Besparica, novčani problemi, novac, problemi
Shutterstock
Besparica, novčani problemi, novac, problemi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Njihova finansijska organizovanost jednostavno ne postoji. Oni su uvek bez dinara u novčaniku, sve otplaćuju na rate i dižu kredite za stvari koje im uglavnom ne trebaju.

Osobe rođene u jednom od ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju sa novcem.

PROČITAJTE I:

 

Strelac

Strelčevima je bezbrižnost najveća mana. Oni nikada ništa ne planiraju, oni su spontani avanturisti koji dopuštaju situaciji da preuzme kormilo. Umesto da štede novac, oni ga troše na "istraživanje sveta", pa čak ako je to istraživanje okretanje runde u obližnjem kafiću, prenosi index. Strelčevi se vode onom da "živiš samo jednom", čak i ako to znači da će zadnjih nedelju dana u mesecu biti doslovno bez ijednog dinara u džepu.

Vaga

Vagama je najvažnije da se svima dopadnu, čak i ako to znači trošenje novca koji nemaju. Vrlo su lake pri trošenju i lenje pri pravljenju finansijskog plana, što ih često dovede do problema. Njih to preterano ne opterećuje jer im je, na kraju dana, jedino važno da budu prihvaćene i voljene.

Blizanci

Blizanci su izuzetno ekstrovertne i druželjubive osobe koje najviše novca troše na provod i nepotrebne luksuze. Oni vole da ostavljaju utisak da su dobrostojeći čak i kada to nije slučaj, što ih na kraju meseca dovede do minusa na računu i gomile dugova.

Besparica, novčani problemi, novac, problemi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!