Dobićete primamljivu poslovnu ponudu! Očekujte dobru novčanu naknadu za rad!

www.astrousluge.com/M.M. | astro 2019-09-13 13:56:40 2019-09-13 13:56:40

Saznajte šta zvezde danas predviđaju za vas...

Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Potrudite se da sada čuvate svoj novac jer tokom današnjeg dana možete biti skloni nešto većim troškovima. U narednom perodu su vam mogući finansijski problemi.

LJUBAV: Voljena osoba bi želela da sa vama uđe u nešto više od veze, moguće je da pravi planove za brak i zajednicu. Pred vama je perod u kojem ćete imati nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljivi i podložni problemima na polju zdravlja. Moguće je da vas dosta toga opterećuje.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u ljude kojima ste okruženi na poslovnom planu. Moguće je da ste s razlogom sumnjičavi i da vam nije lako da donesete pravu poslovnu odluku.

LJUBAV: Iako između vas i voljene osobe postoji iskrena ljubav, postoje česti konflikti i neslaganja. Moguće je da su vam karakteri jednostavno drugačiji i da se razlikujete.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijama. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama na zdravstvenom planu. Potrudite se da izbegavate sve faktore rizika.

BLIZANCI

POSAO: Bićete pod velikim stresom tokom današnjeg dana. Možete da očekujete da će to uticati na vaše poslovno stanje. Pred vama je period u kojem ćete imati veliki broj obaveza.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neke manje trzavice u odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, Ovan vas intrigira. Pred vama je zanimljiv period za upoznavanje i flert.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan za vaše polje zdravlja i možete da budete skloni brojnim tegobama na ovom polju. Posetite lekara ako vas bilo šta muči sada.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da čete na poslovnom planu uspeti da dođete do nekog manjeg uspeha danas. Pred vama je perod u kojem ćete imati određene povlastice.

LJUBAV: Odnos sa partnerom nije onakav kakav ste se nadali da će biti i polako počinjete da razmišljate o mogućim promenama. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas prati u drugom delu dana. Bilo bi dobro da se potrudite da izdvojite dovoljno vremena za kvalitetan san. Očekuje vas faza iscrpljenosti.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da se nadate da ćete dobiti neku novu, zanimljivu ponudu. Pred vama je dobar dan u kojem ćete imati pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Vaš odnos dolazi do prilično ozbiljne prekretnice na kojoj ćete biti u prilici da donesete neke važne odluke. Potrudićete se da date sve od sebe na ovom polju.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni uronarnim infekcijama pa povedite više računa o zdravlju tog predela.

DEVICA

POSAO: Posvetite se malo i nekim drugim stvarima osim posla. Današnji dan vam je povoljniji za odmor. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se malo rasteretili.

LJUBAV: Moguće je da ćete uživati u jako lepoj atmosferi koju ste stvorili zajedno sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, očekuje vas povoljan period za neka nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije. Možete da očekujete manji pad imuniteta i sklonost ka manjim problemima na polju zdravlja tokom ovog dana.

VAGA

POSAO: Danas vam dolazi veliko olakšanje koje se vezuje za poslovni problem koji vas muči već neko vreme. Možete da očekujete povoljne okolnosti na poslovnom planu.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoje interesovanje jer niste sigurni da li je vaša simpatija slobodna ili zauzeta. Očekuje vas faza u kojoj ćete težiti dubljem upoznavanju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom režimu ishrane. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni gojenju. Moguće je da ćete imati određene poteškoće na ovom polju.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Preporuka je da se danas ne ulazite u važne transakcije i da generalno izbegavate bilo kakve rizike na ovom polju. Možete da očekujete puno važnih poslovnih promena.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće je da će vaš partner želeti da razjasniti određene stvari sa vama. Vlada kriza u vašem odnosu i ne znate na koji način da se postavite prema njemu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte naprezanje. Naredni perood bi mogao da vam donese probleme sa zdravljem. Potrudite se da nađete više vremena za odmor i opuštanje koji su vam potrebni.

STRELAC

POSAO: Generalno vam ovaj dan nije povoljan za promene ili važne odluke pa se potrudite da to odložite. Moguće je da ćete na poslovnom planu imati razna otežanja.

LJUBAV: Moguće je da trenutno niste spremni za početak neke nove ljubavne veze i da se bolje osećate kada ste sami sa sobom. Sloboda vam je potrebna i ne želite obaveze prema bilo kome.

ZDRAVLJE: Nesanica je naglašena kod vas kao i mogući višak energije. Ako imate probleme tog tipa krenite polako da se bavite malo intezivnijom fizičkom aktivnošću.

JARAC

POSAO: Potrudite se da pokažete spremnost da se maksimalno posvetite vašem poslu kako bi uspeli da ostvarite željene rezultate. Možete da očekujete nestabilne okolnosti.

LJUBAV: Današnji dan vam može doneti priliku za poznanstvo sa osobom u koju ćete se zaljubiti. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića. Potrudite se da nađete način da se opustite, prijaće vam masaža ili topla kupka. Generalno nema većih problema na polju zdravlja kod vas.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste u bilo kakvom sudskom procesu, današnji dan bi mogao da vam donese negativan ishod. Moguće je da neke okolnosti ne idu vama u prilog i da vas to čini nezadovoljnim.

LJUBAV: Emotivno ste stabilni i zadovoljni ste odnosom sa vašim partnerom. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju flert. Ljubavno polje vam kreće u dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti okrenuti pozitivnim dešavanjima i da ćete generalno biti motivisani za promene.

RIBE

POSAO: Očekuje vas značajno poboljšanje finansija. Generalno vam je jako povoljno prikazan ovaj dan. Ne biste trebali da očekujete poslovne probleme, trazice i komplikacije.

LJUBAV: Burne ljubavne promene vas mogu iznenaditi. Dolaze vam dešavanja koja niste mogli da predvidite. Moguće je da postoji dosta ljubomore između vas i voljene osobe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o apetitu koji bi kod vas u narednom periodu mogao da bude promenljiv. Moguće je da vam se na nervnoj bazi menjaju navike u ishrani.

Otkrivamo najnegativniu kombinaciju u Zodijaku!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 13:00 - 07.09.2019. 14:07 Duboki papetizam. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovo je jedna od najinteresantnijih kombinacija, zbog snažnog uticaja Škorpije na znak Blizanaca. To je ličnost razvijenog intelekta, sklona dubokom razmišljanju. U njenoj duši nema mesta za radoznalost i površnost, već samo za istinsku težnju ka prodiranju u tajne života i rešavanju zagonetki postojanja.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Expand player
Pogledajte više