devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna
Shutterstock
devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nemojte da očekujete previše tokom ovog dana jer vrlo lako možete doći do nekih poslovnih problema i kočnica. Potrudite se da svoje poslove dovedete u red.

LJUBAV: Želite da se potrudite da ostvarite bolju komunikaciju u bračnoj zajednici iako postoje neki problemi od ranije. Moguće je da partner pokazuje da vam zamera mnogo toga.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Povedite računa o svojim očima. Tokom današnjeg dana vam na polju zdravlja slabe tačke mogu biti vezane i za alergijske reakcije.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

LJUBAV: Lako se upuštate u novu vezu bez obaveza koja vam unosi osećaj uzbuđenja i zadovoljstva. Možete da očekujete da će vaš odnos sa tom osobom biti opušten.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom i nervozom su mogući. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da izbegavate stresove i bilo kakva opterećenja oko vas.

BLIZANCI

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada pokazuje da nije preterano zainteresovana za vezu sa vama. Moguće je da će vaš odnos ipak krenuti u sasvim pogrešnom smeru.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku. Idite redovno kod lekara i uzimajte terapiju koja vam je prepisana. Izbegavajte naprezanje, stres i sve faktore rizika za srčane bolesti.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ukoliko budete zatražili pomoć oko poslova koji vas opterećuju, možete da očekujete podršku i olakšanje. Važno je da nekada budete spremni da pređete preko ponosa.

LJUBAV: Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o problemima koji vas muče već neko vreme unazad. Ako ste slobodni, nije vam povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kičmom. Možete da očekujete da ćete imati generalno tegobe vezane za kosti kao i za reumatska oboljenja. Povedite više računa o sebi.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da sa poslovnim partnerom razjasnite neke nesuglasice iz prethodnog perioda. Vreme je da počnete da se angažujete oko novih poslovnih odluka.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra i polako dolazite do razdvajanja. Moguće su promene kojih ste se plašili. Uskoro dolazi i prilika za raskid veze.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati manje troškove. Generalno povedite računa o svom polju finansija. Moguće je da će biti i neke neočekivane štete.

LJUBAV: Moguće je da nemate baš najbolji odnos sa svojim partnerom koji se ipak trudi- samo na pogrešan način. Vreme je da otvoreno porazgovarate o svemu što se dešava.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za početak dijete. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati jako dobre rezultate po pitanju mršavljenja, ako ste sebi takav cilj postavili.

VAGA

POSAO: Nije povoljan dan za promene na polju posla, pa ako ste tako nešto imali u planu bolje bi bilo da sačekate. Izbegavajte bilo kakve rizike i nove poteze na ovom planu.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom ući u fazu konflikata, koji će potrajati neko duže vreme. Ako ste slobodni, dopada vam se osoba koja živi negde daleko od vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa reumom. Povedite računa o svom zdravlju. Osetljive tačke su vam sada vezane i za urogenitalni trakt kao i za stanje hormona i kožne bolesti.

PREPORUČUJEMO I:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da pokušavate da ostvarite pomak na poslovnom planu i to uz pomoć nekih informacija koje imate. Vreme je da donesete konačnu odluku po pitanju nekog projekta.

LJUBAV: Možete da očekujete susret sa atraktivnom, zanimljivom osobom koja će ostaviti jako dobar utisak na vas. Spremni ste za početak veze koja će vam biti veoma uzbudljiva.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i potrudite se da se držite podalje od alkohola. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa jetrom i povećanim nivoom toksina u organizmu.

STRELAC

POSAO: Očekuju vas neke manje nesuglasice sa radnim okruženjem, ali sve može da se reši uz dovoljno strpljenja. Uradite ono što je do vas kako biste uspeli da rešite konflikte.

LJUBAV: Delujete prilično hladno prema partneru. Moguće je da zaista polako gubite emocije iako niste želeli da tako bude. Ako ste slobodni, za sada i dalje preferirate da ostane tako.

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za rešavanje sudskih, formalnih pitanja, papirologije i tome sl. Pred vama je period u kojem ćete imati neke probleme, otežanja i kočnice.

LJUBAV: Veoma ste aktivni zajedno sa svojim partnerom, pojavljujete se u javnosti, izlazite, uživate u svemu kada ste zajedno. Možete da očekujete da će vaša veza vremenom napredovati.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično u svojoj koži. Imate puno energije i prija vam bavljenje sportom. Ova faza vam je jako dobro postavljena za bilo koju vrstu fizičke aktivnosti.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da previše slušate ono što vaše okruženje misli, a premalo ste fokusirani na sopstvenu intuiciju. Potrudite se da ipak svoj unutrašnji glas i sebe stavite na prvo mesto.

LJUBAV: Pred vama je period emotivnih promena. Moguće je da ni sami niste svesni tačno kojim putem želite da idete. Dajte svemu što se dešava vremena da se stanje iskristališe.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mokraćnim putevima. Povedite računa o mogućim upalama i bolnim stanjima koja bi mogla da vas zadese na ovom polju. Idite na redovne kontrole.

RIBE

POSAO: Nije preterano povoljan dan za poslovne pregovore, mogao bi da vam se desi neki neuspeh. Skloni ste sada problemima sa koncentracijom pa o tome povedite računa.

LJUBAV: Trebaće vam neko vreme da rešite probleme koje imate sa voljenom osobom. Ali nemojte da odustajete od vašeg braka. Oboje i dalje imate ljubav i vredno je truda.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Podložni ste prehladi kao i problemima sa plućima, kašljanjem itd.