Očekuje vas žučna rasprava sa PARTNEROM! Verujete da je u PARALELNOJ VEZI sa osobom iz okruženja!

www.astrousluge.com/M.M. | astro 2019-07-22 13:44:47 2019-07-22 13:44:47

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas...

Shutterstock

OVAN

POSAO: Poslovno okruženje u kojem se nalazite vam više ne odgovara i želite da menjate radno mesto. Odlučni ste i spremni da uradite sve što je potrebno kako biste svoje ciljeve ostvarite.

LJUBAV: Osećate se kao da više nemate istu dozu emocija prema svom partneru i počeli ste da se hladite. Moguće je da priželjkujete kraj te veze ali niste još doneli konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Posetite lekara za svaki slučaj. Ako postoji nešto što vas brine, uradite redovne nalaze kako biste ustanovili da li postoji neki problem koji treba da rešite na ovom polju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana ostvariti dobre poslovne rezultate i da ćete biti zadovoljni. Sreća je na vašoj strani, pa ako se potrudite- sve može biti bolje od očekivanog.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj ćete lako sklapati nova ljubavna poznanstva, pa vas uskoro očekuje i nova veza. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu.

ZDRAVLJE: Pazite na srce. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa povišenim pritiskom. Uzimajte redovno terapiju koju vam je prepisao lekar.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija u kojoj se nalazite bi mogla da se promeni iako to niste očekivali danas. Važno je da budete snalažljivi kao i uvek i da se prilagodite okolnostima.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom nije isti kao pre, polako se udaljavate i razmišljate o prekidu. Vreme je da idete dalje i da se okrenete potrazi za nekom novom ljubavi.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. Vaše zdravlje zavisi od vaše ishrane u velikoj meri. Potrudite se da pratite pravila zdravog života i da ih se pridržavate. Posetite nutricionistu.

RAK

POSAO: Pokazaćete da ste spremni da menjate ono što vam na ovom polju ne odgovara. Vaša inicijativa će dosta toga promeniti na ovom polju. Nemojte da se dvoumite previše.

LJUBAV: Voljena osoba će pokušati da od vas dobije neka prizananja. Razmislite o tome da li vam je potrebna takva veza. Očekuje vas period u kojem će biti dosta preispitivanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su mogući kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa prehladom. Moguće je da ćete imati i pad imuniteta.

LAV

POSAO: Poslovna situacija je generalno dobra kod vas. Ne biste trebali da očekujete komplikacije danas. okolnosti u kojima se nalazite vam idu u prilog i možete da budete zadovoljni.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Imate mnogo energije u sebi i ni jedan problem. Maksimalno iskoristite povoljan dan pred vama.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana dobiti priliku da napredujete ili da ostvarite neki pomak na poslu. Očekuju vas pozitivne okolnosti kojima ćete biti jako zadovoljni.

LJUBAV: Nova ljubavna dešavanja vas uskoro očekuju. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Pred vama je dobar period u kojem će sve okolnosti da vam idu u prilog.

ZDRAVLJE: Problemi sa očima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati neke poteškoće sa vidom. Bilo bi dobro da se posavetujete sa oftamologom.

VAGA

POSAO: Pred vama je šansa da se posvetite novim projektima koji će vam u poslovnom smislu biti veoma značajni. Možete da očekujete da će se na poslovnom polju sve pokrenuti kod vas.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate razne nesuglasice i probleme u ljubavnom odnosu. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće i smetnje na polju emocija.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran napor. Očekuje vas period u kojem ćete imati malo slabije zdravlje, kao i probleme sa imunitetom. Potrudite se da odmarate i da povećate unos vitamina.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovna dešavanja vas opterećuju tokom današnjeg dana. Nije vam ni malo lako da se organizujete i imate osećaj da vam je potrebno vreme kako bi sve doveli u red.

LJUBAV: Očekuje vas povratak osobe iz prošlosti. Pred vama je prilika da raščistite sa njom ono što je nekada davno ostalo nedorečeno. Nakon toga ćete lakše nastaviti dalje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Potrudite se da se okrenete bavljenju sportom, to će vam jako prijati.

STRELAC

POSAO: Danas ste skloni tome da zbog nervoze i brzopletosti pravite probleme. Poradite na tome da budete smireniji i da se svom poslu posvetite ozbiljnije. Važno je da radite na koncentraciji.

LJUBAV: Partner ne zna na koji način da se postavi ka vama. Očekuje vas nepovoljan period za emocije. Moguće je da vas dvoje imate neke probleme u komunikaciji koje se ne rešavaju lako.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor, što više sna kako biste se regenerisali. Ako ste u prethodnom periodu imali neku intervenciju sada dolazi period za oporavak.

PREPORUČUJEMO:

 

JARAC

POSAO: Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste očekivali tokom današnjeg dana pa je najbolje da ne rizikujete na ovom polju. Posvetite se svom poslu odgovorno.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za početak veze koja bi mogla da vam bude značajna. Možete da očekujete fazu u kojoj će biti dosta dobrih promena kod vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni na vašem polju zdravlja u ovom periodu. Moguće je da ćete generalno imati neke poteškoće kada je u pitanju zdravlje pa se čuvajte.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete generalno dobar dan za posao. Pred vama je povoljna atmosfera za važne odluke. Važno je da budete sigurni u sebe kao i u ciljeve koje želite da postignete.

LJUBAV: Opušteni ste i voljenoj osobi možete da pokažete svoja iskrena osećanja. Želite da vaš odnos bude prirodan jer se ne osećate dobro ako bilo šta morate da glumite.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sasvim dobro. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilno stanje na ovom polju. Možete da očekujete jedan veoma pozitivan dan ispred vas.

RIBE

POSAO: Imate dovoljno iskustva na poslovnom planu i to svoje znanje treba da primenite na jedan pozitivan način. Očekuje vas period u kojem će biti potrebno da se posvetite poslu.

LJUBAV: Ljubav sa osobom iz inostranstva je nešto što će vratiti uzbuđenje i jake emocije u vaš život. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti imati šansu da napreduje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Važno je da se potrudite da živite zdravo i da izbegavate loše navike. Očekuje vas period u kojem možete imati probleme sa porocima.

BONUS VIDEO

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

 

 

Expand player
Pogledajte više