Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pun Mesec u Biku kreće od 12. novembra 2019: Ovaj pun Mesec će biti na 19. stepenu Bika što pravi sekstil sa Neptunom iz Riba, trigon sa Saturnom i Plutonom dok opozicija sa retrogradnim Merkurom iz Škorpije može izbaciti na površinu neke tajne. Veliku snagu i moć ima ovaj pun Mesec sa aspektima unutrašnjeg istraživanja i lične transformacije, kako unutrašnje tako i spoljne. Baš u vreme punog Meseca Venera će iz Strelca praviti kvadrat sa Neptunom iz Riba što je takođe jak aspekt gde ukazuje na to da se ljubav nikako ne može kontrolisati već je slepa, bez ikakve manipulacije, samo ljubav.

PROČITAJTE I:

 

Ovo je božanski aspekt pun emocija, saosećanja, razumevanja i prihvatanja. Sve osobe koje sada imaju partnere treba jasno da im daju do znanja šta očekuju od njih i od njihove veze. Vizije ovog aspekta može ponekad biti i veštački stvoren pa kada se realno pristupi, uvek se jedna strana razočara. Nezadovoljstvo sada ne treba zaobilaziti da ne dođe do još dublje frustracije. Ako niste u stanju da emocije iznesete i suočite se sa stvarnošću, onda će se za to pobrinuti Mars koji će ući u Škorpiju 19. novembra i biti tu do 3. januara 2020 godine. Sada u vreme punog Meseca mogu se dešavati da pojedine tajne ili neka znanja izađu na površinu o kojim mi nismo ni znali da imamo te sposobnosti ili znanja.

 

Šta mogu pojedinačni znaci očekivati od ovog punog Meseca u Biku?

OVAN

Vi, dragi Ovnovi, treba da vodite računa o poslu, finansijama i da malo usporite kada je ulaganje u pitanju. Mnogi Ovnovi brinu o deci, porodici i partnerskim odnosima pa bi bilo dobro da se malo više usmerite ka sebi. Finansije su već u poslednjih deset dana vrlo aktivne.

BIK

Kod vas se dešava pun Mesec pa će na vas vršiti pritisak da se istaknete u prvi plan u masi ljudi. Mnogi Bikovi sada treba da vole i cene druge dok sebe guraju u prvi plan. Vi i vaš partner možete imati konflikte, jer mu se ne sviđa vaš pristup i egoistično ponašanje.

dečko, raskid, svađa, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem polju duhovnosti, mentalnog sklopa, izolacije, pa možete upasti u duboke analize i želećete da sve spoznate i saznate šta se dešava ispod površine. Duboke mentalne transformacije će biti u akciji.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj kući prijatelja, planova, želja i nadanja pa će biti lepih dešavanja i čak pojedini Rakovi mogu dobiti nagrade za svoje zasluge. Lepa podrška od dece ako ih imate i partnera u ljubavi je naglašena.

LAV

Kod vas, dragi Lavovi, ovaj pun Mesec se dešava u vašem polju karijere pa treba da se posvetite i odvojite vreme za uspeh. Budite strpljivi jer sada možete dospeti i u centar pažnje. Mnoge oči će biti uprte u vas pa budite odmereni i čuvajte se svađa i brzopletosti.

DEVICA

Kod vas se, drage Device, dešava pun Mesec u polju filozofije, viših spoznaja i putovanja pa će tu da se dešavaju akcije. Kako vaš partner nikako da nađe jedno interesovanje i krene tim putem, vi ste već duboko zaronili u sebe i krenuli u nove avanture. Uspeh je siguran ako ste dobro isplanirali.

Blizance očekuje pakao na poslu zbog neslaganja, a ovaj znak konačno upoznaje ljubav svog života!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 11.11.2019. 08:33 Evo šta vas očekuje u nedelji koja je pred vama... Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Isplata koju ste očekivali vam dolazi ali ćete prilično naporno raditi i trošiti mnogo energije na poslu. Na polju ljubavi pokazujete čvrst stav i tražite od partnera da se konkretno izjasni po nekim pitanjima.

 

VAGA

Kod vas se, drage Vage, ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju što je polje tuđe materije, podrške i intimnih odnosa. Mnoge Vage će dobiti podršku i intimnu potvrdu da je sve dobro što će vam doneti dodatni mir. Pojedine Vage će imati razgovor sa partnerom šta je čije i podelu imovine.

ŠKORPIJA

Kod vas se, drage Škorpije, ovaj pun Mesec dešava u vašem polju partnera, bilo u ljubavi ili poslu. Moguća je potreba za partnerima da biste bili sigurni. Pojedine Škorpije mogu sklapati ugovor sa poslovnim partnerom. Potrebno je da se čuvate i pazite šta pričate da ne bude loše po vas. Provedite vreme sa vašim voljenim.

Žena, posao, sastanak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

Kod vas se, dragi Strelci, ovaj pun Mesec dešava u vašem polju posla, zdravlja i svakodnevnih radova. Svakako bi trebalo da ojačate svoje zdravlje, a ako nemate posao sada da ga potražite. Svi koji imaju posao sada mogu da planiraju i rade na tom kako da ga uvećaju. Pokrenite vašu kreativnost.

JARAC

Kod vas se, dragi Jarčevi, ovaj pun Mesec dešava u vašem polju romantike, kreativnosti, ljubavi i dece što može biti akivno u ovim danima. Dosta ste se davali, sada je vreme da uživate sa svojom decom i u ljubavi sa partnerom. Slobodnima ljubav na pomolu.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem polju porodice i okruženja pa ako ste do sada bili zauzeti karijerom, sada se vraćate i spoznajete koliko je važna porodica. Pojedine Vodolije bi mogle da uplove u bračne vode ako su već neko vreme sa zadovoljni i srećni sa svojim partnerom.

RIBE

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem polju komunikacije, veza i rodbine pa pričajte glasno i jasno. Vreme je da se pokrenete, kako sa druženjem tako i sa zaostalim obavezama. Svrsishodno je da komunicirate sa okruženjem ili da odete na kraći put.

Astrolog: Željka Knežević

NAJČITANIJE VESTI:

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!