Jedna osoba čezne za vašom ljubavlju, evo kako da saznate KO je u pitanju!

www.astrousluge.com/I. M. | astro 2019-05-10 07:12:13 2019-05-10 07:12:13

Oduševljena je vama.

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ako želite da dođete do napredovanja na poslovnom planu trebalo bi da se strpite. Čekajte na pravi trenutak. Današnji dan nije povoljan za brzopleta rešenja.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju. Ne biste trebali da očekujete veće probleme, trzavice i tegobe na ovom polju. Uživajte u pozitivnom danu i posvetite se sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete dobru komunikaciju sa ljudima iz poslovnog okruženja. Današnji dan vam je dobro postavljen, zvezde su vam naklonjene. Možete da ostvarite ono što želite.

LJUBAV: Vreme je da se posvetite voljenoj osobi koja čezne za vašom pažnjom i ljubavlju. Pred vama je period u kojem možete vašu vezu da prenesete na viši nivo ako želite.

BLIZANCI

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i donećete ispravne odluke. Možete da očekujete da će sve krenuti uzlaznom putanjom. Možete da se nadate povoljnim preokretima danas.

LJUBAV: Vreme je da odaberete svoj put kada je u pitanju ljubav. Kod vas više nema polovičnih rešenja. Dogovorite se sami sa sobom oko toga šta zaista želite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o organima vida. Moguće je da ćete imati neke probleme sa osetljivim očima. Uradite ono što je do vas da bi se na ovom planu sredili problemi.

RAK

POSAO: Pojavile su vam se komplikacije koje niste očekivali. Trebaće vam malo više vremena i truda da biste uspeli da ih rešite. Potrudite se da preuzmete odgovornost na sebe. 

LJUBAV: Pred vama je početak ljubavne veze koja za vas može da bude veoma važna. Daćete sve svoje emocije osobi u koju verujete i sa kojom osećate da možete da imate baš sve.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je šansa da na neki način ostvarite napredak. Moguće je da ćete imati bitna dešavanja u narednom periodu.

LJUBAV: Možete da očekujete jako dobru atmosferu u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Uskoro vam sledi početak veze. Spremni ste da se ponovo zaljubite.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete jako dobar dan. Energični ste, dobro raspoloženi i spremni da se posvetite sebi i svojim potrebama. Prija vam aktivnost.

PREPORUČUJEMO I:

 

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete veoma važna dešavanja na polju posla. Neke odluke koje sada donesete će vas dugo kasnije pratiti. Važno je da budete svesni toga šta želite da postignete.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Jarca možete da očekujete veoma povoljan period za ljubav. Vas dvoje ste dobar spoj za ozbiljnu vezu kao i za brak.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u grlu bi mogli da vam smetaju danas. izbegavajte hladna i gazirana pića kao i alkohol. Čuvajte se moguće upale grla, gnojne angine itd. posetite lekara.

VAGA

POSAO: Bićete zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili. Možete da očekujete da ćete u budućnosti nastaviti da napredujete. Uradite ono što je do vas da se stanje stvari popravi.

LJUBAV: Osećate se dobro pored svog partnera i imate u planu osnivanje bračne zajednice. Možete da očekujete da ćete imati uskoro novo poznanstvo, ako ste slobodni.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete svojom zaslugom i trudom koji ulažete uspeti da ostvarite dobre rezultate na polju posla. Spremni ste da se posvetite vašim ciljevima još više.

LJUBAV: Na ljubavnom planu vas očekuju veoma zanimljiva i strastvena dešavanja sa osobom rođenom u nekom od vatrenih znakova. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas prati. Današnji dan posvetite sebi. Nađite više slobodnog vremena i naspavajte se. Neke stvari mogu da čekaju ali vaše zdravlje ne.

STRELAC

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuju manji problemi koje ćete morati da rešavate. Poslovno stanje vam nije idealno. Potrudite se da ozbiljno posvetite rešavanju problema.

LJUBAV: Imate neke emotivne nedoumice i osećate kao da vaše emocije prema partneru nisu iste kao ranije. Moguće je da često razmišljate o raskidu veze i o odlasku.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Povedite računa o osetljivosti koja vam može biti naglašena u predelu nogu. Mogući su bolovi ili drugi problemi sa nogama i kolenima.

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan pa možete da očekujete neke prepreke. Vaši planovi se sada ne mogu lako ostvariti. Moguće je da postoji neko ko radi protiv vas.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret prilikom kojeg ćete osetiti leptiriće u stomaku, nakom dužeg vremena. Bude vam se emocije. Spremni ste da uđete u novu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mišićima. Ako trenirate izbegavajte preterano naprezanje. Danas vam je potrebmo opuštanje, odmor, eventualno vežbe istezanja.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete uspeh na poslovnom planu. Konačno će vam se vratiti osmeh na lice i elan kojeg dugo nije bilo. Spremni ste da se posvetite poslu i zadacima.

LJUBAV: Možete da očekujete dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo koje će vam uneti dodatnu dozu uzbuđenja u život.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate situaciji u kojoj nećete imati previše obaveza ili opterećenja. Povoljan vam je dan da završite neke sitne obaveze i poslove koji su sporedni.

LJUBAV: Iz vas isijava mnogo pozitivne energije, harizme, šarma i veoma privlačno delujete na osobe suprotnog pola. Polje flerta vam cveta od novih prilika. Zadovoljni ste zbog toga.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati manje probleme sa zubima, desnima i osetljivom usnom dupljom. Na vreme se posavetujte sa vašim stomatologom, idite na pregled.

Expand player
Pogledajte više