NA PRVU IH MOŽETE "PROKLJUVITI" Najiskreniji znaci ubedljivo u Zodijaku! Sa njima nema laži, nema prevare

Sve je onako kako izgleda.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

I dok neke osobe spadaju među najveće svetske misterije, one rođene u ovim znakovima zodijaka ćete na prvu "prokljuviti".

Njihova neverbalna komunikacija, odnosno govor tela otkriva gotovo svaku njihovu misao i emociju pa vam neće trebati ni reći što misle pre nego što shvatite na čemu ste.

 

Ova dva horoskopska znaka ćete pročitati kao otvorenu knjigu.

Lav

Lavovi ne vole gubiti vreme na prikazivanje sebe kao misteriozne osobe koja uvek nešto skriva. Oni će vam pogledima, pokretima ruku i celog tela pokazati što misle o vama, kako se osećaju u pojedinoj situaciji i kako su raspoloženi. Kod njih maske ne postoje.

PAMTE, PA VRATE Najveća zlopamtila horoskopa rođena su u ovim znakovima Zodijaka!

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ribe

Ribe su toliko emotivne da je jednostavno nemoguće pogrešno protumačiti njihovo raspoloženje. Vrlo su dramatične i otvorene, što nekim ljudima i ne leži najbolje, ali Ribe su jednostavno takve i ne menjaju se ni zbog koga. Nakon kraćeg posmatranja osobe rođene u znaku Ribe znaćete tačno kako se oseća i šta misli o vama, čak i ako ona možda misli da to odlično skriva.

Pun Mesec i retrogradni Merkur nezgodna su kombinacija - evo koja 4 znaka treba da se posebno čuvaju!

AUTOR: Sensa.hr/M.M. DATUM I VREME: 13.11.2019. 13:29 Saznajte da li ste na pravom putu u pronalaženju sebe... Foto: Shutterstock Pun Mesec u novembru je u znaku Bika, a "ako sve ide po planu i ako je posejano dovoljno semena", kaže Suzan Tejlor, sada "ćemo videti prve plodove svog truda."

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi