Svadba, Venčanje, Mladenci
Shutterstock
Svadba, Venčanje, Mladenci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kako bi moglo da izgleda vaše idealno venčanje, na osnovu Vašeg horoskopskog znaka pročitajte u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovan
Žene Ovnovi su poznate po svojoj želji za nezavisnost, te su pomalo tvrdoglave zbog čega će teško podneti osobe koje im se previše upliću u njihove planove. Zbog toga će teško izaći na kraj sa organizatorima venčanja, ali i rodbinom i prijateljima sa previše vlastitih ideja.

Mlada Venčanje Nevesta Mladoženja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bik

Bikovi uživaju u avanturi i slobodi pa je njihovo savršeno venčanje na otvorenom. Ako vreme ipak ne dozvoljava ovaj tip venčanja, veliki, jednostavni prostori su druga opcija.

Svadba, Venčanje, Mladenci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Blizanci

Ono što je Blizancima vrlo važno su dobre vibracije. Vrlo su prilagodljivi i gotovo sve opcije prolaze, ali pod jednim uslovom - da pored sebe imaju najbliže osobe. Kod Blizanaca je sve moguće pa tako i venčanje- putovanje, na nekoj od atraktivnih destinacija ili pak klasično, bajkovito venčanje.

Rak
Žene Rakovi imaju bogatu maštu i zbog toga je važno da učestvujete u svakom segmentu organizacije venčanja. Volite da imate kontrolu i zato je najbolje da cela organizacija, od finansija do završnog detalja, bude u vašim rukama. Ne pristajte na kompromise i ideje koje vas baš i ne ispunjavaju.

Što se venčanice tiče, uživajte u mašti i podarite joj svoju posebnost. Ipak, ne isključujte mišljenje bliskih osoba. Rakovima je ponekad potreban glas razuma, koji će ih zaustaviti kada preteraju i vratiti ih na pravi put.

Venčanje, kiša, mladenci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav

Lavice su vrlo darežljive i privržene porodici. Upravo zbog toga njihovo savršeno venčanje ne bi trebalo biti daleko od njihovog doma. Glamur, kič i velika venčanja ne opisuju vaš karakter i zato bi trebalo da poslušate intuiciju i napravite ono što vam najviše odgovara.

Manje venčanje na terasi restorana ili intimnom prostoru savršen je izbor. Tople i nežne boje, kao i decentni ukrasi u prostoru idealan su odabir za Lavicu, a u tom stilu trebalo bi da bude i venčanica. Vama stara izreka savršeno pristaje - manje je više.

Devica
Ovaj znak opisuju detalji, preciznost i pedantnost zbog čega vaše venčanje iz snova ne može proći bez zanimljivih detalja, kako na haljini, tako i svuda oko vas. Ukrasi od cveća, dekoracije stolova i stolica jako su vam važni i zato je važno da ih dovedete do savršenstva i prilagodite vašim željama.

Zbog vašeg oka za detalje i karaktera koji ništa ne prepušta slučaju, venčanje na otvorenom nije dobar izbor. Radije odaberite restoran koji se najbolje uklapa u vašu viziju. Sa bojama ne možete pogrešiti jer vam pristaju gotovo sve.

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Žene Vage su idealisti, što znači da njihovo venčanje ne sme biti ništa manje od bajkovitog. Na svoj poseban dan budite princeza, upotrebite svoju romantičnu stranu i dajte sebi oduška. Želite li da sve ispadne kako ste zamišljali, najbolje bi bilo da potražite pomoć stručnjaka koji će vaše snove pretvoriti u stvarnost.

Uživajte u pastelnim bojama i bogatim materijalima, kako na venčanici, tako i u prostoru u kojem će se venčanje odvijati.

Škorpija
Ono što vas najbolje opisuje je kontrola. Upravo zbog toga žene u ovom znaku neće biti zadovoljne, ukoliko same ne odrade celo venčanje. Uživate u svojoj individualnosti koju morate pretvoriti u romantičnu i čarobnu stvarnost i zato je važno da pronađete prostor koji se uklapa u vaše želje.

Klasično venčanje i uređenje prostora nije za vas. Umesto ruža radije odaberite orhideje ili ljiljane, a haljina bi trebalo da ima bar jedan dramatični, upečatljiv detalj poput otvorenih leđa.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Vaš entuzijazam i energija su zarazni, ali kako bi bili zadovoljni važno je da u nekom trenutku zastanete i poslušate tuđi savet. U suprotnom bi vaša energija mogla da zakomplikuje venčanje. Vama je organizator venčanja prekopotreban.

On će se posvetiti detaljima koje vi smatrate nevažnim, te će vam predložiti ideje najbliže vašim željama. Tradicionalno venčanje takođe nije za vas, barem ne u potpunosti. Bolje će vam pristajati opuštenija atmosfera uz tople, pastelne, zemljane tonove.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jarac
Žene Jarci ne vole dramu niti biti u prvom planu, zbog čega bi njihovo venčanje trebalo da bude decentno. Ovaj znak ništa ne prepušta slučaju te je važno da učestvuje u gotovo svim važnijim odlukama i to od uređenja prostora, do izbora hrane i pića.

Mlada, svadba, venčanje

Profimedia

Foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije su vrlo otvorene i iskrene osobe pa će njihovo savršeno venčanje biti bez velike drame i preterivanja. Ipak, dobro bi bilo da pored sebe imate osobu od poverenja koja će vas malo odmaknuti od igre na sigurno koja može biti dosadna te vam predložiti nešto zanimljivo.

Ribe
Vrlo ste osećajna osoba, a venčanje je idealno mesto za izbacivanje takve energije. Slušajte svoje telo te svoje želje pretvorite u realnost. Prostor za venčanje, kao i sam čin, za vas bi trebalo da imat neku uspomenu ili značenje.

Upotrebite nostalgiju u vašu korist te se potrudite da spojite sadašnjost i prošlost barem nekim segmentom poput cveća, muzike, ukrasa ili pak same venčanice.