NJIHOVA DECA OSTAJU ŽELJNA PAŽNJE Kažu da su žene rođene u ova 4 znaka užasne majke!

Deca im ostaju lišena nežnosti i ljubavi, a kad odrastu najčešće prekidaju kontakt sa majkom, smatrajući je odavno ženom koja ih nikada nije volela

Svekrva
 Foto: shutterstock

Kako majčinstvo i hladnoća mogu da idu jedno uz drugo? Ne znamo kako, ali često smo svedoci da je to sasvim moguće.

 

To kaže i astrologija, a posebno za žene rođene u četiri horoskopska znaka. Nije stvar u tome da one ne vole svoju decu, već u tome što se njihovo majčinstvo zasniva na hladnoći, rigoroznoj disciplini i velikom nedostatku pažnje i nežnosti, koja deci i te kako treba.

CILJ IM JE SAMO SOPSTVENA SREĆA Tri znaka koja su spremna da gaze preko najrođenijih kako bi došli do onoga što žele!

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz
Foto: Shutterstock, ilustracija

Majka Jarac

Zahteva gvozdenu disciplinu. Ne oslanja se na emocije, niti ih uvažava - ni detetove, ni svoje. Smatra da su one slabost i da ne donose ništa dobro, dok dete pati za njom i njenim toplim zagrljajem. Najvažnija joj je logika, oslanja se na metod štap i šargarepa, a smatra da će nežnost samo pokvariti dete. Deca majki rođenih u ovom znaku kada odrastu najčešće se distanciraju od nje, a mnogi čak i prekidaju svaki kontakt, samtrajući svoju majku ženom koja ih nikada nije volela.

ZLATNA PETORKA Najpametniji ljudi rođeni su u ovih 5 znakova Zodijaka! Ako ste jedan od njih, svaka čast!

beba jesen dete hladno
Foto: Shutterstock

Majka Devica

Ona je odgovorna mama koja smatra da jenejna dužnost da obezbedi osnovne potrebe detetu - kuvanu hranu, čistu kuću i sasvim dovoljno komfora, ali ne previše. Njena deca su uredna i pristojna. Majka Devica svu snagu usmerava na to da njena porodica izgleda savršeno okolini, ali u toj brizi o imidžu zaboravlja da je majčinska ljubav, toplina i nežnost važnija od reda i sobi ručka sa tri različita jela. Majka Devica nikako se ne slaže sa decom ukoliko su rođena u znaku Raka i Ribe, pa se u budućnosti veoma često svađaju i potpuno udalje.

 

Majka Lav

Kada se žena u znaku Lava ostvari u ulozi majke, na početku se trudi da slomi sopstveni ego i potpuno se posveti brizi i bebi. Ali, čim dete poraste dovoljno da počne da pokazuje svoju volju i želje, egoista i diktator budi se u majci Lavu. Na primer, ako ćerka želi da se upiše na karate, a mama Lav je sanjala da ćerka bude balerina, detetu će se teško ostvariti želja. Deca majki Lavova odrastaju u konstantnoj pokornosti i teško uspevaju da kod sebe razviju osobine vođe, naročito kada su deca rođena u znaku Vage i Raka, dok će se deca rođena u znaku Ovna, Bika i Lava usprotiviti i uzvraćati.

RIBE DA OTRESU STRES IZ SVOG ŽIVOTA, DEVICE DA BUDU ISKRENIJE Ovo su najbolje novogodišnje odluke koje treba svaki horoskopski znak da donese!

Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Majka Ovan

Ona je odličan primer svojoj deci. Pronalazi vreme i za karijeru i za porodicu, ali sve to tako funkcioniše jer mama Ovan postavlja stroga pravila koja svi članovi porodice moraju da prate. Njene obaveze, ali i hirove, ispunjavaju drugi, zbog čega dolazi do sukoba čim deca rođena u znaku Jarca, Lava i Škorpije malo porastu. Ukoliko je tata u znaku Bika ili Strelca, to je jedini način da deca majke Ovna ne ostanu lišena ljubavi i emocija sve do odrastanja.

Astrolozi tvrde da fantastičan seks se dešava između ovih 5 znakova Zodijaka!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 08:17 Postoje parovi koji kliknu u seksu, a postoje i oni kod kojih je seks pravi doživljaj. Sevaju iskre, odeća leti na sve strane. Foto: Shutterstock, ilustracija Ako pitate astrologe, odličan seks se događa između pet horoskopskih parova.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi