Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Zbog čvrstog stava, ali i odličnih procenjivačkih sposobnosti, ovi znakovi pokazuju najjaču mentalnu snagu i gotovo nikada ne mogu biti žrtva manipulacije.

PROČITAJTE I:

 

Škorpija

Škorpije su poznate kao najveći majstori manipulacije. To znači da ćete ih teško „preveslati” – oni se oslanjaju na šesto čulo, te gotovo nikada ne greše u proceni.

Pripadnici ovog znaka odlično znaju da postave granice, a to znači da nikada neće uraditi nešto što zaista ne žele, a u slučaju pritiska opiraće se, a često I servirati osvetu.

Bik

Bik je pojam stabilnosti i jačine, te nema šanse da ga nagovorite na nešto što on ne želi. Oni će momentalno iskazati svoje mišljenje i bez problema vas odbiti, kada im nešto nije po volji.

On se ne osvrće na komentare okoline, već uvek radi onako kako je zamislio. Samim tim, reč ne je često u njihovom rečniku, pa čak i ako to znači trpenje posledica.

https://www.alo.rs/astro/detaljan-horoskop/retrogradnom-merkuru-dolazi-kraj-ali-pakao-se-nastavlja-subota-donosi-svade-sa-partnerom-nedelja-nasilje-eksplozije/266322/vest

 

BONUS VIDEO:

Doktorka Vesna Ognjenović otkriva istinu o botoksu, hijaluronu, biopolimeru