Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
drugarice, svađa, ljutnja, ljubomora

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Granica između ljubavi i mržnje je tanka, ali ona je još tanja kod određenih horoskopskih znakova. U zavisnosti od toga kada su rođeni, nekim ljudima ćete se zameriti mnogo lakše nego drugima, a ovo je pet znakova horoskopa sa kojima se najlakše postaje neprijatelj.

PROČITAJTE I:

 

Ovan

Nepredvidivim Ovnovima lako možete da se zamerite u bilo kojem trenutku, a kada se to dogodi, od njih možete da očekujete eksplozivnu reakciju. Ako se nađete na listi njihovih neprijatelja, možete da budete sigurni da će za to znati svi, ali ne treba da se plašite njihove osvete jer će vas u tom slučaju jednostavno izbrisati iz svog života i zaboraviti da postojite.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Blizanac danas može da bude vaš najbolji prijatelj, a već sutra najgori neprijatelj. Karakteriše ih promenljiva narav i brzopletost kod donošenja mišljenja o drugim ljudima, a ako ih povredite, sigurno ćete postati tema njihovih tračeva, koje su neretko u stanju i da izmisle.

Lav

Lavovi žele da budu omiljeni u društvu i prijatelji sa svima, a ako se nađete na njihovoj listi neprijatelja, učiniće sve što mogu kako bi vas pred svima ostalim prikazali u najgorem svetlu. Ipak, Lavovi ne mešaju profesionalni život sa privatnim pa su veće šanse da će neprijatelje steći na poslu nego među rodbinom i prijateljima.

PREPORUČUJEMO:

 

Devica

Device nemaju puno prijatelja i očekuju da će njihovo prijateljstvo sa onima koje imaju trajati ceo život. Veruju da se prijateljstvo temelji na međusobnom poštovanju pa je neuzvraćanje istog i najlakši način da im se neko zameri, prenosi Index. Kada Device shvate da se neko druži sa njima samo iz neke svoje lične koristi, tu osobu će odmah i zauvek isključiti iz svog života.

Škorpija

Škorpije teško stiču prijatelje i otvaraju se samo onim ljudima kojima veruju u potpunosti. Od osoba koje nazivaju prijateljima očekuju da će im to biti do kraja života, ali ako ih samo jednom izneverite ili povredite, steći ćete neprijatelja za ceo život.

Svaki znak ima svoj sreća broj! Pogledajte kojim danima imate najviše šanse za dobitak

Koje su vam šanse da dobijete na lotou? Horoskop vam može pomoći da otkrijete! Pogledajte kojim danima imate najviše sreće i koji brojevi kriju dobitak. Loto, Foto: Shutterstock OVAN Ovan dobija u igrama na sreću, pa tako i u LOTO igri. Zato odlazi da popuni svoj tiket već u utorak, jer je to njegov srećan dan.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!