Igrajte igre na sreću, možete da očekujete veliki novčani dobitak!

www.astrousluge.com/M.M. | astro 2019-09-06 15:25:16 2019-09-06 15:25:16

Otkrivamo šta nam zvezde poručuju...

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Oslanjate se na svoje saradnike i očekujete da ćete od njih dobiti pomoć koja vam je neophodna. Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Voljena osoba se ne ponaša dobro prema vama već neko vreme i sve ukazuje na to da ćete imati novu emotivnu krizu. Nist zadovoljni time kako se vaš odnos razvija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da će vas na ovom polju pratiti dobra energija. Imate dovoljno snage za sve čemu je potrebno da se posvetite.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Imate neke važne poslove u planu za današnji dan i jako vam je vano da budete maksimalno skoncentrisani. Potrudite se da se posvetite svojim obavezama na pravi način.

LJUBAV: Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Strelcem ili Jarcem. Pred vama je povoljan dan za polje flerta.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas sada. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ojačali svoj imunitet. Odmarajte i povećajte unos vitamina, brinite više o svom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Nećete imati previše posla pa ćete biti u prilici da se odmorite i opustite tokom današnjeg dana. Možete da očekujete povoljne okolnosti na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se nadate susretu sa osobom do koje vam je stalo. Konačno ćete imati priliku da joj na neki način pokažete svoje emocije. Spremni ste za dobre promene.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna aritmija. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa srcem. Posavetujte se sa vašim lekarom na vreme oko svega što vas muči.

RAK

POSAO: Nova dešavanja na poslovnom planu mogu biti na neki način konfuzna. Ne znate kako da se postavite prema osobi do koje vam je stalo. Dosta toga vas zbunjuje.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom postaje bolji i nadate e da ćete u budućnosti imati šanse da napredujete kao par i da gradite zajednicu. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam bude osetljiv tokom narednog perioda. Organi za varenje bi mogli da vam budu na udaru, pa pazite na svoju ishranu.

LAV

POSAO: Komunikacija koju imate sa kolegama je jako dobra i možete da očekujete da ćete uz njihovu pomoć rešiti neke važne stvari. Pred vama je period u kojem ćete imati neke preokrete i promene.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete otvoreno svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada. Očekuje vas faza u kojoj možete biti malo skloni povučenom reagovanju na stvari.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da stvarate zdravije navike i da se više posvetite svom zdravlju. Moguće je da ćete imati neke probleme sa plućima i disajnim putevima.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Očekuju vas neke lepe vesti kada je u pitanju vaše polje posla. Moguće je i da ćete uspeti da dođete do poboljšanja zarade. Pred vama je povoljan period.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete osećanja koja imate prema partneru i uživate u vašoj ljubavi. Možete da očekujete da će vam zajednički trenuci biti ispunjeni srećom i nežnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Moguće je da ćete biti skloni novim zdravstvenim problemima. Ukoliko vas bilo šta muči, obratite se vašem lekaru na vreme.

VAGA

POSAO: Očekuju vas manja otežanja koja možete da prevaziđete ako budete maksimalno skoncentrisani na posao. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće.

LJUBAV: Na prvom mestu vam je odnos sa voljenom osobom. Maksimalno se trudite da joj ugodite po svim pitanjima. Važno vam je da vaša veza napreduje u željenom pravcu.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Očekuje vas pad energije i puno će vam značiti da više spavate.

ŠKORPIJA

POSAO: Povedite računa o tome da ne preterujete u zahtevima vezanim za posao jer sada ne možete da dobijete sve ono što želite. Izbegavajte preterivanje u bilo čemu danas.

LJUBAV: Još uvek niste sigurni da li želite da se upustite u vezu sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da ste ponekad u komunikaciji sa njom stidljivi i da vas dosta toga koči.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije. Pred vama je period u kojem će vam jako prijati da budete fizički aktivni i da se posvetite bavljenju sportom. Dajte svoj maksimum na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Nemojte da poklanjate olako svoje poverenje jer biste mogli da budete izigrani na neki način. Potrudite se da budete rezervisani i da poslovne tajne ne razglašavate svima.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada može delovati malo distancirano u odnosu sa vama ali moguće je da je zapravo samo muče neki drugi problemi. Dajte joj vremena da se opusti.

ZDRAVLJE: Osetljive kosti i kičma su naglašeni kod vas. Moguća je ukočenost koja vas prati kao i malaksalost. Prijala bi vam masaža i neki vid odmora i opuštanja.

JARAC

POSAO: Moguće je da danas stvari na poslu ne idu onako kako ste se nadali i da vam je potreban kraći odmor i predah od svega, nađite vremena da se posvetite sebi.

LJUBAV: Pred vama je prilika da napravite lep i romantičan gest prema voljenoj osobi. Imaćete mogućnost da malo pokrenete vaš odnos i da promenite stvari između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni dehidrataciji. Dovoljan unos vod je jako važan i radi pravilne funkcije metabolizma.

VODOLIJA

POSAO: Ne očekuje vas povoljna situacija pa bi bilo najbolje da e tokom današnjeg dana ne bavite važnim odlukama. Pazite da ne dođe do nekih poslovnih i finansijskih gubitaka.

LJUBAV: Ukoliko već imate partnera, razmišljate o tome da vašu vezu krunišete brakom. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite zanimljive promene u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Izbegavajte unos preterano slane i masne hrane. Potrudite se da budete više posvećeni zdravoj ishrani i zdravom načinu života.

RIBE

POSAO: Niste zadovoljni situacijom i želite da menjate radno mesto. Uskoro će vam se ukazati odgovarajuća mogućnost za promenu. Poslovne okolnosti se menjaju u vašu korist.

LJUBAV: Ne želite da izgubite partnera ali vidite da vaša veza više ne ide u dobrom pravcu. Osećate se kao da ste na nekoj prekretnici sa njim i nije vam lako da donesete konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak kako biste pratili stanje na polju zdravlja. Možete da budete veoma skloni problemima sa kardiovaskularnim sistemom u ovom periodu.

Ovih 10 činjenica sigurno niste znali o astrologiji!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 14:26 Bez obzira da li zaista verujete šta zvezde imaju da kažu o vašem životu ili jednostavno volite da se zabavite čitajući svoj nedeljni horoskop, u astrologiji postoji mnogo više stvari nego što ljudi misle. Foto: Shutterstock, ilustracija U nastavku teksta saznajte više o tome šta se može skrivati iza vašeg horoskopa.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Expand player
Pogledajte više