Pred vama je savršen dan! Sve će vam ići od ruke, potrebno je da uradite samo JEDNO!

www.astrousluge.com/I. M. | astro 2019-03-25 16:35:12 2019-03-25 16:35:12

Obavezno!

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan za posao, pogotovo ako ste planirali neke veće promene. Počeo je vikend, vreme je da se ipak malo odmorite i da predahnete od posla.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv ljubavni susret u večernjim časovima. Pred vama je puno romantike i nežnosti. Posvetite se voljenoj osobi i biće vam lepo danas.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Pred vama je generalno dobar dan. Sve što vam bude trebalo i što zatražite možete da dobijete bez velike muke. Možete da se nadate pozitivnom ishodu.

LJUBAV: Očekuje vas ponuda za ozbiljnu vezu sa osobom u koju iz nekog razloga nemate dovoljno poverenja. Slušajte svoje instinkte i potrudite se da povedete računa o sebi.

ZDRAVLJE: Osetljia stopala i zglobovi bi mogli da vam stvaraju manje tegobe sa zdravljem u narednom periodu. Izbegavajte bavljenje aktivnostima u kojima su moguće povrede.

BLIZANCI

POSAO: Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu za današnji dan. Ne očekuju vas veće trzavice. Na poslovnom planu generalno imate pozitivne uticaje u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni da li osoba koja vam se dopada želi isto što i vi ali ste spremni da joj ipak priđete. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive promene.

RAK

POSAO: Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije na poslovnom planu. Moguće je da se radi o tuđim greškama koje vam ne pada lako da ispravite. Sve vas opterećuje.

LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi pokažete koliko je volite. Očekuje vas jako dobar dan kada su u pitanju emocije. Ako ste slobodni moguće je novo zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja u narednom periodu. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilnost.

LAV

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje i mogućnost da prevaziđete neka opterećenja iz ranijeg perioda. Konačno ćete se osetiti mnogo lakše i srećnije na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom, sada ćete sa voljenom osobom naći kompromis i zajednički jezik. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo na javnom mestu.

DEVICA

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u krug saradnika jer u njemu ima dosta novih ljudi koje ne poznajete. Potrudite se da važne poslove ipak obavite sami, oslanjajući se na sebe.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i lepo vam je kada ste pored njega. Opšte je poznato da generalno volite da ugađate drugima. Srećni ste kada je i vaša voljena osoba srećna pored vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa krvotokom pa bi najbolje bilo da pazite na sebe.

VAGA

POSAO: Možete dobiti pomoć od osobe koja je rođena u nekom vatrenom znaku. Generalno vas ne očekuju veći problemi kada je u pitanju polje posla, sreća je na vašoj strani.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju srećete na putu do posla ili negde u svom bliskom, svakodnevnom okruženju. Uskoro ćete imati priliku da sa njom ostvarite dosta bolju komunikaciju.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Očekuje vas dan tokom kojeg ne biste trebali da imate probleme na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ostvarili ste sasvim stabilnu atmosferu na poslovnom planu, ne očekuju vas bilo kakvi problemi. Možete da očekujete da će vam ovaj dan biti generalno povoljan.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje tokom današnjeg dana. Uz pomoć te osobe ćete uspeti da zaboravite na ružnu prošlost. Pred vama je povoljan period za novu ljubav.

STRELAC

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni poslovnim okruženjem i da se polako pripremate za neki vid promene. Potrebno vam je da nađete bolji i dinamičniji posao koji vam više odgovara.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav! Nova osoba vam pokazuje svoje interesovanje, a vi ste spremni da joj uzvratite! Uživaćete u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim problemima sa vidom. Na vreme proverite svoju dioptriju.

JARAC

POSAO: Nemojte da očekujete velike promene danas. Sve ide svojim uobičajenim tokom. Pred vama je period u kojem je neophodno da date i sebi malo prilike da se odmorite.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa nekim problemima i da partneru priznate svoje greške. On je spreman da vam oprosti ako budete bili iskreni. Važno je da pokažete zreo stav.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe vezane za varenje. Potrudite se da pijete dovoljno tečnosti i da redovno jedete.

PREPORUČUJEMO I:

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste za važne korake na poslovnom planu. Konačno se vaša karijera pokreće u nekom ozbiljnijem pravcu. Možete da očekujete pozitivna nova dešavanja.

LJUBAV: Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguć je neki prolazni flert. Za sada još nije došlo vreme za ozbiljnu vezu u kojoj biste bili na duže staze.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama i poslu, a pogotovo jer se nadate ostvarenju bolje zarade. Možete da očekujete da ćete biti veoma aktivni iako je počeo vikend.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vatrenom znaku, treba da imate na umu da neće biti lako da sa njom dođete do stabilnosti. Očekuju vas turbulencije na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude problematična tačka kada je u pitanju vaše zdravlje. Hormonalne promene mogu da vas dovedu do komplikacija.

Expand player
Pogledajte više