Muče vas problemi iz daleke prošlosti! Vreme je da konačno ZAVRŠITE sa bivšim!

www.astrousluge.com/M.M. | astro 2019-08-02 15:15:46 2019-08-02 15:15:46

Saznajte šta vam zvezde predviđaju....

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Zabrinuti ste za razvoj situacije na poslovnom planu jer ste dobili neke loše vesti. Važno je da znate koji su vam prioriteti i da od njih ne odustajete ni u teškim vremenima.

LJUBAV: Moguće je da ste nesigurni u osećanja vašeg partnera i da strahujete da će se veza prekinuti. Pokušajte da sa voljenom osobom razgovarate o svemu što vas muči.

ZDRAVLJE: Podložni ste depresiji i nervozi. Pred vama je period u kojem vas očekuju brojni problemi pa bi svakako najbolje bilo da se posvetite svom zdravlju i blagostanju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Moguće je da nemate dobar odnos sa poslovnim okruženjem i da ćete zbog toga imati neke probleme. Potrudite se da ipak poradite na boljoj komunikaciji sa saradnicima.

LJUBAV: Čeznete za novim poznanstvima, ali niste spremni da se opustite i da poradite na stvaranju boljeg društvenog života. Važno je da budete spremni za promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu, tako da veoma lako možete da imate poteškoće sa zdravljem. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da se danas budete dovoljno taktični. Impulsivnost bi sada mogla skupo da vas košta. Pred vama je period u kojem ćete morati da imate malo više strpljenja.

LJUBAV: Moguće je da više nemate ista osećanja prema starom partneru i da priželjkujete da se veza sa njim okonča što pre. Vreme je za promene, a nova ljubav vam veoma uskoro dolazi.

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da vam stvara probleme i svakodnevni osećaj nelagodnosti kada je u pitanju vaša kičma. Posavetujte se sa fizijatrom oko terapije koja bi vam prijala.

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za važna poslovna rešenja, veoma lako možete da dođete do nekih komplikacija. Potrudite se da ne paničite i da se problemima posvetite ozbiljno.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje kao da balansira. Nije vam lako da joj otvoreno priđete jer ne znate šta misli i šta želi. Vaše lične nesigurnosti vas poprilično koče.

ZDRAVLJE: Problemi sa holesterolom su mogući kod vas a uglavnom nastaju kao posledica pogrešnih navika u ishrani. Potrudite se da jedete manje masne i slane hrane.

PREPORUČUJEMO:

 

LAV

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati dosta loše sreće i da nećete uspeti da obavite sve ono što želite. Važno je da ništa ne primate k srcu i da uvek budete spremni da počnete iznova.

LJUBAV: Povukli ste se u sebe i na neki način dajete sebi vremena da prebolite osobu koju ste u prošlosti veoma jako voleli. Nije vam lako da nastavite dalje ali ćete u jednom trenutku morati.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege i potrudite se da unosite više tečnosti. Sa vašim lekarom se posavetujte oko problema koji vas muče na ovom polju. Idite na redovne kontrole.

DEVICA

POSAO: Razmišljate o tome da stavite tačku na saradnju koja vam do sada nije donela previše koristi u bilo kom smislu. Spremni ste da pravite neopdhone rezove na ovom polju.

LJUBAV: Smatrate da je partner tvrdoglav ali istina je da ste i vi teški i ponosni. Trenutna kriza je prolazna. Uspećete sve da rešite i prevaziđete kao par. Vaša veza će se nastaviti.

ZDRAVLJE: Potrebno je da redovnije jedete i da više vodite računa o sebi. Ovo je period u kojem može da vas prati malaksalost, pa je zato važno da pazite na svoje zdravlje.

VAGA

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja i to može da vas košta. Potrudite se da ne povlačite ishitrene poteze. Današnji dan vam nije povoljan za donošenje novih poslovnih odluka.

LJUBAV: Potrebno vam je više razumevanja od voljene osobe. Ljubomora koja postoji veoma loše utiče na vas i imate potrebu da se postepeno iz tog odnosa na neki način povučete.

ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati, odmarajte danas. Nije vam povoljan dan za preterano naprezanje. Moguće je i da ćete imati probleme sa glavoboljom i umorom.

ŠKORPIJA

POSAO: Dešavaju se poslovne promene koje niste očekivali. No, spremni ste da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite i da uradite ono što je do vas kako biste sve održali.

LJUBAV: Može se reći da ste veoma zbunjeni. Osoba koja vam se dopada vam šalje pomešane signale i niste sigurni na koji način da se postavite prema njoj, pustite da vreme učini svoje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Potrebno je da poradite na tome da se više i češće bavite sportskim aktivnostima, vežbanjem i redovnim treninzima koji će vam prijati.

STRELAC

POSAO: Važno je da budete spremni da prihvatite kompromis na poslovnom planu. Ne može uvek sve da bude onako kako vi očekujete. Nekada je potrebno i da budete fleksibilni.

LJUBAV: Potrebno je da se više potrudite kako biste sa partnerom mogli da ostvarite dobar odnos. Tok vaše ljubavne veze zavisi i od načina na koji ćete se vi ponašati prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme tokom ovog perioda. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti stabilni.

JARAC

POSAO: Imate veoma mnogo želja i ambicija. Nije vam lako da sve ostvarite u kratkom vremenskom periodu koji ste sebi zacrtali. Potrudite se da ne očekujete od sebe previše.

LJUBAV: Voljena osoba lako može započeti konflikte, a vama takva atmosfera ni malo ne prija. Niste spremni da se posvetite vašem odnosu jer vam je na neki način lakše da bežite od partnera.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet i potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Dolazi vam period u kojem možete da budete veoma osetljivi i podložni problemima.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ponekad izgleda kao da nemate jasne ciljeve ali vi zapravo samo tražite svoj fokus. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o tome šta je ono što želite.

LJUBAV: Povoljan dan za nova ljubavna dešavanja vas očekuje. Možete da se nadate zanimljivim promenama. Flert u koji budete ušli će polako moći da vas vodi do veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi nervozom. Pred vama je period u kojem ćete biti često pod stresom, pa je zato važno da budete spremni da se više posvetite sebi i svojim potrebama.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuju vas promene koje će dovesti do manjih komplikacija i problema. Potrudite se da se na ovom polju bolje organizujete.

LJUBAV: Sasvim otvoreno pokazujete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada i ona to prihvata na pozitivan način. Možete da očekujete da ćete veoma uskoro da uđete u vezu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate probleme na polju zdravlja. Dobro vam je, imate puno energije i odlično ste raspoloženi.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Expand player
Pogledajte više