Jarčevi se TEŠKO odlučuju na brak, Lavovi pužaju BEZREZERVNU ljubav: Evo šta vaš čeka u BRAČNOJ ZAJEDNICI

Happy/K.V. | astro 2019-04-15 12:29:11 2019-04-15 12:29:11

Saznajte na vreme.

Shutterstock

Svaki čovek želi da bude srećan u ljubavi, ali to ne polazi za rukom svima, zato pre stupanja u brak proverite šta možete da očekujete od partnera - to vam otkriva njegov horoskopski znak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne bledi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini problem se javlja ako pomisle da partneru po svojim merilima nisu na prvom mestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samim daje.

Bik

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati šta da preduzmete i definitivno su ljudi na koje se možete osloniti. Jedino na šta su Bikovi izuzetno osetljivi je mogućnost prevare, pa često reaguju posesivno.

Blizanci

Rak

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih porodičnih veza. Vrlo su vredni u kućnim i svim porodičnim zadacima, a najveći im užitak predstavlja i osnivanje porodice. Problem se ponekad javlja jer žele da ugode svima oko sebe, pa tako i da budu savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji.

Lav

Devica

Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki “ziheraši” očekivaće da u dobrom braku postoje pravila koja oba supružnika moraju poštovati. To će im pružiti osećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

Vaga

Škorpija

Uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos će uložitće sav svoj trud i vreme, a za to im je bitno da imaju partnera koji voli igrati igrice i ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi praviiti probleme kako bi ga trgnuli i povratili se u strastven odnos.

Strelac

Jarac

Treba im puno vremena da se odluče na brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća “testiranja”, dobiće dugo očekivanu nagradu. Uporni i vredni Jarčevi brinuće se o domu, partneru, ali i poslu jednakom merom, a uspešan brak videće kao stvar ličnog napretka. Zbog toga bi mogli biti iscrpljeni, a predbacivaće partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

Vodolija

Ribe

Pripadnici ovog znaka vrlo su prijatni za zajednički život, a srećnici u braku s njima uživaće u obilju nežnosti, lepih gesta i komplimenata. Spremni su udovoljiti partneru u svakom pogledu, ali upravo iz toga nastaje problem. Treba da nauče da povuku granicu u ugađanju porodici i deci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.

Expand player
Pogledajte više