SAZNAJTE KO SE DRUŽI SA VAMA IZ KORISTI Mars u Vagi pokazaće vam ko vam je pravi prijatelj!

Prijateljstva su bogatstvo za ceo život.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako smo uveliko u sezoni kojom vlada Vaga, Mars još uvek nije izašao iz polja Device zbog čega nas tera da radimo mnogo više. Sve što se menja njegovim ulaskom u Vagu je to da se posao spušta na našoj listi prioriteta i ponovo ćemo imati vremena malo više za sebe. Vazdušni znaci poput Vage, Blizanaca i Vodolije imaju veoma pozitivne rezultate od ovog tranzita, dok znaci poput Ovna, Jarca i Raka doživljavaju veće tenzije.

 

Marsu u Vagi nije nimalo lako, a njegov pravi dom je u Ovnu. Glavna razlika je u tome što je kod Ovna sve vezano za ambiciju, a kod Vage je sve vezano za veze. Kako biste sve rešili moraćete da radite u timu, nikako sami. Ovo saznanje je korisno kada pokušavate da nešto postignete, a ako ste individualista ili vatreni znak onda je ovaj period za vas veliki preokret.

NEĆE IM BITI LAKO Znaci kojima sezona Vage donosi dosta nevolja i poteškoća!

Još jedan razlog zašto je korisno raditi sa nekim je zbog neodlučnosti koja se vezuje za Vagu. Mars kanališe ove vibracije i čini vam težim zadatak da otkrijete šta želite da radite, kako to želite da uradite i kada. Sada je vreme da se udružite sa nekim i dobijete neke informacije koje su vam važne kako biste bili bliži ostvarenju cilja. Ovaj period koji će trajati 6 nedelja naučiće vas saradnji sa drugima i da imate poverenja u ljude sa kojima radite.

Horoskop, astro, Zodijak
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mars je planeta akcije, ali i agresije. lako ćete zapadati u diskusije sa ljudima biće vam veoma teško da sagledate i vaše i njegove karakteristike. Ukoliko budete otvorenog uma i spremni na kompromis možete sebe da spasete drame. Na svu sreću Vaga ima diplomatske veštine pa vam neće biti lakše da nađete kompromis, piše Cosmopolitan.

 

Mars u Vagi nije baš lagan period, ali možete ga iskoristiti u svoju korist. Na kraju ovog perioda imaćete jače veze, bolje ćete razumeti druge, proširićete svoje perspektive i osetićete da ste u ravnoteži. Pored toga, bićete okruženi osobama koje vam prijaju i sa kojima možete da sarađujete. Ovo je odličan period da se pripremite za sezonu Škorpije koja je pred nama, a koja će biti emotivno haotična.

UVUKU VAM SE POD KOŽU, A DA TOGA NISTE NI SVESNI Vešti manipulatori Zodijaka koji su u stanju da vas žedne prevedu preko vode!

horoskop, zodijak, astrologija
Foto: Shutterstock, ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi