Veza, raskid, svađa
Shutterstock
Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Veza, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Prekid nekog ugovora ili poslovnog dogovora vas očekuje. Ništa nije bilo onako kako ste se nadali. Uskoro ćete imati priliku da neke svoje poslove pokrenete iznova.

ZDRAVLJE: Problemi sa jajnicima ili prostatom su mogući kod vas. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da uradite ono što možete kako bi sebi pomogli.

BIK

POSAO: Nećete biti opterećeni, niti zabrinuti, a moguć je i dobitak! Jako povoljan dan je pred vama pa možete da se nadate tome da će faktor sreće da vas prati na svakom koraku.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. Potrudite se da u svojoj ishrani uvrstite više namirnica koje sadrže gvožđe. Važno je da povedete računa o svojim navikama.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Pad koncentracije i neželjeni preokreti vas mogu pratiti danas. Bilo kakav rizik izbegavajte maksimalno. Mogli biste da imate neku neočekivanu štetu.

LJUBAV: Osetićete distancu između vas i voljene osobe. Problemi se ponavljaju, greške se vraćaju i nemate kud. Uskoro vam sledi odluka za koju znate da je neminovna.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak koji bi mogao da vam bude prilično promenljiv u narednom periodu zbog stresnog načina života u kojem ste već neko vreme.

RAK

POSAO: Poslovna stabilnost vam danas može biti ugrožena. Pazite na svoje interese. Izbegavajte sukobe. Moguće je da ćete izbeći komplikacije ako se budete mirno postavili.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom i donjim stomakom. Posetite lekara ako budete imali veće tegobe u narednom periodu. Potrudite se da se posvetite sebi i svom zdravlju.

LAV

POSAO: Nikakvo putovanje, ugovor ili dogovor nemojte da planirate danas. Samo osnovne obaveze završite. Važno je da se posvetite svojim prioritetima i da neđete vremena za odmor.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je krenula u sasvim pogrešnom pravcu i neće vam biti lako da to promenite. Moguće je da se oko nekih stvari niste dobro razumeli.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Važno je da se posvetite tome da počnete da živite jedan zdraviji stil života kako biste mogli da potpuno stabilizujete stanje na polju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Nemojte da reagujete emotivno na poslovne probleme. Ne trošite veće sume novca. Budite promišljeni i uzdržani. Nije vreme za bilo kakve bitne odluke pogotovo ne u afektu.

LJUBAV: Nije dobra situacija ako imate partnera, moguće je da se svađate zbog finansijskih problema. Ako ste slobodni moguće je da ćete imati neki flert u poslovnom okruženju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. Potrudite se da pripazite na stanje svojih hormona. Idite na redovne lekarske kontrole koje će vam biti veoma značajne.

VAGA

POSAO: Možete biti odgovorni za neke greške ili će posao značajno da opadne vašom krivicom. Važno je da na vreme uočite u čemu grešite i da to ispravite dok ne bude kasno.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavom. Posetite lekara. Moguće je da ćete imati česte migrene ili probleme koji su vezani za organe vida kao i za slepoočnice.

Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Horoskop, horoskopski znaci, Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

POSAO: Osećate velike unutrašnje nemire zbog tekuće poslovne situacije. Moguće je da niste sigurni u svoje odluke. Potrebno vam je neko vreme da se presaberete oko svega.

LJUBAV: Emotivno se takođe preispitujete ali dobar stav koji zauzima vaš partner će vas razuveriti. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke probleme na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Posetite lekara ako vas budu pratile i neke veće komplikacije. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje i da slušate svoje telo.

STRELAC

POSAO: Saradnici vam sada unose osećaj nervoze. Bolje se osećate kada se izolujete i kada radite sami. Možete da očekujete da ćete uspeti da dovršite neki projekat.

LJUBAV: Pogrešan je trenutak za udvaranje. Moguće je da nećete biti shvaćeni na pravi način. Bolje je da sačekate neki drugi dan. Potrudite se da se pokrenete oko pravih stvari.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda. Moguće je da ćete danas biti podložni i problemima vezanim za neke upale ili za povišenu temperaturu. Veoma je važno da se pokrenete.

PREPORUČUJEMO I:

JARAC

POSAO: Očekuje vas jako težak dan. Pod pritiskom ste. Nadređeni vam pogotovo stvaraju probleme a ima tu i lažnih autoriteta. Povoljna je faza da se preispitate oko nekih ciljeva.

LJUBAV: Najbolje ćete se osećati ako ste sami. Ukoliko imate partnera tražite razlog da ga ostavite. Moguće je da ste već duže vreme nezadovoljni u toj vezi. Potrebno vam je nešto novo.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju. Dolazi period u kojem će biti potrebno da povedete više računa o svom zdravlju. Posvetite se sebi i potrebama vašeg organizma.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas pretrpeti neki vid nepravde ili ćete na neki način biti oštećeni u manjoj meri. Važno je da ne odustajete od svojih ciljeva i da budete spremni da idete do kraja.

ZDRAVLJE: Moguće je da se dobro osećate tokom današnjeg dana. Ne očekuju vas veći problemi, posvetite se sebi. Izađite negde sa prijateljima da biste se opustili.

RIBE

POSAO: Investicije mogu propasti ako im se danas budete posvetili. Najbolje je da uzmete slobodan dan. Potrebno je da se malo odmorite od svega i da napunite baterije.

LJUBAV: Ljubomora koja vas obuzima stvara veoma neprijatnu situaciju između vas i voljene osobe. Pazite da ne preterate. Moguće je da ćete imati veoma burne konfilkte danas.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da vam dolaze neki novi problemi na ovom polju kojima treba da se posvetite i da ih rešite. Vreme je za promene.