šta zaista želite. Posebno ćete u vezi voditi razjašnjavajuće razgovore, tako da ćete konačno razrešiti neke stare konflikte.

devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, jesen, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Imate nekoliko teških nedelja iza sebe. Na sreću, sada će se list okrenuti i kreće povoljno razdoblje. Novembar će probuditi vaš kreativni duh – najbolje je tu novopridošlu energiju uložiti u projekat kom biste se posvetili i koji bi mogao doneti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja i vremena provedenog na svežem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli – a i to čini dobro tvom telu.

PREPORUČUJEMO:

 

Škorpija

U novembru će se sve vrteti oko vas – u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak – možda ćete čak napraviti veliki korak napred. Za postignuti uspeh se slobodno nagradite – na primer, u obliku kraćeg putovanja s partnerom ili sebi priuštite neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će u novembru za ovaj znak sve biti kako ste se nadali!

10 saveta kojih se morate držati kad prođe retrogradni Merkur!

AUTOR: 24sata.hr/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 08:41 Astrološki saveti - evo šta obavezno treba da uradimo posle retrogradnog Merkura! Foto: Shutterstock, ilustracija Uvek možemo mnoge stvari okrenuti u našu korist - kad god retrogradni Merkur ostane iza nas, pred nama je put pozitivnih promena...

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!