seks, loš seks, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
Žena, tuga, raskid, samoća, depresija

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste od onih koji nemaju baš sreće na ljubavnom planu, te uglavnom naletite na pogrešnog muškarca, možda je zaista za to kriv vaš horoskopski znak. 

PROČITAJTE I:

 

Ovan

Ovnovi su hrabri, drski i samouvereni. Veruju da mogu imati sve što žele, te da svojom upornošću mogu da pridobiju svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvek) kod svakoga.

Za ljubav je potrebno puno više od slatkorečivosti. Stoga, često im treba više zaleta kako bi pronašli nekoga ko im zaista može pokloniti svoje srce.

 

Škorpija

Škorpija je jako tvrdoglava. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresovan za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija. Pokušaće sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku imaju osećaj da se stalno nanovo zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.

Seks, strast, odnosi, veza, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Skloni su pustolovinama, te gledaju na svet kao na mesto gde mogu doživeti nešto novo. Pri tome se ne boje ničega te žele otkriti najudaljenija mesta. Veruju da je sve moguće.

Problem: Zaljube se u nedostižne ljude koje nikada neće moći da osvoje. Pri tome zaborave na stvarnost. Sve dok se ne probude iz svog sna…

PREPORUČUJEMO:

 

Ribe

Ribe su kreativne, mudre i mirne. Ali, rado beže iz stvarnosti. Ako vole, onda vole ozbiljno. Ako su još solo, pokušavaju na silu pronaći novog partnera s kojim mogu prolaziti kroz život. Zbog toga se često zaljube u ljude koji nažalost nemaju interesa za njih.

Jedini znak u čitavom sazvežđu koji je spreman da slepo veruje svom partneru!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 14:00 Prave su dobrice... Foto: Shutterstock Ovaj znak nije ljubomoran ili, ako ikada jeste, njegova ljubomora je minimalna. On bezrezervno veruje svom partneru i ni na trenutak ne bi mogao da zamisli da ga partner može prevariti.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!